8 Качества на най-добрите служители

Най-доброто нещо, което можете да направите, за да Ви помогне да получите нова работа е да направите себе си незаменим в текущата Ви позиция. Няма значение, ако имате пълно работно време сега. Независ

Най-доброто нещо, което можете да направите, за да Ви помогне да получите нова работа е да направите себе си незаменим в текущата Ви позиция. Няма значение, ако имате пълно работно време сега. Независимо дали сте наети на работа на обикновена позиция, служите като временен служител или дори доброволно като едновременно търсите нова работа, имайте предвид следните съвети, за да накарате хората да Ви помислят за невероятна колега:

Покажете инициатива. Не е изненадващо, че това оглавява класацията. Ние всички предпочитаме да работим с хора, които помагат. Не губете ключови срещи търсейки из стаята надявайки се някой друг да приема новият проект. Когато поемате допълнителни отговорности, ще спечелите благоволението на шефовете и колегити и ще спечелите възможност да подобрите своите пълномощия.

Признайте си, когато направите грешка. Не е ли освежаващо, когато някой казва: "Аз направих грешка;? Нека реша проблема" За съжаление, много хора на работното място, предпочитат да огасне огъня само или да се крие докато всички забравят за проблема. Разбира се, в идеалния случай, Вие няма да направите много грешки, които ще трябва да признаяте, но можете да спечелите точки в много случаи от поемане на отговорност и вземане на една точка за да коригирате ситуацията.

Научете нови неща. Ако сте били на работа в продължение на много години, но не сте направили нещо, за да продължите образованието си и да присъствате на конференции и обучения, най-вероятно изоставате зад Ваши по-малко опитни колеги. Когато искате нова работа или е време за започване на бизнес, ще Ви липсват задължителните умения. Най-добрите служители винаги търсят възможности да се научат нови неща, дори когато те са заети по друг начин се поддържа връзка с задачи ден за ден. Това е предизвикателство, но има разлика между добър служител и страхотен служител.

Правете това, което казвахте, че ще направите. Следите ли и завършите обещаните проекти? Ние всички сме имали колеги, които вдигнат ръка по време на срещи, но прекарат повечето време от седмицата без да работят. Не бъдете това лице.

Споделете знанята. Рядко завършваме големи проекти по време на работа, без чужда от помощ. Колеги, които споделят знанята, имат по-добро разбирателство, отколкото техните по-егоистични колеги. Добрите хора наистина може да завършат първи, така че търсете начини да споделяте славата.

Познайте какви битки да избирате. Това е рядък човек, който винаги обича всяко решение, което е взето от по-високите колеги, което засяга неговата или нейната работа. Обикновено има много неща не сме съгласни с тях, и много големи и малки битки за водене на работното място. Успешни служители опитват максимално да си мълчат и не се оплакват, докато наистина има защо.

Бъдете готови за работа. Ако искате да прекарате първия час от деня посещавайки социалните ммрежи и актуализирайки вашият статус на Facebook, направете го преди да влизате в офиса. Трябва да сте готови за работа, когато стигнете там. Може да навреди на репутацията Ви, когато не започнете деня си заедно с всички останали.

Вършете работа. Звучи лесно, нали? Просто работете. Въпреки това, не винаги е толкова очевидно за всички, че завършенето на работата, е половината на битката. Изключителни служители намерят начин да си свършат работата, дори когато това означава понякога да оставят настрани собствените си ангажементи за домашните любимци или любимите неща, за да постигат голяма цел.

Препоръчвам Ви този сайт, където има обяви за работа в България и чужбина.

Успех

Категории

Разни

Подобни статии

Портал за животни Бау Бау: Немска овчарка или просто кучето-герой

Портал за животни Бау Бау: Немска овчарка или просто кучето-герой

Надали има човек, който да не е чувал за породата. Това е първото куче – кино звезда, спечелило хората със своята красота и благородство. Пр...

Функции за управление на малкия бизнес

Функции за управление на малкия бизнес

Принадлежността към малък бизнес се определя от комбинация от фактори И така, малък бизнес се нарича такава предприемаческа и управленска...

Тъкани от синтетични влакна

Тъкани от синтетични влакна

Синтетичните влакна се характеризират с голямата си здравина на претриване в сравнение с естествените влакна. Тъканите и изделията, изработе...

Отглеждане на Лимон, Портокал, Грейпфут, Мандарина (Цитруси) - Разсадник Елит

Отглеждане на Лимон, Портокал, Грейпфут, Мандарина (Цитруси) - Разсадник Елит

Отглеждане на Лимон, Портокал, Грейпфут, Мандарина (Цитруси) Цитрусите са топлолюбиви вечнозелени растения.Температурните граници приети за...

След една година детето променя отношението си към храната

След една година детето променя отношението си към храната

То става по-придирчиво. Във възрастта към 1 година бебето променя своето отношение към храната. То става по-придирчиво и му се яде по-малко....

Bary Angelov

Bary Angelov

4 публикации

Публикувано
Публикувано

18.04.2013

Обновено
Обновено

18.04.2013

Прочетено
Прочетено

1150

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия