Какво се прави при поставяне на спирала за мигли

Тук ще обсъдим най-често срещаните грешки при поставяне на спирала за мигли и ще дадем полезни съвети на дамите във връзка с това.

Много хора купуват козметика, но не всички я оползотворяват по подходящ начин. В тази публикация от Фаберлик решихме да напишем някои практични съвети за слагане на спирала за мигли, което представлява интерес за стотици хиляди жени към днешна дата. И така нека започнем с нашите надяваме се полезни напътствия.

Най-голямата грешка, допускана от дамите, е да слагат поредица слоеве спирала един след друг. Не допускайте това да се случва, тъй като влияе зле на вас и очите ви. Нанесете един слой и изчакайте няколко минути за втория. Така ще постигнете добър ефект, от който да останете доволни.

Внимавайте с използването на извивачките за мигли, тъй като те могат да отскубнат вашите косъмчета и да ги съсипят. В специализираните магазини за козметика се продават професионални спирали, които извиват космите и единствено те могат да ви бъдат полезни.

Ако пък искате да съхраните за по-дълго време закупената от Faberlic спирала за мигли, ви съветваме да не напомпвате четката постоянно в тубичката, защото така се вкарва въздух, а това се отразява негативно на козметичния продукт. Последният пък има срок за годност от два до четири месеца, след което не ви препоръчваме да го употребявате.

Употребата на спирала за мигли след изтичането на срока за годност би могла да има лоши последствия, като зачервяване на клепачите, преуморено зрение и сърбеж. Същото важи и за сенките, които използвате, както и за грима. Бъдете внимателни и следете упътването на козметиката ви.

Почиствайте четката на спиралата веднъж на две или три седмици. Потопете я за шест минутки в гореща вода, след което я подсушете и върнете в тубата. По време на чистене на четката ви, покрийте тубичката с фолио или хартия, защото иначе има шанс да изсъхне.

Не се препоръчват водоустойчиви спирали за мигли, понеже последните съхнат много бързо и не дават ефекта, от който имате нужда. Разбира се, вие преценявате какво да си купите и откъде.

Една от най-честите грешки и съвет, който може да се даде, е преди да закупите дадена марка да се информирате добре за нея, и да не се подлъгвате да купувате некачествен грим с каквото и да е приложение. Вашето лице е важно, не го подлагайте на експерименти. Качествените продукти са дерматологично тествани и безопасни, докато от ментетата би могло да се очаква всичко.

Подобни статии

Членестоноги

Членестоноги

Това е една от най-големите групи в зоологията. Членестоногите действуват болестотворно на голям брой животни и специално на човека като пар...

Долекарска първа помощ на детето

Долекарска първа помощ на детето

При някои заболявания, болестни състояния и злополуки се налага тавата помощ да се окаже от някой от близките на детето, даже и от случаен ч...

Какво трябва да знае любителят  овощар за размножаването на овощните растения

Какво трябва да знае любителят овощар за размножаването на овощните растения

От какви части се състои присаденото дърво? Присаденото дърво се състои от две части: подложка й присадник (фиг. 1). Под ложката е растение...

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Кои овощни видове може да се отглеждат в нашата страна? България е разположена в умерената климатична зона, където може да се отглеждат с у...

Какво значение има резитбата на овощните растения за плододаването им

Какво значение има резитбата на овощните растения за плододаването им

Какво е необходимо да се знае за устройството на овощните растения във връзка с резитбата? Овощното дърво има надземна и подземна част. Над...

Алеко Божков

Алеко Божков

3 публикации

Публикувано
Публикувано

29.06.2015

Обновено
Обновено

28.06.2015

Прочетено
Прочетено

1143

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия