Проверете дали ще живеете дълго!

Проверете дали ще живеете дълго!
Човечеството все по-често се фокусира върху продължителността на живота, вечната младост и начините да се задържи ходът на времето. Науката няма крайни решения, но вече са формулирани някои признаци.

Проверете дали ще живеете дълго!

Човечеството все по-често се фокусира върху продължителността на живота, вечната младост и начините да се задържи ходът на времето.

Науката няма крайни решения, но вече са формулирани някои признаци – проверете дали са налице при вас и ще знаете дали ви е отредено да живеете дълго! Симптомите според medikforum.ru са тези:

Способност да се запазва равновесие. Това качество отразява активността на ендокринната система и пълноценното функциониране на важни мозъчни зони. Това са онези зони, които контролират координацията на движенията и съвместната работа на всички мускули. Ако всички тези системи функционират пълноценно, може да се поддържа физическа активност като в млада възраст.

Бързи реакции на външни дразнители. Още едно свидетелство за здрава нервна система и мозък. Мозъчната зона, която контролира тактилнте усещания, е в съседство с двигателния участък. Губейки способност да се движи активно, което е характерно за стареенето, човек губи и възможността си да усеща както в предишното време.

Достатъчно бърза и разбираема реч. Колкото по-дълго е съхранена тя у човека, толкова по-големи са шансовете му за дълголетие. Скоростта на речта демонстрира интерес към околния свят, а такива качества притежават само младите и умствено активни хора.

Увереност при ръкостискането. Според принципите на Аюрведа всеки човек е изначално надарен с определен енергетичен запас и попълването му по изкуствен път е нереално. Здравото ръкостискане в този смисъл е знак, че енергията на организма още не е изчерпана. Много геронтолози споделят тази теория, макар че тяхното обяснение е по-различно: здравото ръкостискане отразява здрави мозъчни функции.

Склонни ли сте да се погрижите за тялото си – така, че да увеличите шансовете си за дълголетие? Продуктът ГИНКО БИЛОБА на Sanct Bernhard е доказано работещ вариант за това. Екстрактът от древния дървесен вид съдържа 198 компонента, които работят в желаната от нас посока за съхраняване на човешкото здраве. Lekuva.net препоръчва еднократен дневен прием на капсула от хранителната добавка, което ще подобри конкицията на кръвоносните съдове и оросяването на главния мозък. Приемът на ГИНКО БИЛОБА  оптимизира работата на главния мозък, подобрява концентрацията и паметта. Усилва антиоксидантната защита и забавя клетъчното стареене.

 

Категории

Здраве, Медицина

Подобни статии

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Важно при избора на летни гуми

Важно при избора на летни гуми

Кога да сменим зимните с летни гумиЗа съжаление няма точна дата, която да определя това, кога да сложим летните гуми на своя автомобил. Това...

Спорт на възрастната жена

Спорт на възрастната жена

Периодът на климактериума Възрастта е условно понятие. Твърде често хората изглеждат или по-възрастни, или по-млади от истинската си възрас...

Облекло, чист въздух и слънце за бебето

Облекло, чист въздух и слънце за бебето

Завивки и температура на стаята. Най-трудният въпрос за един лекар е да отговори с колко завивки да се покрива бебето. Това, което може да н...

10 неща, които блогърите забравят

10 неща, които блогърите забравят

И след това отчаяно чакат посетители, коментари и споделяния, но нищо от това не се случва. Пробват няколко пъти, но когато резултатът е същ...

Мартина

Мартина

159 публикации

Публикувано
Публикувано

12.03.2014

Обновено
Обновено

10.03.2014

Прочетено
Прочетено

678

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия