Как да изберете входната врата, за която винаги сте мечтали?

Как да изберете входната врата, за която винаги сте мечтали?

Входната врата е едно от първите неща, които хората виждат относно дома. Това е нещо, което повечето собственици използват няколко пъти всеки ден, узнават всичките ѝ тънкости, драскотини и недостатъци. За нещо, което заема такава малка част от външната повърхност на дома, входната врата оказва голямо влияние.

Типът строителство на дома ви ще определи трудностите за разширяването. Да направите вратата по-малка, от друга страна е много по-лесно, и архитект не е необходимо да бъде наеман.
Ако сте решили да подменяте врати, е препоръчително да се направят измервания, така че вие ще знаете какво да търсите и какво да кажете на производителите.

В случай, че имате врата със стандартен размер, ще има и много стандартни опции на стилове, от които лесно можете да избирате. Това ще направи нещата по-лесни, ако възнамерявате да направите проста подмяна на вратата и няма да се разширява или свива размера на вашия отвор. Все пак, имайте предвид формата на вашата врата. Ако имате да бъде правоъгълна, то ще бъде по-лесно да се намерят многобройни варианти. Ако има арка, ще имате повече неприятности.

След това, ще трябва да се знае дълбочината на касата - колко e дебелината на стената.
Ако вашият дом е изградена от тухли или е използван друг строителен метод, най-вероятно ще се нуждаете от персонализирана врата и рамка. Ако не сте сигурни за вашите измервания, то е препоръчително да наемете професионалист, за да ги вземе.

В коя посока ще се отваря вратата? При подмяна на вратата, това е шанс за вас да прецените доколко функционална е била вашата стара врата. Не мразехте ли как ключа на лампата е бил на стената зад нея? Възможно е промяната на начина, по който вратата се отваря да предложи по-голяма ефективност в дома ви. Сега е вашият шанс да се направи промяна, ако е необходимо.

Колко време ще отнеме? Врата, която е на склад, обикновено се доставя за около 5 до 10 работни дни. Персонализирани врати отнемат 10 до 12 седмици.

Навярно вече е време да направите тази стъпка. Подмяна на врата означава, че вашата входна врата ще бъде отворена за половин или цял ден, така че това не е проект, подходящ за зимните месеци.

Входни врати от Врати София

Подобни статии

Необходимост от метална входна врата

Необходимост от метална входна врата

В днешното напрегнато общество трябва да знаем как да се погрижим за жилището си и за безопасността си. Това, което трябва да знае всеки еди...

Потребителски кредити с цел обзавеждане на нов дом

Потребителски кредити с цел обзавеждане на нов дом

Как да вземем бърз кредит за освежаване на домаПотребителските кредити, които всяка банка предлага, както може би се досещате обхващат огром...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Как да обясниш значението на SEO на шефа или клиентите?

Как да обясниш значението на SEO на шефа или клиентите?

  Като SEO маркетолог, понякога да обясниш какво всъщност правиш е по-трудно отколкото да го направиш. SEO се прави за всякакви сайтове -...

Как да подготвим апартамента за успешна продажба

Как да подготвим апартамента за успешна продажба

Как да подготвим апартамента за успешна продажбаКато всяко друго нещо в бизнеса и живота, продажбата на имот също си има своите "чалъми", св...

marinen4ev332

marinen4ev332

2 публикации

Публикувано
Публикувано

02.11.2015

Обновено
Обновено

02.11.2015

Прочетено
Прочетено

1924

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия