Как да изберем червило според кожата си

Как да изберем червило според кожата си
Съвети при избора на подходящо червило

Трикове, с които червилото ще стои по-добре на кожата ви

Всяка жена отлично знае колко завършен вид има гримът им, добавяйки червило на устните. Има различни видове и цветове на пазара. Козметичната индустрия се е постарала да не страдаме от липса на избор. Това в много от случаите се оказва проблем за дамите.


Вместо да се радват на богатата гама от тонове, те се стряскат при мисълта, че няма да уцелят точния цвят на червилото им.


Колко пъти Ви се е случвало да застанете на щанда на съответната марка и да не знаете какъв нюанс Ви е необходим, за да изглеждате привлекателни? А имате ли опит с погрешен избор и вместо червилото да ви стои добре то по-скоро добавя комедийна нотка към визията Ви?


Не се притеснявайте можем заедно да сложим край на тази практика и от тук нататък да сте с перфектни, сочни и желани устни. Както и в другата декоративна козметиката, така и тук има правила, който трябва да се спазват. Съобразявайте се с кожата на лицето си!


При светла кожа наблегнете на телесните цветове. Светло розово и оранжево пасват на устните Ви. Прасковено също е добър избор. Тъмните нюанси ще направят кожата Ви още по-бледа и контрастът ще е много голям. Ще постигнете ефект като на болнав човек.


Тъмната кожа дава поле за експерименти. Голяма свобода на избор за цвят на червило имате тук и спадате в графата на големите късметлийки. Оранжеви нюанси Ви отиват много. Можете и да се насочите към кораловите, те ще Ви придадат по-младежко изражение. Можете да пробвате и с някой червени и кафяви тонове, ако имате матова кожа. Пазете се от светлите цветове. Млечните и бледи нюанси ще изпънат много върху устните Ви и ще Ви обезличат.


Ако имате натурален бронзов загар вашият цвят е коралов. Кафявото не е никак добър избор, то ще се слее с лицето Ви. Не посягайте и към жълтеникавите цветове. Резултата няма да ви хареса. С него ще изглеждате подпухнали.


На кожа с жълт нюанс подхождат червеникавите тонове. За вас е табу да слагате лилави червила. Резултатът е по-скоро плашещ. А вие не искате да стряскате хората по улиците нали?


Розовият нюанс на кожата изисква прасковени цветове. Ако те не ви допаднат, пробвайте с керемиденочервени или оранжеви. Прилягат перфектно на устните Ви и изглеждате зашеметяващо.


Козметичната компания Faberlic има голям опит в разработването на декоративна козметика, а червилата им, които можете да намерите на адрес https://faberlic.bg/dekorativna/chervilo прилягат идеално на устните и лицето Ви ще се озари, добавяйки подходящия цвят.

Подобни статии

Сок от ябълки

Сок от ябълки

Ябълката е известна от дълбока древност. Тя е описвана като храна на боговете. В своите жертвени обичаи вярващите обещавали на боговете ябъл...

На какво да заложим при избора на маска за коса?

На какво да заложим при избора на маска за коса?

Маските за сухи коси - всяка маска ли е подходяща за суха коса? Голяма заблуда е, че всяка маска е подходяща за суха коса. Определено доста...

Можем ли да се спасим от бръчките?

Можем ли да се спасим от бръчките?

Можем ли да се спасим от бръчките?Тази жена изостави ботокса след 20-годишно използване. Тя твърди, че се е спасила завинаги от бръчките. Ка...

Жлъчнокаменна болест (научна версия)

Жлъчнокаменна болест (научна версия)

Жлъчнокаменна болест : Под това название се разбира заболяване на обмяната на веществата в организма Под това название се разбира забол...

Язвена болест

Язвена болест

През последните години заболяванията от язвена болест зачестяват. В някои страни язвената болест обхваща 10% от възрастното население. Болед...

yhom

yhom

24 публикации

Публикувано
Публикувано

25.03.2015

Обновено
Обновено

23.03.2015

Прочетено
Прочетено

1953

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия