Идват "Нови пари" - от Аукционите Онлайн

Идват
Как да стартирате електронен аукцион? Аукционната търговия в интернет пространството набра скорост у нас през последните години и се утвърди в колекционерските среди.

Как да стартирате електронен аукцион?

"Нови пари" е термин в аукционната търговия отнасящ се до нов участник, присъединяващ се към наддаването, след като другите участници вече са наддавали един срещу друг.
Аукционната търговия в интернет пространството набра скорост у нас през последните години и се утвърди в колекционерските среди като атрактивен метод за увеличаване на продажбите и изгодно придобиване на нови допълнения за колекциите. 

Как да стартирате лесно първия си онлайн търг?

Необходима е бърза и лесна регистрация в сайт за онлайн аукциони, където ще получите достъп до свой личен профил. От него ще можете да добавяте нови аукциони, да следите вече стартирани, да преглеждате историята на наддаването на вече завършили, а също и да наддавате по други търгове. За да добавите нов аукцион е нужно да:

  • упоменете заглавие и описание на артикула;
  •  стартова цена (може да бъде и 0.01 лв за привличане интереса на участниците);
  • запазена цена (минималната сума, за която сте склонни да направите продажба);
  • и купи сега цена (цена, на която участниците в аукциона могат веднага да закупят артикула);
  •  посочвате период, за който обявата ще бъде активна (от 1 до 30 дни, препоръчително е периодът да е дълъг поне една седмица - десет дни, за да може да бъде забелязан от повече посетители в сайта, които да се превърнат в участници в търга) 
  • добавяте снимки на артикула. 
Можете да изберете и тип на Обявата - Аукцион или Артикул с фиксирана стойност. При стандартния аукцион победител е участникът с най-голяма стойност на наддаването към момента на изтичане на времето на аукциона. Обявата Купи Сега може да бъде закупена по всяко време стига участник да натисне бутона Наддавам до обявената от вас цена.
 
Sait za aukcioni bez komisionni
Аукционите Онлайн ви кани да стартирате бързо и лесно своя пръв аукцион - напълно безплатно, без такси стартиране, без комисионни при продажба. Огледайте се вкъщи за стари монети, военни предмети, значки, марки, картички, стари бижута и други колекционерски или антикварни предмети. Само при нас можете да обявите на търг и дори свое недвижимо имущество. Използвайки опцията "Запазена цена" вие винаги ще получите най-малко тази цена за своя артикул, без риск (ако не бъде достигната не се осъществява продажба).
Бихме искали да ви приветстваме в сайта за аукциони с нашата промоция "Регистрирайте се в Аукционите Онлайн и вземете две ПРОМО обяви безплатно!"

Подобни статии

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

Интервю със софийски хамали!

Интервю със софийски хамали!

Ние сме обикновени софийски хамали! Лично аз съм в бизнеса с хамалски услуги от 7 години. При този занаят обичайно ни наемат за местене на к...

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта?В наши дни пазарът е препълнен с дамски чанти, състезаващи се за вашето внимание и информираност. То...

Какви методи има за плащане при пазаруване в интернет в България, предимства и недостатъци на всеки от тях

Какви методи има за плащане при пазаруване в интернет в България, предимства и недостатъци на всеки от тях

Как да плащам онлайн!През 2020-та година у нас са пазарували онлайн близо 1 милион и 600 хиляди потребители. Това е значителен ръст спрямо п...

Виктория Радева

Виктория Радева

2 публикации

Публикувано
Публикувано

19.08.2015

Обновено
Обновено

18.08.2015

Прочетено
Прочетено

2830

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия