За Вашия релакс с марка Casada - най- доброто за Вас.

За Вашия релакс с марка Casada - най- доброто за Вас.
Марката Casada е лидер в производството на масажни уреди като масажори, масажни възглавници, седалки и масажни кресла.

Марката Casada е лидер в производството на масажни уреди като масажори, масажни възглавници, седалки и масажни кресла. Моделите представляват уникална комбинация от разнообразни масажни функции, които ще осигурят конфорт, релакс и ефективен масаж в дълбочина на вашето тяло. Новите модели на марката като масажни въглавници Maxiwell III, Miniwell Twist, загряваща възглавница Tourmaline Pad, масажна седалка Quattromed III, масажни кресла Bismarck II, President IV, масажни столове Senator II, Diplomat II, магнитен матрак Casada Bio, масажно легло Medimad, масажор Tappymed II, масажори за крака Canoo III, Foot Relax, Infrared II и др. комбинират всички уникални масажни функции с функция за допълнително подгряване. Подгряването стимулира мускулите в дълбочина и увеличава многократно ефективността на масажа.
Основните функции за масаж, на които марката Casada залага са потупване, размачкване, ролков масаж, шведски масаж, шиацу масаж, компресия и вибрационен масаж.

  1. Потупване – тази функция имитира потупване с ръце свити в юмрук или с отворена длан. Потупванията ускоряват циркулацията на кръвта във всичко слоеве на кожата и има тонизиращо действие върху мускулите. Реализирането на този масаж на нивото на белите дробове подпомага отхрачването, чрез втечняване на мукозния секрет и намалява неговото образуване от мукозните мембрани. Подходящ е за хора с хронични белодробни заболявания или предразположени към белодробни възпалителни процеси. Препоръчва се като допълнение към традиционното лечение на кашлица и възпалителни процеси на дихателните пътища.
  2. Размачкване – тази функция имитира размачкване с ръце. Този тип масаж стимулира кръвоснабдяването на мускулите и намалява натрупването на млечна киселина, като по този начин облекчава мускулната треска от физическо натоварване. Тази масажна техника стимулира нервната система и намалява нервното напрежение. Има стимулиращо действие върху имунната система и повишава защитните сили на организма.
  3. Шведски масаж – тази масажна техника комбинира двете техники „потупване” и „ролков масаж”. Това е най-популярната техника на ръчен масаж в Европа, защото е невероятно ефективен и едновременно с това приятен и релаксиращ. Този масаж стимулира кръвообръщението, тонизира мускулите, намалява напрежението и оставя тялото ободрено и отпочинало.
  4. Ролков масаж – масажна техника, която представлява приятна смяна на стимулиране и отпускане на мускулите. Тя се ползва най-често като завършване на цялостния масаж, защото релаксира натоварените мускули.
  5. Шиацу масаж – функция, която имитира масаж с палците на ръцете в точно определени точкови зони на тялото. Тази техника се използва основно да намали натрупаното напрежение в тялото от натовареното и интензивно ежедневие. Шиацу е японска техника на масаж, която се практикува в Япония от векове. Тя залага на ритмични завъртания на палците в различни посоки, стимулирайки жизненоважни точки, отговорни за отпускането и релаксацията на различни групи мускули.
  6. Функция компресия – надуване и раздуване на въздушни възглавници, които стимулират съкращаването на мускулите. Тя е особено полезна за ефективен масаж на крака и стъпала.
  7. Вибрация- вибрациите се предават от масажора към тялото и предизвикват вибриране на тъканите в дълбочина. Така се стимулира циркулацията на кръвта, осъществява се затопляне на тъканите, метаболизиране на излишните мазнини, намаляване на целулита и освобождаване от излишните килограми.

Използвайки тези уникални уреди всеки ден, Вие си осигурявате едно истинско и неповторимо СПА изживяване, поддържате идеална фигура и освобождавате натрупаното напрежение от ежедневния стрес.

Всички продукти на марката Casada можете да откриете в модерния он-лайн магазин FashionStore.BG

Подобни статии

5 съвета за това как да купите добър климатик

5 съвета за това как да купите добър климатик

5 съвета за това как да купите добър климатик Може и да не обичате съветите, но повярвайте, че понякога те са изключително ценни. В тази пуб...

Как да изберем проточен бойлер?

Как да изберем проточен бойлер?

Изборът на проточен бойлер е важно решение, което може да повлияе на ежедневието ви. Този тип уреди предлагат различни предимства, но имат и...

Приготвяне на китове (замазки)

Приготвяне на китове (замазки)

Китовете се употребяват за повърхностно покриване или за трайно съединяване на отделни детайли. Служат предимно като запълващи средства.Подр...

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди от студ | Градушка | Изресяване | Пригор | Хлороза | Мана | Оидиум | Сиво гниене | Антракноза | Бактериен рак | Филоксера | Гроздови...

Майката - първият възпитател

Майката - първият възпитател

Възпитанието започва още в първите седмици след раждането и продължава през всички периоди на детската възраст. То трябва да бъде съобразено...

stenlie78

stenlie78

9 публикации

Публикувано
Публикувано

25.02.2014

Обновено
Обновено

25.02.2014

Прочетено
Прочетено

2088

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия