Какви пафюми, козметика и процедури да използват тийнейджърите за да са център на внимание?

Разкрасителните процедури при тийнейджърите са изключително важни защото точно това е времето на големите купони. Не искате момчетата да се заглеждат по приятелките ви, а на вас да не обръщат никакво внимание, нали? Ето защо е важно да потърсите най-добрите младежки парфюми и козметика и да се погрижите за външният си вид.

Сега сте в годините, в които тялото ви преминава през много хормонални промени. Те са причината за появата на акне и за непрестанните смени на настроението. Въпреки това, най-важното нещо което точно сега искате е да сте красиви. Моите съвети ще ви помогнат в тази насока и ще ви дадат по-голяма увереност.

Съвети за красота

  1. Поддържайте кожата си чиста. Винаги носете мокри кърпички когато сте навън. Избягвайте мазните храни и газираните напитки.

  2. Поддържайте косата си чиста, измивайте я по три пъти седмично.

  3. Когато си вземате вана капвайте по няколко капки от от любимите си парфюми във водата. Така кожата ви ще излъчва свежо ухание.

Модни съвети

  • Винаги когато излизате се старайте да изглеждате стилно. Носете дрехи, в които изглеждате добре и се чувствате комфортно.

  • Избирайте подходящите платове. През лятото избирайте памучни материи в студени цветове. Зимата носете по-тъмни дрехи, които може да са от коприна или вълна.

Като допълнение ще ви кажа да пиете много вода, да спортувате редовно, да ходите на разходки из природата, плувайте възможно най-често и яжте здравословни храни. Така ще бъдете в топ форма и ще приковавате вниманието на всеки купон. 

Незабравяйте и уханиете на марковите парфюми от https://www.ivis.bg/парфюми/, които безспорна са най-добрия завършек на всяка визия.

Подобни статии

Най-известните процедури в спа център

Най-известните процедури в спа център

Най-известните процедури в спа центърВ миналото посещението на спа център означаваше, че вероятно ще си направиш маникюр и педикюр, и може б...

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

  Всички трябва да се грижим за кожата си ежедневно. За да бъде тя здрава не е достатъчно просто да я почистите с лосион. Грижата за нея ...

Физиотерапията от решаващо значение в спорта

Физиотерапията от решаващо значение в спорта

Нараняванията са често срещани по време на участия в организирани спортове, състезания, тренировъчни упражнения и фитнес програми. Най-че...

Уединение и подмладяване: Ръководство за избор на най-добрите оферти за СПА в планината

Уединение и подмладяване: Ръководство за избор на най-добрите оферти за СПА в планината

Сред величествените върхове и спокойните пейзажи на планините се крие оазис на релаксация и подмладяване – планинският СПА център. Сгушени...

Формировки и системи на резитба при лозата

Формировки и системи на резитба при лозата

Видове резитба |  Видове формировка на лоза | Формировка на асма | Съвети за резитба на лоза Може ли културната лоза да се отглежда без р...

admin

admin

2958 публикации

Публикувано
Публикувано

16.01.2012

Обновено
Обновено

25.10.2012

Прочетено
Прочетено

1251

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия