Просто уреди с козметични забележки или хита в цените?

Просто уреди с козметични забележки или хита в цените?
Последните няколко години се появиха изключително много уреди с транспортни дефекти,а защо? Защото не сме достатъчно добре платежоспособни или защото качеството им е липсващ фактор на пазара?

Нека да проследим появата на уредите с козметични забележки, на нашият пазар... Всичко започна преди няколко години, когато почти не можеха да се намерят уреди внос от германия или англия, просто защото цените им бяха високи, а количествата силно ограничени.
Освен това пазарът все още не беше развит и въобще нямаше нужда от подобни уреди, ние „Нямахме нужда от УРЕДИТЕ с Транспортни дефекти", но с годините това се промени особено, когато все повече хора търсеха уредите заради ниската и достъпна цена на която можеше да се закупят. Естествено след известно време потребителите започнаха да усещат и по-доброто качество на тези стоки, превъзходството пред останалите нискокачествени продукти на пазара и изведнъж вече имахме нужда от тези уреди.
Ситуацията в момента е дори още по-добра освен, че ги има във всеки голям град вече има и конкуренция, която смъкна цените още, като сега можем да си закупим блендер примерно на Kenwood за 40лв. , което е една доста ниска цена за техника от този сорт била тя дори и от ниският клас на световнопризната марка за домакински електроуреди!

Какво още стана достъпно за нас?

С развитието на фирмите които предлагаха електроуреди, започна да се увеличава и асортимента от предлагани продукти, освен това се вдигна нивото и на самите продукти, вече можете спокойно да си закупите и то от България голяма част от продуктите които се предлагат в Amazon.co.uk например! Ето за пример този сайт http://tehmag.net предлага именно такива електроуреди, които честно казано не съм срещал нито в Технополис нито в Емаг, а само по известните английски и американски форуми, от рода на бг мама в които се обсъжда по-качествена домакинска техника за която ние дори не можем да чуем от рекламите по телевизията защото ни смятат за ниско-платени и с ниско желание за наистина качествени продукти потребители!
Като пример, мога да дам един уред който ми направи страхотно впечатление – Soup Maker, блендер, който има вграден реотан в каната с който можете да си правите крем супа без нуждата от печка или какъвто и да е друг уред само за 15 минути! Ако вие сте студент това би ви било изключително полезно, защото ще можете да се храните с вкусна и питателна храна дори и в условията на студентска квартира, като единствено имате нужда от контакт и продукти!
Затова другият път като ви се наложи да купувате уред и ви е трудно да намерите точно това което търсите потърсете в гугъл именно за „Уреди с транспортни дефекти" и ви гарантирам, че ще откриете точно това което търсите в някой от сайтовете които ви излязат!
Добре, че и в България има качествени блогове като този, в който може да се обсъждат полезни и интересни въпроси които НИ касаят всеки един ден.

Подобни статии

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

Упражнения за красота

Упражнения за красота

Специални упражнения за коригиране на недостатъци във фигурата Естествено не всички жени са доволни от своята външност и от фигурата си. Ед...

Как се прави покупката на самолетни билети?

Как се прави покупката на самолетни билети?

  По света съществуват толкова много дестинации, които всеки човек иска да посети и разгледа, но първото нещо, за което трябва да се съ...

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

  В повечето случаи когато се пътува със самолет, цените на редовните билети са доста високи. Разбира се, има и изключения, в които ави...

Защо е препоръчително да ползваме козметика с растителни съставки?

Защо е препоръчително да ползваме козметика с растителни съставки?

Защо да изберем козметика с естествени съставкиКакво представлява козметиката на растителна основа? Средствата за разкрасяване, базирани на...

Иванов

Иванов

1 публикации

Публикувано
Публикувано

09.03.2016

Обновено
Обновено

20.02.2016

Прочетено
Прочетено

839

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия