Подаръци за рожден ден на мъж

Подаръци за рожден ден на мъж
Какъв подарък да подарят на своята половинка по случай рожден ден за мъж.

Много често жените се чудат какъв подарък да подарят на своята половинка по случай рожден ден. Ето Ви 10 добри идеи за подарък за рожден ден за мъж.

  1. Вечеря – защо не приготвите любимото му ястие точно на рожденият му ден. Всички знаем че пътя към сърцето на един мъж минава през стомаха му.
  2. Песен – вече в интернет пространство има различни сайтов,е в които може да си запишете ваша песен и да я изпратите на вашият любим. Това може наистина да изненада вашата половинка.
  3. Парти – едно добре подготвено парти за рожденият ден на мъжът до вас може да го прати на седмото небе. Подгответе добре всичко, поканете най – близките хора, вземете добро решение къде ще се състои партито и т.н.
  4. Опитайте нещо ново и за двамата – защо не го заведете на рафтинг или не отидете да скочите с бънджи. Опитайте нещо ново заедно, това ще укрепи вашата връзка точно в най – добрият момент.
  5. Подарете му една година – защо не го абонирате за любимото му списание или не го запишете на любимият му спорт. По този начин през цялата година той ще си спомня подаръка, които сте му подарили.
  6. Един мързелив ден – може да е забавно за един мъж да го оставите да мързелува за един ден. Подгответе най – новите филми, поръчайте си храна, а защо не и масаж директно във вашият дом.
  7. Да му подарите за рожденият ден секси изненада. Изненадайте го с една прекрасна секси вечер. Облечете новото си секси бельо, вземете вино, храна и се отпуснете.
  8. Бягство – отидете двамата на далече. Забравете за мобилните телефонни, компютри и други неща от ежедневието ви и се отпуснете.
  9. Ръчно изработена Картичка за рожден ден с уникално пожелание за рожден ден.
  10. Картинг - мъжете обичат колите, заведете го на картиг пистата и го оставете да се накефи на макс.

Категории

Разни

Подобни статии

Оригинален подарък за мъж – марково мъжко бельо и мъжки бански

Оригинален подарък за мъж – марково мъжко бельо и мъжки бански

Подарък за Св.Валентин, Коледа, Рожден ден - подари мъжко бельо и мъжки банскиНие сме www.queerwear.net и предлагаме най-хубавия подарък за ...

Няколко интересни идеи за подаръци

Няколко интересни идеи за подаръци

Ей го на, задава се поредният рожден ден, а вашите идеи за подаръци засилено се изчерпват. В този случай имаме няколко варианта. Първият е д...

Поставки за химикали

Поставки за химикали

Персонифицирани поставки за химикали? Твърде интересно, креативно и практично, за да отвърнете поглед, нали така? И така. Отново сте изправ...

Как да изберем подарък?

Как да изберем подарък?

В днешно време сме заобиколени от толкова много информация и продукти, че понякога на всички ни се случва да попаднем във въртележката при и...

Подаръци ключодържатели за любимата

Подаръци ключодържатели за любимата

Идеалните подаръци за една жена могат да бъдат много. Всъщност вариантите за подарък за жена варират от бижута, през цветя и сладкиши и се с...

pojelaniq

pojelaniq

2 публикации

Публикувано
Публикувано

16.08.2012

Обновено
Обновено

17.08.2012

Прочетено
Прочетено

4581

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия