Samsung Galaxy S3 - изключително иновативен смартфон с големи възможности

Samsung Galaxy S3 - изключително иновативен смартфон с големи възможности
Новият флагман на Samsung - Galaxy S III е оборудван с HD Super AMOLED дисплей с диагонал от 4,8" и с резолюция от 1280x720 пиксела, което прави работата с телефона още по-удобна, а процесорът Exynos

Новият флагман на Samsung - Galaxy S III е оборудван с HD Super AMOLED дисплей с диагонал от 4,8" и с резолюция от 1280x720 пиксела, което прави работата с телефона още по-удобна, а процесорът Exynos Quad 4412 е с четири ядра Cortex A9 и тактова честота от 1.4 GHz. Апаратът работи под управлението на мобилната операционна система Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich, като напълно можете да се възползвате от преимуществата на платформата, която ще Ви предложи много уникални технологии. Освен това, Galaxy SIII е в състояние да разпознава лица, глас и движение. Гласовият асистент S Voice Ви осигурява достъп до много функции на устройството, включително и управление на възпроизвеждането, изпращането на съобщения, работата с планиранията и фотографията.

Galaxy S III е снабден с подобрена версия на технологията Android Beam - S Beam, която позволява прехвърлянето на различни файлове просто чрез докосването на смартфона с друг Samsung Galaxy S3, без необходимост от наличие на Wi-Fi-връзка или мобилна мрежа за предаване на данни. Файл с големина 1 GB може да бъде прехвърлен за около три минути, а 10 MB - за 2 секунди.

Смартфонът може да се приспособява към своя собственик, чрез използването на технология за разпознаване на лицето, гласа и жестовете. Така например, в Samsung Galaxy S3 е внедрена функцията Smart stay: с помощта на предната камера се записва движението на очите на собственика и се определя дали този човек гледа екрана.

S Voice е гласов потребителски интерфейс, който позволява на смартфона да разпознава гласа и да реагира на думите на собственика. С помощта на S Voice можете не само да извършвате търсене, но и базово да взаимодействате с устройството, а също така да извършвате и разширени действия от рода на контролиране силата на звука, изпращане на текстови съобщения и имейли, насрочване на срещи, автоматично включване на камерата и фотографиране.

AllShare Ви позволява да свържете Galaxy S 3 към телевизора, за да можете да гледате заснетите от вас материали на голям екран.

AllShare Play Ви дава възможност да обменяте файлове между Samsung Galaxy SIII и други устройства (таблет, компютър или телевизор, когато е достъпна специална услуга).

Smart alert ще Ви уведоми при пропуснати повиквания - Galaxy S3 ще вибрира, когато се озове в ръката Ви. При набиране на текстово съобщение, ако потребителят реши да позвъни на някого, смартфонът ще набере номера след като го доближите до ухото си.

Group Cast позволява в една Wi-Fi мрежа, няколко потребителя съвместно в реално време да редактират документи, да водят справки и да коментират.

Pop up play дава възможност за възпроизвеждането на видео някъде на екрана едновременно с работата на други приложения, което подобрява многозадачността.

Сравнете ценовите оферти за смартфона Samsung Galaxy S3 от различните онлайн магазини в Mobile Shop!

Подобни статии

Калъф за Samsung Galaxy S3 mini – 3 невероятни предложения

Калъф за Samsung Galaxy S3 mini – 3 невероятни предложения

Ако сте се сдобили със Samsung Galaxy S3 mini и  не знаете  как да му осигурите подходяща защита от досадни драскотини и замърсяване по корп...

Как да настроим оптимално мобилен телефон

Как да настроим оптимално мобилен телефон

В последните години телефоните и в частност мобилните телефони вече не са просто средство за гласова комуникация. С навлизането на умните те...

Алкохолна болест

Алкохолна болест

Алкохолната болест заслужава много по-голямо внимание. Острата алкохолна интоксикация се познава от всички и по-голяма част от хората имат п...

Витамини

Витамини

Витамините наред с белтъчините, мазнините, въглехидратите и солите спадат към незаменимите съставки на храната. Те са познати сравнително не...

Как се отглежда прасковата

Как се отглежда прасковата

В кои райони може да се отглежда прасковата? Прасковата се отглежда навсякъде в нашата страна, но най-високи и качествени добиви се получав...

BattleGSM

BattleGSM

8 публикации

Публикувано
Публикувано

21.11.2012

Обновено
Обновено

21.11.2012

Прочетено
Прочетено

1225

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия