Тънкости при пазаруване от чуждестранни сайтове

 Има няколко основни принципа при онлайн пазаруването от чуждестранни сайтове, които са основополагащи при реализирането на покупка от всяка интернет страница. В наши дни електронната търговия е част от ежедневието ни и с всеки изминал ден потребителите, реализиращи покупка чрез интернет, се увеличава многократно.
Малко или много сме свидетели на глобализация в това отношение.

Границите между държавите или дори между континентите е премахната по един доста далновиден начин – тези граници са се размили и вече не са от значение. Ако се върнем назад във времето, трябва да си припомни, че преди години желанието на един средностатистически българин да закупи дадена спортна стока от специализиран чуждестранен сайт, какъвто е например sportsdirect, е клоняло към нулата. Сега, само с едно кликване на мишката, същият този българин е в състояние да си поръча от интернет страници като спортсдирект всякакъв вид спортен продукт – дрехи, аксесоари и др.

Нуждата от потребност да се притежава дадена дреха или козметика е задоволено след навлизането на компютърните технологии в живота на хората.
В частност говорим за пазаруването на дрехи, аксесоари и козметика, които са и най-често търсените продукти, но ако трябва да говорим в световен и въобще глобален мащаб, то трябва да подчертаем, че интернет като цялостна концепция и полезност е вече част от ежедневието ни, от живота ни, от работата ни и т.н.
Основното, което трябва да знаем при реализирането на покупката е, че възможностите са неограничени. Можем да пазаруваме когато поискаме, независимо от локализацията ни или от местонахождението на фирмата, от чийто сайт пазаруваме.

Заплащането се осъществява след доставката от конкретната куриерска фирма или по банков път.
Важното е да се информираме добре за условията на самата покупка, да четем задължително и поясненията, писани с дребен и цветен шрифт. В наш плюс би бил и предварителен интерес към коректността на дадената фирма и отзивите, писани в редица блогове, сайтове и чатове, или просто да поразпитаме нашето обкръжние за мнение и съвет. Най-важното остава – пазарувайте с удоволствие и мярка.

sportsdirectbg.com

 

Категории

Разни

Коментари за Тънкости при пазаруване от чуждестранни сайтове

 1. 1.

  Здравейте искам да споделя една допълнителна възможност да спестяваме при онлайн пазаруването,като използваме кашбек сайтове.Cashback сайтове действат като интерфейс между търговците на дребно и онлайн купувачи. Ако кашбек сайт доведат нов клиент и той направи покупка в съответният магазин ,влизайки там чрез кашбек сайт и съблюдавайки всичките изисквания, то магазинът заплаща на кашбек сайт определен процент от тази покупка. А те на своят ред споделят с нас определен процент от тази сума. Така печелят те,печелим и ние.
  Има доста такива сайтове,аз ползвам Quidco когато пазарувам от aнглийски сайтове и Igraal за пазаруване от германски и френски сайтове.

  За да получите cashback (% възврат от стойността на вашата покупка) необходимо е всеки път да влизате в съответният сайт чрез Cashback сайт,т.е. изписвате сайта от който ще пазарувате в търсачката на кашбек сайта и кликвате върху бутона който ще ви се появи за да бъдете пренасочени към сайта от който ще пазарувате.Всеки кашбек сайт има изискване за минимална сума,която след като спечелите може да прехвърлите в пейпал профила си
  или/важи само за Quidco при пазаруване от английски сайтове/ да трансформирате сумата във ваучер за амазон.ук,в този случай печелите допълнителни % към кешбека ви.Всеки който има интерес да се регистрира в сайт за cashback може да го направи от линковете по долу:
  За пазаруване от английски сайтове се регестрирайте в Quidco:

  http://www.quidco.com/user/1802812/1961740/

  За пазаруване от немски сайтове се регестрирайте в Igraal.de:

  http://de.igraal.com/#werber=enator

  За пазаруване от френски сайтове се регестрирайте в Igraal.fr:

  http://fr.igraal.com/#parrain=enator

Подобни статии

Уеб сайт

Уеб сайт

Какво е Уеб сайт ? Уеб сайт Уеб сайт е колекция от уеб страници, изображения, филми и други цифрови материали разположени на ед...

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването С всеки изминал ден, Интернет става все по-интегриран в редица сфери, като комуникация, информираност, ...

Кои са най-важните етапи за SEO оптимизацията?

Кои са най-важните етапи за SEO оптимизацията?

Кои са най-важните етапи за SEO оптимизацията?   Да си направиш сайт, който да няма оптимизация за търсачки, е все едно да отвориш магазин...

Как да си купим мъжки часовник?

Как да си купим мъжки часовник?

Покупка на мъжки часовникНаред със сватбения пръстен, мъжкият часовник е може би най-значимия аксесоар за един мъж. Преди да започне да разг...

Телевизията в нета полезна за цялото семейство

Телевизията в нета полезна за цялото семейство

        Ако не искате да пречите на майка ви или сестра ви да гледа новия турски сериал по телевизора, то може да пуснете предпочитани...

ivanov101s

ivanov101s

49 публикации

Публикувано
Публикувано

15.04.2013

Обновено
Обновено

15.04.2013

Прочетено
Прочетено

2756

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия