Как да изберете Карибски остров за почивката си

Как да изберете Карибски остров за почивката си
Карибските острови, за които често мечтаете са много и се различават не само по природа, но и с това, което предлагат на своите посетители. Как да изберете най-подходящия за вашата почивка - ще разбер

Как да изберете Карибски остров за вашата почивка

Десетките острови разпръснати в Карибския басейн са забележително разнообразени - не само по вида си, но и по това, което предлагат на своите посетители. 


Който остров да избирате за почивката си? Голям или малък, по-урбанизиран или уединено-романтичен... Ето някои факти, които ще улеснят вашия избор:

Аруба
Карибски плажове, по които са разположени големи курорти от световна класа. Наред с чудесните условия за отдих, тук ше откриете магазини, ресторанти и барове от известни вериги. 

Бахамските острови
Над 700 острова, между които някои много усамотени, а други - с лъскави мега-курорти. Островите са подходящи за прескачания от остров на остров. Тук ще намерят своето място изследователите, водолазите, парти-хората и всички, които се нуждаят от кратко бягство от ежедневието. 

Кайманови острови
Grand Cayman е едно от най-красивите и известни места за гмуркане и плуване със скатове . Най-добър за е за безметежна почивки и водни спортове.

Ямайка
Островът на Боб Марли, реге-ритъма и безгрижното безвремие. Ямайка предлага голямо разнообразие - от тузарски хотели до съвсем непретенциозни места за настаняване. Тук ви очакват  пикантна храна и пикантна музика и много авантюристични преживявания.

Пуерто Рико

St-Martin/Sint Maarten
Островътсъчетава влиянието на две различни култури - холандската и френската. Това е малък, но много оживен остров. Предлага отлични хотели в сърцето на креолската култура. 

Барбадос

Този красив и спретнат остров е разположен точно на ръба на Атлантическия океан. Плажовете му са идеални за сърфисти, уинд-сърфисти, бюджетни плажни почивки. 

Бонер
Един от най-интересните острови в южната част на Карибския басейн. Малкият Bonaire е известен със своите невероятни места за гмуркане. Той има и интересна история. Най-добър за гмуркачи, пътешественици с ограничен бюджет. 

Британски Вирджински острови
Богарти острови, Яхтсмени и водолази намират истинско блаженство сред 40-те острова. Най-добъри за гмуркане и коктейли по залез слънце. 

Куба
Странна, дива и чудесна. Тук времето беше спряло за дълго и това Куба от всички останали Карибски острови. Саласа ритми, музика от която кръвта ви закипява, политическите предизвикателства и разпадаща се градска красота... Не пропускайте Хавана! Най-добър остров за почивка на разумни цени, под аромата на кубински пури и ром. 

Доминиканската република

Голям остров, под влиянието на испанската култура. Това е най-посещаваната карибска дестинация. Очакват ви курорти и хотели от световна класа и фините пясъчни плажове, колониална история и култура и невероятна природа.  

Изгодни преложения за вашата Карибска ваканция можете да откриете в офисите на Посейдон Холидейс, София, ул. Джеймс Баучер 116, тел 02 862 20 60 и на сайта ни www.poseidonholidays.com

Категории

Туризъм, Чужбина

Подобни статии

Почивка в България

Почивка в България

Почивка в България ако се чудите каде. Ако се чудите каде да релаксирате изберете нашата мила родина България. Почивката ви в Бълга...

Съвети за резервация на евтин хотел в София

Съвети за резервация на евтин хотел в София

  Резервацията на хотелска стая в днешно време е толкова лесна задача, като можете да сторите това, просто докато си стоите удобно пред...

Как да изберете почивка за медения си месец?

Как да изберете почивка за медения си месец?

Ако сте в разгара на планиратено на своята сватба, наред с останалите приготовления изведнъж ще стигнете до момента да решите къде да прекар...

Най-добрите плажове в Света

Най-добрите плажове в Света

Според CNN най-красивите плажове в Света са тези в Сейшелите, Италия, Турция и Островите Кайкос, Св. Барт, Бахамите, Тасмания, Таити, Вануат...

Най-добрите ски курорти в Швейцария

Най-добрите ски курорти в Швейцария

Най-добрите ски курорти в ШвейцарияШвейцария е известна със своите ски курорти, които предлагат отлично настаняване, добри ски писти в Алпит...

Poseidon Holidays

Poseidon Holidays

3 публикации

Публикувано
Публикувано

29.04.2014

Обновено
Обновено

26.04.2014

Прочетено
Прочетено

1686

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия