Как да се забавляваме с бебешката количка

Как да се забавляваме с бебешката количка
Знаете ли, че има десетки начини да превърнете обикновената разходка с бебешката количка в забавно преживяване и за вас, и за бебето? Научете кои са те!

Без съмнение, основното впечатление, което се добива от бебешките колички е, че те са просто необходимост, която се използва година-две. През това време основното, за което мислите докато я ползвате, е как да я сгънете, че да влезе в колата или каква маневра да направите, за да можете да влезете в претъпкания градски транспорт.

Общо взето, това са недостатъци на повечето неща с по-големи размери от дамска чанта (дори раниците понякога са неудобни). Но заедно с това, детските колички могат да бъдат и причина за забавни и весели моменти.

Джогинг с вашето бебе

Когато някой помислил, че идеята за джогинг в комбинация с разходка е чудесна, някой друг помислил, че това може да е и страхотна бизнес идея. Причините са две:

Малкият разбойник получава доза вълнение и адреналин в своето понякога еднообразно ежедневие. В тази най-ранна възраст скоростта при джогинга изглежда толкова голяма, колкото и като при возене в спортна кола.

Родителят, който бута количката, може да не се забавлява толкова, колкото детето си, но поне ще поддържа формата си по един здравословен начин.

Ако сте от този тип майка или баща, който обича да спортува, но заедно с това има нужда да отделя и достатъчно внимание на бебето си, със сигурност в спортните колички ще намерите верен помощник за спортните си разходки.

Маската на заблуждението

Бебешката количка може да е вашият най-добър приятел, независимо дали имате бебе или не. Всички знаем, как хората отстъпват настрани, когато някой е с бебешка количка, нали? Може би вече схващате на къде бием. С две думи, това е начин да надхитрите дългите опашки.

Ако го правите за забавление, би било лошо, разбира се, но за преуморените майки, които искат да довършат своите задачи по-бързо и да се приберат при детето си вкъщи, това е като дар от бога.

Забавни трикове

С малко повече въображение, бебешката количка може да се използва по-най различни забавни начини. Вие трябва да сте съдията, на това кой ще се весели повече, родителят или бебето.

Закачете всякакви бебешки играчки на борда на количката, за да може детето да си играе с тях, когато заобикалящата го среда му е скучна или позната. Това може да достави огромно забавление на родители, защото гледайки как детето опознава и започва да играе с нови играчки, често е много смешен процес.

Екипирайте количката с тон колони, ако вече няма такива. После пуснете забавни и радостни песни, и наблюдавайте как то реагира на различните мелодии. Може да пуснете и вашата любима музика, за да направите разходката си още по-приятна.

Отидете на шопинг, както за Вас, така и за вашето бебе. И двамата заслужавате хубави подаръци на края на тежката седмица.

Заключение

Да си родител не означава автоматично да се откажеш от малките радости в живота. Освен това, няма и да се налага да носиш тежки торби с покупки, защото всичко ще може да се побере в багажника на бебешкото возило.

Наистина е невероятно колко отпуснати и добре може да се почуствате след час-два сред природата. Ще забравите поне за кратко проблемите и ще прекарате качествено време с малкото си. Бебето ви по всяка вероятност също ще бъде много щастливо, или най-малкото ще заспи сладко и спокойно в количката, позволявайки ви да се насладите на тиха и спокойна разходка.

Сигурно има още стотици неща, които можем да добавим към списъка. Единствено вашето въображение, както и сигурността на бебето, които могат да ограничат всички забавни начини за ползване на бебешка количка.

Това, което искахме да опишем с тази статия е, че бебешката количка не бива да бъде възприемана като бреме или необходимо зло, защото може да бъде и наистина източник на страхотни забавления. Така че отпуснете въображението си и се възползвайте максимално от предимствата на возилото. Така задължителните разходки ще се превърнат в нещо вълнуващо, което ще очаквате с нетърпение, като в зависимост от идеите, които имате, малкото бебе ще бъде също щастливо.

А след дългия ден прекаран в игри на открито, и Вие и малчуганът ви ще спите като бебета.

Разгледай най-модернистичните и сигурни бебешки колички на Hauck.

Подобни статии

Как да изберем подходящата бебешка количка за нашето дете

Как да изберем подходящата бебешка количка за нашето дете

Една от най-важните покупки, които правите за вашето бебе, това е покупката на бебешка количка. Да изберете една от многото колички на пазар...

Разходка с количка

Разходка с количка

Малкото бебе има нужда от разходка на открито, дори и през зимата. Не пропускайте нито един хубав ден без разходка. Ако вие сте заета, нека ...

Фонтанелата на бебето

Фонтанелата на бебето

Меката част на бебешката глава е там, където четирите кости, образуващи горната част на черепа, не са зараснали още. Размерите на фонтанелат...

Какво трябва да знаем при избора на детска количка за нашето бебе?

Какво трябва да знаем при избора на детска количка за нашето бебе?

  Детските колички са едни от най-предпочитаните детски стоки и за родителите това е особено важна покупка. Още с раждането на малкото бе...

Как да изберете детска количка

Как да изберете детска количка

  В действително този избор може да бъде изключително сложен за голяма част от хората, които за първи път им се налага да избират подобен...

SNikolova

SNikolova

1 публикации

Публикувано
Публикувано

26.06.2015

Обновено
Обновено

23.06.2015

Прочетено
Прочетено

1057

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия