Ръководство за избор на подходяща дамска чанта

Ръководство за избор на подходяща дамска чанта
Стигнали ли сте до извода, че е прекалено лесно да купите много дамски чанти, но е трудно да се намери такава, която ще използвате често в ежедневието си ? Ако е така, това ръководство е за вас.

Пазарни и tote чанти: Когато е наложително да поберете много от принадлежностите Ви, тези чанти са най-подходящи, защото са обемни и издръжливи. Предлагат се в няколко вида материал, по-често платнени или кожени и имат квадратна или правоъгълна форма. Някой са отворени, други имат допълнителни отделения за ключове, телефони, бутилки с вода и всичко друго от което можете да имате нужда. Почти винаги имат дръжки, достатъчно дълги да се носят на рамо.

Hobo: Отпуснатата структура, която имат тези чанти ги прави перфектни за почивните дни. Те имат младежки и ежедневен вид. Дръжката е достатъчно дълга, за да се носят на рамо, а меката форма сякаш обгръща тялото и го подчертава. Този вид чанти обикновено са достатъчно големи за да се ползват в ежедневието, а ако искате да изглеждате по-елегатно, изберете такава от естествена кожа.

Тип кофа: С техния интересен дизайн, чантите тип кофа са добро допълнение към гардероба ви. Ако имате нужда от чанта за ваканциите и почивните дни, те са перфектния избор. Предлагат се в различни размери, а някой от тях могат да се носят като раница, но повечето се носят на рамо.

Вечерни и клъч чанти: Това са чантите, които искате да носите на нощни събития. Със страхотни детайли, като мъниста, пайети и материи, вечерните чанти ще се впишат успешно в по-формалния ви тоалет. Ако вечерната ви чанта има дръжка, можете да я приберете вътре, за да я трансформирате в клъч. Изберете между мека кожа или металически, в зависимост от това колко формален е повода.

През рамо: Дръжка достатъчно дълга, за да носите чантата през тялото е главния фактор, който различава чантите за през рамо от другите. Като изключим това, дизайнът им може да варира – от малки и елегантни, до големи и функционални.

Раменни: Перфектни за ежедневна употреба. Те са най-важните чанти, които можете да имате в гардероба си. Дръжките им често са регулируеми, което им позволява да бъдат носени до бедрата или талията. Много от тях имат външни и вътрешни джобове за по-лесно организиране на принадлежностите. Раменните чанти се предлагат в различни стилове. От функционални кожени чанти, до луксозни дизайнерски такива. С голямата разновидност от цветове, размери и форми, със сигурност има такава в която ще се вклюбите.

Satchels: С техния широк,плосък интериор и двойни дръжки, тези чанти са класика. Техните дръжки са достатъчно къси, за да се носи чантата в ръка, но често имат допълнителна дълга дръжка за рамо. Използвайте тези чанти за ежедневието.

За всякаква информация свързана с дамските чанти посетете https://damskichanti.com . Сайтът разполага с голяма колекция от модели и цветове, както и блог в който може да следите най-новите тенденции.

Подобни статии

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба  EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба!Кое е единственото нещо, без което не можете да излезете от вкъщи? За почти всяка жен...

 Как да изберете правилната риболовна макара

Как да изберете правилната риболовна макара

  Затова когато се готвите да си купите макара първото условие за правилния ѝ избор е да бъдете добре ориентирани за това, на каква въдиц...

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

  Неправилното им използване може да доведе до нараняване и дори потенциална загуба на пръст, око или друга част от тялото, при по-рисков...

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта?В наши дни пазарът е препълнен с дамски чанти, състезаващи се за вашето внимание и информираност. То...

Блясък с бижута от Oliver Weber

Блясък с бижута от Oliver Weber

Всички си мечтаем да сме звезди или поне да се докоснем за малко до звездния блясък. Влечението към лукса, великолепието и блясъкът е още от...

harveysmurf

harveysmurf

2 публикации

Публикувано
Публикувано

12.01.2015

Обновено
Обновено

09.01.2015

Прочетено
Прочетено

1452

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия