Грижа за лицето с крем 30+

Грижа за лицето с крем 30+
Как да се грижим за кожата на лицето си след 30-годишна възраст

Защо да използваме крем за лице 30+ 

Добрият външен вид за жената винаги започва от нейното лице. За жалост идва момент от живота, в който кожата се състарява и губи своята красота. Изглежда уморена, повяхнала, появяват се и бръчки. Това е неизбежен и необратим процес, на който можем да противодействаме с различни козметични продукти.


Истински ужас изживяват дамите, заставайки пред огледалото и виждайки първите бръчки. Няма жена, която да си признае, че остарява и да приеме равнодушно този факт. Започва една неспирна война с времето.


Какъвто и продукт да използваме годините се отпечатва на лицето ни, но можем да намалим техните следи. С появата на първите мимически бръчки около устните, очите и челото, трябва да се вземат мерки. За всяка жена този период е различен, но има време, след което задължително се започва с anti age продукти.


Достигайки 30 годишна възраст, стартира засилена грижа за лицето. Все още кожата не изглежда състарена, но са налице първите признаци за това. Намалено е производството на колаген и еластин. В тази връзка е необходимо да се използва хидратантен крем, за да поддържаме кожата мека и приятна на допир.


Добре хидратираната кожа се задържа млада за дълго време. Хубаво да се правят редовно маски за лице. Ексфолация веднъж седмично е задължителна, за да стимулирате клетъчното деление и да върнете свежестта на лицето си. Препоръчва се вечер, преди лягане, защото тогава продукта се възприема по-добре.


За щастие в днешно време има изключително богат набор от anti age кремове като тези на Faberlic. С тяхна помощ грижата за лицето става по-лесна и ефикасна и можем да имаме видими резултати.


Изключително добре влияят козметичните продукти с витамин А, С и Е и дезоксирибонуклеинова киселина. Кремовете за лице за борба със стареенето е необходимо да имат екстракт от алое вера, женшен и други естествени хидратанти. Колкото по-добре поддържаме водният баланс в кожата, толкова по-ефективно ще се справяме с появилите се бръчки.


Масажът на лицето спомага за намаляването на бръчките. Така се стимулира кръвообращението на кожата. Разбра се няма как да се премахнат набраздяванията, но кожата придобива свеж и младежки вид.


Хубаво е поне веднъж месечно да посещавате козметик. Специалните грижи, на който ще сте подложени са съобразени с типа кожа, който имате. Резултатите ще са налице още след първата процедура и ще се чувствате подмладени.


При избора на крем за лице 30+ се посъветвайте с близка жена. Така ще придобиете представа за някои от продуктите на пазара и ще се улесните. Не забравяйте, че няма козметичен продукти, който влияе по един и същ начин при всички. Едно добро предложение за такъв крем можете да намерите от руската козметична компания Фаберлик на адрес https://faberlic.bg/litse/dneven-krem/Dneven-krem-Verbena-Lyatna-kolektsiya . Продуктът е подходящ за всички типове кожа.

Подобни статии

Дерматолог в Стара Загора - комплексно лечение на вашите кожни проблеми

Дерматолог в Стара Загора - комплексно лечение на вашите кожни проблеми

  Всеки човек знае, че най-големия орган в човешкото тяло е неговата кожа. За да бъде тя здрава и красива, редовно и съвсем отговорно тря...

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

  Всички трябва да се грижим за кожата си ежедневно. За да бъде тя здрава не е достатъчно просто да я почистите с лосион. Грижата за нея ...

Рутинна грижа и професионална козметика - най-доброто решение за мазна кожа

Рутинна грижа и професионална козметика - най-доброто решение за мазна кожа

Тя е сериозен не само естетически проблем, който създава дискомфорт, но мазната кожа е с по-груба текстура и големи пори. През топлите месец...

Професионална козметика – грижа за вашата кожа когато сте на 20 години

Професионална козметика – грижа за вашата кожа когато сте на 20 години

Само защото сте на 20 години, не означава, че можете да си позволите да пренебрегнете кожата ви. Разбира се, че може да бъде безупречно глад...

Тиреотоксикоза

Тиреотоксикоза

Тиреотоксикозата е болестно състояние, обусловено от усилена функция на щитовидната жлеза. Заболяването се среща по-често в напредналите в и...

yhom

yhom

24 публикации

Публикувано
Публикувано

06.04.2015

Обновено
Обновено

01.04.2015

Прочетено
Прочетено

1428

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия