Как да се подготвим за пролетните ремонти

Как да се подготвим за пролетните ремонти
Сигурно всички като чуят, че идва пролетта и настръхват. Това не е поради факта, че идват проливните дъждове, а защото идва време за ремонти. Пролетта е сезонът често олицетворяван като будител, приро

 

Сигурно всички като чуят, че идва пролетта и настръхват. Това не е поради факта, че идват проливните дъждове, а защото идва време за ремонти. Пролетта е сезонът често олицетворяван като будител, природата се съживява, цветята цъфтят, птичките пеят, а хората се захващат за работа.

Тази работа често се свърза и с ремонтите, които са отложени за пролетта. Най-често търсените услуги от хората през пролетните ремонти са именно услугите (кърти  чисти  извозва). Тази услуга "Кърти чисти извозва" е съвкупност от три дейности, съчетани в едно наименование. От това наименование се подразбира, че предлаганата услуга е комплексна, която включва в себе си всички дейности за подготовка на помещение или терен за ремонт.

След къртенето помещението се чисти внимателно и боклука се извозва до сметища или специализирани депа. Предимството, което дава комплексната услуга, освен ценово е и че съчетава в себе си три основни дейности и не е необходимо да се търсят по отделно.

Повечето фирми не са профилирани единствено в къртачните дейности, те предлагат и редица други услуги свързани със строителния бранш. Съществуват обаче и редица фирми, които се заминават само и единствени с дейността ( кърти чисти извозва) и са тясно специализирани фирми. Именно такива фирми са най-полезни и ефективни за клиенти, които търсят къртачни услуги. Това се дължи на факта, че персоналът им има доста солиден опит и имат подходящо оборудване тясно профилирано за дейността.

Най-големи проблеми възникват, когато решим да ремонтираме банята.  Нужно е да се направи „демонтаж" на старата баня или иначе казано, да бъдат свалени старият бойлер,ваната, мивката, да бъде изкъртен фаянса и теракота, доста често под тях има и слой мозайка.

Това би било доста голям проблем за хора без опит, които нямат нужното оборудване за извършване на дейността. В повечето случай на професионалистите занимаващи се с тази работа им отнема не повече от 3 – 4 часа. Представете си колко време би ви отнело на вас в такъв случай.  Те ще разбият всичко и най-хубавото след това ще почистят всичко до основи.

Не малко количество отпадъци трябва да бъде изнесено и извозено до сметищата, тъй като изхвърлянето на строителни отпадъци до жилищните контейнери е забранено.

Фирмите занимаващи се с услугите (кърти чисти извозва) осигуряват всичко необходимо за извозването на отпадъците ( чували и специален транспорт извозващ отпадъците до отредените места за строителни отпадъци). Таксата за сметище в повечето случаи е за сметка на фирмата.

От тази гледна точна следва да заключим, че често пъти малката инвестиция спестява големи главоболия. За това понякога е по-добре да се доверим на професионалистите, вместо да си блъскаме главата в стената и да си губим ценното време.

Фирма занимаваща се професионално с къртене на бетон, къртене на тухлени стени,  къртене на бани и извозване на строителни отпадъци. Всичко по-подробно на сайта https://kartene.net . Най-яките къртачи са при нас.

Категории

Разни

Подобни статии

Довършителните ремонти – опаковката на строителната дейност

Довършителните ремонти – опаковката на строителната дейност

Довършителните ремонти правят видима качествената строителна дейност. Може добре да са ви иззидани и измазани стените, но не извършите ли до...

Как да подготвим апартамента за успешна продажба

Как да подготвим апартамента за успешна продажба

Как да подготвим апартамента за успешна продажбаКато всяко друго нещо в бизнеса и живота, продажбата на имот също си има своите "чалъми", св...

Отпушване на канали и ВиК ремонти

Отпушване на канали и ВиК ремонти

Ефективната и дългосрочна работа на канализационната система зависи от това колко често се извършва работата по почистването на нейните тръб...

Поддържане на водопроводната инсталация

Поддържане на водопроводната инсталация

Големите ремонти и по-сложните поправки на водопроводната инсталация се извършват от специалисти-водопроводчнци. По-малките поправки обаче, ...

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Какво растение е лозата Лозата е многогодишно растение и в зависимост от грижите, които се полагат за нея, може да живее 40-60 и повече год...

Иван Денев

Иван Денев

3 публикации

Публикувано
Публикувано

21.12.2012

Обновено
Обновено

21.12.2012

Прочетено
Прочетено

1523

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия