Хладилник Либхер - предпазни съоръжения на гърба на хладилника

Хладилник Либхер - предпазни съоръжения на гърба на хладилника
Как да предпазим своя хладилник от повреди

Хладилник Либхер - как да се грижим за него при доставка

Една от най-чувствителните и уязвими части на един хладилник е неговият гръб. За съжаление, много често се случва когато си купувате хладилник от неподходящо място, без значение от марката на уреда, той да ви бъде доставен с вече съществуваща повреда.

Причината е, че много търговски вериги имат ниско квалифицирани доставчици, които не знаят как да защитят уреда по време на транспортиране и са известни дори случаи, в които уредът е носен по гръб, което е пълен абсурд!

Това, разбира се, не се случва във всяка търговска верига, защото не може да се отрече, че в много от тях се държи на клиента и на това той да остане доволен.

Въпреки всичко, някои известни производители на хладилници като Либхер например, искат да се предпазят предварително от това, че някой техен клиент може да попадне на некомпетентни и недобронамерени търговци, които да повредят уреда по пътя и да уронят престижа на марката.

Ето защо немският производител на високо качествена хладилна техника Либхер поставят на някои свои модели предпазни съоръжения на гърба, които не позволяват да се притиснат и повредят фините части на хладилника на гърба.

Това е определено най-деликатната част от един уред и тя трябва да се пази. Препоръчително е да се почиства от прах и паяжини колкото се може по-често и освен това не бива да се долепя с гръб плътно към стената.

Ако обаче попаднете на търговска верига, която поради недобронамереност или некомпетентност достави вашият уред легнал по гръб, то той вече няма да се развали именно заради поставените предпазни скоби на гърба.

Те се поставят на две места - една от лявата страна на гърба и една от дясната. Метални са и не позволяват тежестта на уреда да попадне върху деликатните елементи, които остават защитени от тези метални скоби от двете страни. Самите скоби се спускат от двете страни на уреда от горе до долу.

Въпросните метални скоби са издадени на известно разстояние зад хладилника и това до известна степен предпазва и от неправилно ползване, защото дори и да искате, няма как да долепите плътно уреда до стената.

Подобни защитни скоби имат и редица модели, предназначени за поставяне в търговски обекти, например някои видове хладилни витрини за напитки.

Ако все пак хладилникът ви е повреден, посетете сайта https://www.xn--80aambsaatdelagf1a0b3cza.com/ , за повече информация отностно предлаганите ремонтни услуги.

Подобни статии

Промени в храната на бебето

Промени в храната на бебето

Лекарят, който се грижи за вашето бебе и познава неговата храносмилатела система, е този, който трябва да ви посъветва относно тези изменени...

А сега малко химия без формули

А сега малко химия без формули

Не са редки случаите в домакинството да се използват някои химични вещества, които не са безопасни за работа, ако не се знаят техните свойст...

Гладене на бельото и дрехите

Гладене на бельото и дрехите

Гладенето на памучните и вълнените материи и на материите от естествена коприна е познато на всички домакини. При гладенето обаче на материи...

Домашният хладилник

Домашният хладилник

В домашния хладилник продуктите се съхраняват от няколко часа до няколко дни при температура на охладените продукти от 0 до +6°С, а на з...

Съхраняване на плодове и зеленчуци

Съхраняване на плодове и зеленчуци

Кореноплодни зеленчуци. В някой по-тъмен ъгъл на мазето се поставя сандък със ситен пясък, в който могат да се съхраня-ват моркови, целина,...

yhom

yhom

24 публикации

Публикувано
Публикувано

30.10.2015

Обновено
Обновено

30.10.2015

Прочетено
Прочетено

1365

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия