Как да подобрим атмосферата в домът си чрез Фън Шуй

Как да подобрим атмосферата в домът си чрез Фън Шуй
Полезни съвети за това как бързо и ефективно да променим и пренаредим нашият дом, така че да имаме една по здрава атмосфера и повече успехи.

Ако искате на направите няколко бързи и ефективни промени във вашето жилище ето ви един списък с практични Фън Шуй съвети, чрез които ще подобрите атмосферата на вашият дом.

  • Поставете малко фонтанче близо до входната врата. Енергията от падащата вода символизира парите, което ще подпомогне за увеличаването на доходите на вашето семейство.
  • Разчистете пространството пред входната ви врата. Нека енергията Чи безпрепятствено да струи директно във вашият дом. Отървете се от всякакви вещи, които я спират. Неща като саксии, стари вестници, велосипеди или играчки не бива да се оставят близо до входната врата. Намерете им друго място.
  • Нека вашият дом да стимулира образованието. Поставете книги на видно място срещу входната врата, така че да се стимулира вашата и на децата ви жажда за познание.
  • Отървете се от разочарованията си като поправите повредите в домът си. На първо място входната врата трябва да работи перфектно, пантите да са добре смазани и да не скърцат, механизмите за заключване да работят перфектно. Да нямате скърцащ под или счупени плочки и т.н. Започнете от входната врата и проверете цялото жилище за някакви повреди, които е желателно да отстраните възможно най-бързо.
  • Подобрете любовният си живот като поставите живи растения в спалнята. Поставете три или девет растения в спалнята, за да увеличите енергията в нея. Ако растенията имат розови цветове, то тогава ефектът ще е още по-силен
  • Позиционирайте леглото си. Преместете го така, че да е в „Командна Позиция”. Тази позиция е възможно най-далече от вратата, и в същото време като легнете на леглото да гледате към вратата и да виждате всеки, който влиза в стаята. Поставянето на леглото в тази позиция ще ви направи по-уверени, силни и спокойни.
  • Блокирайте банята, за да не изтичат парите от джобовете ви. Иначе казано, за да не харчите прекалено много, трябва да затваряте винаги вратата на банята, и по възможност от външната страна на тази врата да има огледало – колкото по-голямо, толкова по-добре. Най добре цялата врата да е огледало. Също така сифоните трябва да са затворени, когато не ползвате банята.
  • Окачете вятърни чанове пред входната си врата, на прозореца, в стаята или офиса. Това ще накара повече хора да ви помагат в трудни моменти и ще спечели повече хора на ваша страна.
  • Дайте тласък на кариерата си като промените позицията на вашето бюро. То трябва да е в най-отдалеченият ъгъл от вратата и когато седите зад него да гледате към вратата. Никога не сядайте с гръб към вратата.

Повече идеи и съвети за дизайн може да намерите в нашият сайт kakdaobzaveda.com

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Как работят вакуумните слънчеви колектори.

Как работят вакуумните слънчеви колектори.

Слънчевите колектори с вакуумни тръби винаги са едни от най-ефективните системи за битова топла вода. Тръбната технология с вакуум предлага ...

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

Какви методи за борба се прилагат срещу болестите и неприятелите по овощните растения? Борбата с болестите и неприятелите по овощните расте...

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Резитбата на лозата се състои в премахване напълно или отчасти на различни нейни органи. Когато това мероприятие се извършва върху зрели час...

Химичен състав на билките

Химичен състав на билките

В лекарствените растения се съдържат редица химични вещества, които могат да влияят в различни посоки върху жизнените процеси, протичащи в о...

Какво трябва да знаем за рака

Какво трябва да знаем за рака

Що е рак Тялото се състои от милиони клетки, които непрекъснато растат размножават се през определени интервали от време и умират. Нормално...

irgynet

irgynet

19 публикации

Публикувано
Публикувано

18.08.2014

Обновено
Обновено

14.08.2014

Прочетено
Прочетено

1574

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия