Уеб сайт за недвижими имоти

Искате уеб сайт бързо и на добра цена? Уеб сайт с модерна визия, същевременно изключително лесен за работа? Продължете да четете...

Уеб сайт за недвижими имоти

Бизнесът с недвижими имоти е много различен от това което е бил преди години, когато интернет и IT технологиите като цяло не бяха толкова разпространени.
В днешно време е немислимо бизнес като този да не присъства в интернет и нещо повече, Интернет е едно огромно удобство, що се отнася до самата работа.
Имоти вече търсим 98% първо в Интернет, а останалият малък процент просто има късмета да види бележка с „Продава се" или „Дава се под наем" на вратата на мечтания си имот, минавайки оттам или да чуе от приятел за конкретен имот, който може да отговори на нуждите му.
Ако вие сте притежател на бизнес с недвижими имоти, можем да ви дадем едно изключително добро предложение, с което да стартирате присъствието си онлайн, с лични оферти. Ето тук можете да разгледате едно професионално изработено от дизайнери демо за уеб сайт за недвижими имоти. 
Демото е съвременно стилно и съдържа всички нужни инструменти за доброто представяне на фирмата ви.
Този тип платформа се нарича уеб сайт билдър, и което е изключително важно предимство – имате пълен достъп до административния панел на личния си уеб сайт. Това Ви дава възможност да променяте, добавяте и триете информация, когато пожелаете. Така можете много лесно да поддържате офертите си постоянно актуални, като ежедневно се грижите да добавяте нови и да премахвате стари такива.
В допълнителните страници като например тази „За нас" можете да напишете нещо за фирмата си, с какво сте по-различни от конкуренцията на пазара и защо клиентите няма да сгрешат, ако изберат именно вас. Можете да качите снимки на екипа си, да кажете няколко думи за всеки от тях, да опишете начина на работа както и какви услуги предлагате.
В раздела „Новини" освен че можете да добавяте актуални новини, свързани с дейността и компанията ви, можете да пускате и малки обяви за работа.
В това демо дизайнерите са създали раздел „Имоти" който разбира се е задължителна част от един такъв уеб сайт. Обявите за имоти се създават и менажират изключително лесно под формата на каталог.
Възползвайте се от 5 дневния безплатен тестов период, за да пробвате системата. Убедете се сами колко е лесно да менажирате уеб сайта си без нужда от помощта на програмисти!

Подобни статии

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Закупуване на недвижими имоти за първи път – въпросите

Закупуване на недвижими имоти за първи път – въпросите

 Всеки човек, рано или късно, трябва да се установи на едно или друго място. Причините, които водят до тази нужда могат да бъдат различни. В...

Как да оцелеем при криза: 10 съвета за малкия бизнес

Как да оцелеем при криза: 10 съвета за малкия бизнес

Кризата носи не само промени в обичайните условия на работа, оттегляне на клиенти или загуба на бизнесКризата ни принуждава да преразгледаме...

Пет съвета за да накарате клиентите да помислят сериозно за закупуване на недвижими имоти

Пет съвета за да накарате клиентите да помислят сериозно за закупуване на недвижими имоти

Безплатни обявиОбявите за недвижимите имоти са добър начин за дилърите на недвижимите имоти да продават своите недвижими имоти достойно. В и...

Как да продадеш имота си лесно, чрез 360 ° градусови разходки?

Как да продадеш имота си лесно, чрез 360 ° градусови разходки?

360° заснемания вече навлизат активно и в представянето на недвижимите имоти. Специалисти твърдят, че до няколко години всички имоти ще се п...

4stupki

4stupki

1 публикации

Публикувано
Публикувано

12.05.2017

Обновено
Обновено

02.05.2017

Прочетено
Прочетено

1153

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия