Можем ли да се спасим от бръчките?

Можем ли да се спасим от бръчките?
60-годишна англичанка се отказва от инжекциите ботокс и започва да харесва бръчките си след 20-годишна битка с тях. Каква е същността на тази метаморфоза?

Можем ли да се спасим от бръчките?

Тази жена изостави ботокса след 20-годишно използване. Тя твърди, че се е спасила завинаги от бръчките. Как? Като се е научила да ги обича; според Бони Естридж от Великобритания опитите да избягаш от бръчки на 60 години са смехотворни.

Бони си направила първата инжекция с ботокс през 1993 година, когато била на 40. Тя била една от първите англичанки, подложили се на разкрасителната процедура, отбелязват от medikforum.ru. Ефектът бил толкова добър, че Бони продължила да повтаря инжекциите на всеки 6 месеца.  Така – цели 20 години!

Сега тази жена признава, че не й е безразлично колко пари дава за бръчките си. От 200 паунда, колкото е струвала процедурата в началото, цената се е удвоила. Няма смисъл да си прави фейслифтинг – друго решение с по-трайни резултати, защото в инжекциите с ботокс вече са вложени доволно много пари.

Това обаче е само едната причина за отказа. Втората, главната, е психологическото състояние на жената. Тя си признава, че едва сега е достигнала зряло мислене: на 40 години й се струвало, че бръчките са кошмар и че трябва да се бори с тях. Мисленето й от онези години тревожно я човъркало с хипотезата, че колкото повече остарява, толкова по-жестока трябва да е тази борба. Всъщност – случило се нещо съвсем различно.

Бони често се гледала в огледалото и започнала да се чуди за какъв дявол й е ботоксът. Те не е актриса, не чете новини по телевизията, няма нужда да си съперничи с по-млади колеги. Най-после разбрала, че няма за какво да се вълнува. Мъжът й, както се оказва, я обича с грим и без грим, с бръчки и без бръчки. Човекът всъщност не вижда някаква особена разлика!

“Най-накрая разбрах, че не е важно да изглеждам млада – а да изглеждам добре на годините си” – обобщава Бони. Според нея на тази възраст е достатъчно да е чиста и спретната, с леко червило, хубава рокля и нови обувки.

Ето още нещо, което може да подкрепи подобна мъдра философия: КАПСУЛИТЕ ЗА КРАСОТА на Sanct Bernhard. Това е балансиран продукт, съдържащ богат комплекс от витамини, масло от вечерна роза и екстракт от просо. Той стимулира регенерацията на клетките в кожата, ноктите и косата; подобрява клетъчното хранене и забавя процесите на стареенето. Принципът е ясен: здравето е красота!

 

Категории

Здраве, Медицина

Подобни статии

Четири начина да се спасим от бръчки

Четири начина да се спасим от бръчки

Четири начина да се спасим от бръчкиСлед като станем на 40, последиците от напрегнатия живот, високото ниво на стрес и недоспиването започва...

Какво е антиейджинг?

Какво е антиейджинг?

Какво е антиейджинг? Стареенето е естествен  човешки физиологичен процес, от който спасение няма. Макар че, на пазара, вече могат да се н...

Грижа за лицето с крем 30+

Грижа за лицето с крем 30+

Защо да използваме крем за лице 30+ Добрият външен вид за жената винаги започва от нейното лице. За жалост идва момент от живота, в който ко...

Защо можем реално да влияем на живота си посредством Астро-Нумерологията?

Защо можем реално да влияем на живота си посредством Астро-Нумерологията?

Астрологията и нумерологията, уви, все още са известни предимно като инструменти за забавление. Тяхната истинска сила обаче е съвсем друга: ...

Особености на болестните прояви у децата

Особености на болестните прояви у децата

Болестните прояви и оплаквания у децата имат редица особености. Те показват различия при отделните деца, а също така се менят в различните п...

Мартина

Мартина

159 публикации

Публикувано
Публикувано

18.10.2013

Обновено
Обновено

17.10.2013

Прочетено
Прочетено

1131

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия