Как да лекуваме хемороиди безоперативно?

Как да лекуваме хемороиди безоперативно?
Много хора очакват, че неприятните хемороиди могат да изчезнат от само себе си. Така както са се появили. За жалост тези неприятни за всеки разширени вени в и извън ануса не изчезват просто така...

Много хора очакват, че неприятните хемороиди могат да изчезнат от само себе си. Така както са се появили. За жалост тези неприятни за всеки разширени вени в и извън ануса не изчезват просто така, освен ако не променим начина си на живот.

Както днес добре знаем, хемороидите обиковено са следствие на запек. Когато човек има запек, преминаването на изпражненията червото е много трудно. И за да се отървем от натрупалия се товар, налага се да се напъваме доста сериозно. Точно това напъване създава прекалено високо налягане във вените в и около ануса... и това до води до хемороиди.

Най-често срещаната причина за запек е заседналият начин на живот в днешно време – много хора работят в офиси, седят по 8+ часа в почти неподвижна поза, хранят се с некачествена храна и т.н. Затова ако искате да се отървете от хемороидите напълно, трябва да промените начинът ви на живот и на хранене.

Как да се отървем от хемороидите?

След като вече знаете какви са причините за образуването на хемороиди и фактът, че те не изчезват от само себе си просто така, спасението се крие във вас самите. Трябва ви генерална промяна в начина на живот!

Първо трябва да промените хранителните си навици. Ако вече имате хемороиди, нужно е да преприемете мерки незабавно.

Как да започнете промяната? Започнете да включвате в хранителния си режим плодове и зеленчуци ежедневно.

Също така е много важно да започнете да поемате повече течности – наблегнете над водата, както и над натуралните сокове – за предпочитане са нектарите.

Избягвайте да ядете пържени и панирани храни – фибрите в тях са почти унищожени. Единственото хубаво нещо в тези храни е техния вкус.

Яжте по-малко млечни продукти, с изключение на кисело мляко.

И докато променяте хранителните си навици ще трябва да направите и генерални промени в активността ви през деня. Добре е да започнете да се движите повече – фитнес, каране на колело или нещо друго.

Също избягвайте да седите прекалено дълго време на стола в офиса – раздвижвайте се на всеки 2-3 часа.

И на последно място, но не и по-важност – развийте навик да ходите по голяма нужда до тоалетната винаги когато Майката природа ви повика.

И все пак, ако се сдобиете с хемороиди или вече имате такива, може да спомогнете тяхното лечение с един иновативен продукт – Цикатридина Супозитории.

Повече информация за хемороидите и тяхното безоперативно лечение може да научите на StopHemoroidi.com

И един бърз въпрос:

Страдате ли от хемороиди?

Подобни статии

В болница или у дома да лекуваме детето ?!

В болница или у дома да лекуваме детето ?!

В някои случаи лекарят преценява, че лечението може да се проведе и в домашни условия и предоставя на родителите да кажат своите предпочитан...

Лечение на хемороиди с билки

Лечение на хемороиди с билки

Лечебната отвара се приготвя по следната рецепта: Rp. Hb. Polygonii hydr. (стръкове пипериче)                       100 гRad. Taraxaci (кор...

Хемороиди (Маясъл)

Хемороиди (Маясъл)

Какво представляват хемороидите Хемороидите са подути кръвоносни съдове в най-долната част на ануса или на ректума. Причина за това подуван...

Неоперативни методи за лечение на вътрешни хемороиди

Неоперативни методи за лечение на вътрешни хемороиди

Вместо уводВ съвременната медицина съществуват няколко неоперативни методи за лечение на хемороиди и всички те имат еднакво силен ефект. В т...

Запек – как да преодолеете състоянието?

Запек – как да преодолеете състоянието?

 Запекът не е заболяване а симптом. Той е свързан с неправилната функция на храносмилателната система. Повечето хора, израснали с този пробл...

stophemoroidi

stophemoroidi

1 публикации

Публикувано
Публикувано

26.02.2013

Обновено
Обновено

26.02.2013

Прочетено
Прочетено

5095

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия