Как да се справим с конденза по нашата дограма

Как да се справим с конденза по нашата дограма
Един от най-сериозните проблеми при покупката на дограма във Варна за много клиенти си остава конденза, които се генерира.

Стъпки за избягване на конденз по дограмата

Той се образувазаради подобрената изолация на помещението и при липса на мерки няма как да го напусне и остава по стъклопакета на вашата PVC дограма.

В тази публикация ще ви запознаем с няколко лесни за следване стъпки, които да ви отърват от неприятни конденз:

  1. При покупка на PVC дограма във Варна е добре да я съчетаете с модерни обкови, които имат специализирани системи за микровентилация. Поставянето на климатик в помещението, който обира влагата от въздуха също може да бъде стъпка в правилната посока.
  2. Проветрявайте помещенията, където сте монтирали PVC дограма. Проветряването ще позволи на влагата да напусне помещението. Не прекалявайте, защото както до един момент влагата напуска помещението, така в следващия започва да влиза в него.
  3. Няколко пъти на ден (2-3) е добре да отваряме прозореца и да спираме отоплението за няколко минути. Така освен конденза, предотвратяваме и натрупването на мухъл и плесени, което пък не позволява влошаването на качеството на въздуха и разпространението на алергени в дома ни.
  4. Стремете се да поддържате сходни температури в различните помещения на вашия дом. Така ще предотвратите насъбирането на влага в някои от тях заради температурните различия и променената плътност на въздуха в зависимост от неговата температура, която го разширява или свива, нещо, което всички сме учили в часовете по физика в училище.
  5. Поддържането на постоянна температура в помещението през цялото време също е вариант да се справите с образуването на конденз и мухъл по вашата нова PVC дограма. Това естествено предполага съответните климатизиращи системи, които да осигуряват подобно нещо.

Имате нужда от висококачествена PVC дограма във Варна? Искате най-доброто за своето семейство и то на отлична цена и при чудесни технически характеристики? Фирма Ай Джи Би Пласт е сред лидерите на пазара на PVC дограма във Варна и предлага едни от най-добрите решения и цени, погледнато дори в национален мащаб.

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Как да поддържаме нашата PVC дограма

Как да поддържаме нашата PVC дограма

Специфичния климат на морската ни столица е доста по-различен от този в централна и западна България и това поставя редица предизвикателства...

А ние хората безпомощни ли сме?

А ние хората безпомощни ли сме?

Всъщност ние хората сме си много безпомощни същества - нито сме особено силни, нито особено бързи, но пък сме умни. Силата ни не е в издържл...

Арсен Венгер заяви, че няма да наддават за Алекс Сонг

Арсен Венгер заяви, че няма да наддават за Алекс Сонг

Също така бе заявено, че той има клауза в договора за купуване обратно, но Арсен Венгер каза, че няма такава и вярва, че за него ще бъде най...

Купи качествен стъклопакет днес

Купи качествен стъклопакет днес

Ако имате нужда от качествен стъклопакет трябва да намерите фирма, която да предлага производство и монтаж на добра цена. За радост в Българ...

Кому е нужна PVC дограма и защо

Кому е нужна PVC дограма и защо

Кому е нужна PVC дограма и защо Всяко семейство иска, да закупи дограма, която да спре напускането на топлината от електроуредите извън поме...

Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

46 публикации

Публикувано
Публикувано

09.04.2013

Обновено
Обновено

09.04.2013

Прочетено
Прочетено

3657

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия