Етапи при преглед на текст за публикуване

В тази статия ще разгледаме какви са етапите за публикуване на текст за новина и какви опции има човек ако сам не може да си подготви текстовете

Етапи преди публикуване на текст

Преди да изпратите новина до клиент или да я публикувате у дома, трябва правилно да я подредите.

Етап 1 - корекция и редакция . Зачеркнете изречения без глаголи. Премахнете често срещани фрази, уводни думи, дублиран текст.

Етап 2 - регистрация. Заглавията и указанията са най-добре написани в курсив. Проверете дали източниците на информация са подписани в стила на сайта.

Етап 3 - съпровод. Добавете снимки от мястото. Публикувайте други статии по темата за новините. Проследете уместността на събитието и го подкрепете със статии.

Така се изгражда работата по създаването на новини. Дори и да не пишете новините сами, ще намерите интелигентен автор, с когото ще си сътрудничите. Но сега разбирате какво е какво, можете правилно да дадете задачата и да я проверите.

Ако все пак не можете сами да си напишете текст за вашият сайт, можете да видите как това може да стане с помощта на професионален копирайтър.

Какво да гледате при избор на копирайтър?

Опитен копирайтър
Ако вашият бюджет ви позволява да работите с опитни автори, това вече е по-лесно. Можете да се свържете с агенция за копирайтинг и там ще има съдържание за вас. Но лично аз предпочитам да работя директно с изпълнителя, а не чрез посредник, поради което отдавна не работя с агенции.

Виждате ли, тук е важно да намерите баланса между прохладата на автора и цената, която ви подхожда. Какво трябва да търсите при търсене?

Портфолио
Опитен копирайтър вече е написал много статии под колана си, можете да ги разгледате, да ги оцените, да прецените дали неговият стил ви подхожда и да решите. Например портфолиото ми се намира в този блог и всеки клиент може да го прегледа и оцени.

Всеки автор има примери за произведения, помолете да ги покажете, ако не сте ги намерили сами. Оценете грамотността, качеството на писането, стила и сричката, независимо дали ви подхожда.

Лични блогове
Наличието на блог на свободна практика говори много. Първо, той на практика представя какво е съдържанието на даден сайт, той знае как да го публикува, какви са ключовите думи, descripsin - това ще ви спести много време, усилия и нерви. И ако неговият блог е по-популярен от вашия, тогава все пак можете да получите безплатен съвет. Такива блогове са лесни за намиране в интернет.

Ако искате да напишете новина за вашият сайт можете да видите какво предлагаме: https://usembassy.bg/

Категории

Разни

Подобни статии

Уеб сайт

Уеб сайт

Какво е Уеб сайт ? Уеб сайт Уеб сайт е колекция от уеб страници, изображения, филми и други цифрови материали разположени на ед...

Тумор на простатата – обща информация за заболяването

Тумор на простатата – обща информация за заболяването

 Здравословен проблем, като тумор на простатата е раково заболяване, което засяга простатната жлеза. Тя е орган в мъжката репродуктивна сист...

Подетапи при рак на гърдата в стадий ІІІ от разпространението на заболяването

Подетапи при рак на гърдата в стадий ІІІ от разпространението на заболяването

От съществено значение е да се разбере, че етап 3 на рак на гърдата е заболяване, което може да бъде излекувано. В този етап от развитието...

Процесът на оптимизация на AdWords

Процесът на оптимизация на AdWords

Подготовката за рекламна кампания и самият процес на представяне на продуктите или услугите отнемат много време и усилия. Всяка компания иск...

Съвети при подмяна на водопровода в жилището

Съвети при подмяна на водопровода в жилището

За да осигурите безопасна и ефективна подмяна на водопровода в жилището, е важно да следвате правилната процедура, независимо дали се налага...

Илия Митков

Илия Митков

31 публикации

Публикувано
Публикувано

12.07.2021

Обновено
Обновено

12.07.2021

Прочетено
Прочетено

1195

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия