4 причини да опитате грил сандвич Куатро Формаджи

4 причини да опитате грил сандвич Куатро Формаджи
Голямото разнообразие от сандвичи, които старателно се приготвят в Le Chef - Foood & Mood в град Варна се славят с невероятни аромати и сосове (една от причините за отличаващият се вкус)

След като си опитал веднъж от изкушението, няма начин да не го направиш отново. Разбира се, трудно е да се определи кой от кесадийте и сандвичите е най-любим на клиентите, защото вкусовете и предпочитанията им са различни. Но всяка част от добре композираното меню е приготвена с отличаващи се съставки, които я карат да се открои от останалите.

Един прекрасен пример за разнообразие е сандвичът с четири сирена "Куатро формаджи". Ароматният и силен вкус, проявяващ се благодарение на чедъра и гаудата си струва опитването. Тъй като той не съдържа месо, можете да прибавите добавка пилешко или шунка, невероятният резултат е гарантиран. Куатро формаджи ще ти даде сила да довършиш работния ден, а дори не е задължително да ходиш до обекта за да си го вземеш, защото можеш да се възползваш от доставката на храна от Le Chef - Food & Mood в град Варна. Работният ден ще се превърне в по-поносим, защото сами знаем, че когато човек е гладен концентрацията му намалява, а в следствие на това и работоспособността му.

4 причини да си поръчате "Куатро Формаджи"

1. Защото е вкусно!

Първата и най-важна причина е именно невероятният му вкус. Добре подбраните съставки и комбинации са превърнали храненето в нещо специално. Отлична причина да включите Куатро Формаджи в обедното си меню.

2. Защото е различно!

До голяма степен нестандартно, защото комбинацията от сирена добавя изисканост към обикновения сандвич. Ароматният привкус създава френска атмосфера, а какво по различно от френската култура.

3. Сос айоли и песто!

Голяма част от аромата е благодарение на сирената, но сосовете са завършекът на перфектния вкус. Добра причина да опитате Куатро формаджи са именно двата соса - айоли и песто, чийто привкус придава допълнителна атмосфера към цялостната картина.

4. Подходящ за вегетарианци!

Ако сте вегетарианец, то този вид сандвич е подходящ за Вас. Липсата на месо обаче, не трябва да притеснява почитателите му, защото Le Chef - Food & Mood дава възможност за добавяне на месен продукт.

Тайната на щастието е всеки ден да опитваш нещо ново и различно. Старайте се да се храните редовно и да опитвате нестандартни вкусове. Ако пък не Ви се излиза от вкъщи, не забравяйте, че можете да се възползвате от доставка на храна във Варна от Le Chef. Така времето за почивка ще е максимално оползотворено, а Вие по-щастливи. Приятно хапване!

Категории

Разни

Подобни статии

Промени в режима на бебето

Промени в режима на бебето

Кога да се отмени храненето в 22 часа. Това зависи от готовността на кърмачето. Трябва да се съобразите с две неща. Първото е дали бебето, е...

Проблеми на кърмаческата възраст - Плач през първите седмици

Проблеми на кърмаческата възраст - Плач през първите седмици

Какво означава плачът. При първо дете това е обикновено важен въпрос. С увеличаване възрастта на детето плачът е много по-малък проблем, защ...

Една година е опасна възраст, избягвайте нещастните случаи и страховете

Една година е опасна възраст, избягвайте нещастните случаи и страховете

Родителите не могат да предотвратяват всички инциденти. Ако те се опитват да сторят това, тяхното внимание и загриженост биха направили дете...

Почивка във Варна? Ето някои идеи за забавления.

Почивка във Варна? Ето някои идеи за забавления.

За хората, които посещават някой град за първи път е трудно да се ориентират какво интересно има за разглеждане, но с малко помощ могат да с...

7 причини за отрицателното въздействие върху загубата на мазнини

7 причини за отрицателното въздействие върху загубата на мазнини

Понякога малките проблеми, които възникват в процеса, могат да доведат до по-сериозни проблеми.И сега, отговорете на себе си, има ли някой о...

Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

46 публикации

Публикувано
Публикувано

26.06.2017

Обновено
Обновено

08.06.2017

Прочетено
Прочетено

1003

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия