Създайте приветлив вход с тези съвети за избор на входна врата

Създайте приветлив вход с тези съвети за избор на входна врата
Създайте интересен вход на дома си с входна врата, която пасва добре, отговаря на вашето жилище и е енергоспестяваща. Входните врати се предлагат изработени от дърво, метал и композитния MDF или HDF м

Добрата стара дървесина

Дървените врати са естествено красиви и привлекателни. Най-добре е да се използват на закрита площ, като например къща с навес или веранда, може и в комбинация с допълнителна врата , която да защитава от атмосферните влияния. Дървената врата ще издържи много години с минимална поддръжка на покритието.

Производителите на врати са усъвършенствали своите предложения с по-дебели панели, по-добри уплътняващи елементи и енергийноефективни остъкления в голямо разнообразие от дизайни, за да отговорят на всеки интериор. Различната дървесина включва дъб, махагон, явор, тиково дърво, акация, ела и бор.

Врагът на дървената врата е влагата, която причинява гниене. Водата от дъжда може да проникне в свръзките, да ги разхлаби и да позволи на въздуха да влиза или излиза през вратата, което ги прави по-малко енергийно ефективни. Потърсете врати, които се справят с този проблем и са с правилно изградена водна бариера, която не позволява проникне на вода във вратата, а само се стича над сглобките.

Дървените врати се надраскват, обелват, подуват и деформират, ако не са защитени. Готовите врати са най-евтините, а персонализираните дървени модели са доста скъпи. Дървените врати обикновено са най-скъпият вариант от входните врати.

Каква е привлекателността на стоманата?

Входни врати от метал са изработени от конструкция, която държи изолацията, за да са енергийно ефективни. Вратите, включително и рамката, са облечени с поцинкована ламарина. Стоманата има топло поставено покритие, което може да бъде в цвят по ваш избор. Ядрото, което е енергийно ефективно, помага за по-ниски разходи за отопление и охлаждане.

Стоманените входни врати са достъпни във всеки стил, от традиционни до съвременни. Една врата от висококачествена стомана може да устои цял живот с малко поддръжка и няма да се деформира като дървена врата.

Недостатъци: Те могат да получат вдлъбнатини, боята може да се обели, а неремонтираните драскотини да доведат до ръжда. И все пак, тези врати са най-сигурни. Цените варират, но те обикновено са по-евтини от дървени.

Най-важното за композитния материал

Композитният материал е най-новият за входни врати вариант. Такива входни врати са изработени от композитни материали, облечени в плоскости от естествени материали, със зърнеста повърхност, която прилича на дърво. Те също се изработват с гладки повърхности, които могат да бъдат боядисани или оцветени във вашия избор за цвят.

Тези врати имат вътрешност от изолационен материал, за да са енергийно ефективни, да помогнат за намаляване на разходите за отопление и охлаждане и имат лесна поддръжка, тъй като не хващат ръжда, не се деформират или увреждат с течение на времето.

MDF или HDF материалите могат да бъдат надраскани, но като цяло много по-малко от дървените или метални врати. Цените им варират в зависимост от размерите и вариантите, които искате.

входни врати във Варна от Врати ABC

Подобни статии

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

  Без значение дали търсите нещо, което да носите за вечерна среща или за по-специален повод, изборът на подходящата рокля не само ще под...

Нова входна врата?

Нова входна врата?

Не всеки човек е на ясно, че разликата между интериорни и входни врати е изключително голяма и, че няма как да сложиш една интериорна врата ...

Сравнение на металните входни врати

Сравнение на металните входни врати

Сравнение на металните входни вратиДо преди няколко десетилетия в България се произвеждаха малко и еднотипни на вид метални врати. Те се пре...

Каква входна врата да изберем за дома си?

Каква входна врата да изберем за дома си?

Лесен ли е избора на блиндирани врати?Не е лесно да се направи избор на качествена и евтина входна врата. Има различни модели врати на пазар...

Белодробна туберкулоза

Белодробна туберкулоза

Белодробната туберкулоза е разпространено заболяване, което в миналото вземате много жертви. Тя представлява иифекциозно заболяване на белит...

metodi_qnakiev3216

metodi_qnakiev3216

2 публикации

Публикувано
Публикувано

05.11.2015

Обновено
Обновено

05.11.2015

Прочетено
Прочетено

1682

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия