Носете бижута според зодиакалният си знак

Ако желаете да сте в унисон със себе си, вашият организъм и природата, непременно трябва да си изберете бижу според зодиакалния знак. Ето и малко интересна информация какви бижута може да носите

Какви бижута са подходящи за различните зодии

Овните са силна и властна зодия. Червеният цвят е изцяло техен. Носете рубини, инкрустирани със сребро.
На Телеца му прилягат предимно скъпоценните камъни в жълт цвят. Той е земен знак и може а носи ахат, топаз или кехлибар. Гривни, направени от тези камъни, мед и сребро са особено подходящи за представителите на тази зодия.
Скорпионът трябва да поддържа властният и силен характер с рубини или корали. Той изключително много обича да носи сребро, което пасва най-добре на този зодиакален знак.
Близнаците са повлияни от аметиста и всички бижута, изработени от сребро или стомана. Спокойно може да си изработите красиво колие със лилави камъни, което да ви направи красива и уверена в себе си жена.
Лунните камъни и изумруди, комбинирани със сребро или злато са най-добрият избор за Раците. Те са чувствителни и емоционални натури и тези камъни и благородни метали им пасват идеално.
Нежните Деви трябва да носят само тъмни материали. Тъмно сребро, съчетани със черни и тъмно лилави скъпоценни или полускъпоценни камъни са добре дошли за този зодиакален знак.
Лъвът е най-властният представител на зодиите. Огнените материали са негови. Оригинална гривна от кехлибар и мед са изключително подходяща за тях. Златото е чудесно допълнение към аксесоарите.
Топаз, кехлибар и аквамарин дават сила на Везните. Тези камъни и среброто ги правят добре уравновесени.
Козирогът е още една земна натура. Той е много темпераментен и черните перли са неговата стихия.
Водолеят, разбира се, ще се ползва от услугите на сините накити, изработени от сапфир или тюркоаз, семпло съчетани със сребърна инкрустация.
Друга зодия, която има нужда от синьото е Стрелецът. Обеци от сапфири или син топаз много биха им отивали.
И последно, но не на последно място са Рибите. Те също „обичат" водните нюанси и среброто. Аметистът и тъмно синьото крият тяхната сила и потенциал.
Зодиакалният ни знак разкрива основни за нас черти. Съчетани с правилните камъни и благородни метали може да постигнат интересен ефект върху самите нас и околните. Всеки благороден метал и скъпоценен камък имат своето влияние и качества. Уверете се, че сте подбрали най-подходящите за вас бижута, изработени от тях. Радвайте се на прекрасна визия. Бижуто, изработено за вас трябва да е уникално и да отговаря на личните ви характеристики.

Онлайн магазин за сребро 

Категории

Разни

Подобни статии

Правилният избор на бижута според облеклото

Правилният избор на бижута според облеклото

За всяка дама е от особено значение роклята, която избира да е добре съчетана с различните аксесоари. Една визия никога не би изглеждала тол...

Гимнастика по време на бременността

Гимнастика по време на бременността

Природата е създала жената, за да дава живот, да бъде майка. Да, това е с нищо несравнимо чудо - да родиш човек! Но често се случва и така:...

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

  В повечето случаи когато се пътува със самолет, цените на редовните билети са доста високи. Разбира се, има и изключения, в които ави...

Проблеми на кърмаческата възраст - Плач през първите седмици

Проблеми на кърмаческата възраст - Плач през първите седмици

Какво означава плачът. При първо дете това е обикновено важен въпрос. С увеличаване възрастта на детето плачът е много по-малък проблем, защ...

Приучаване на детето да ходи по малка нужда в гърне

Приучаване на детето да ходи по малка нужда в гърне

Готовност на детето към приучването му. В известен смисъл приучването към уриниране в гърне е по-трудно или поне се постига по-бавно, отколк...

social123

social123

16 публикации

Публикувано
Публикувано

09.11.2012

Обновено
Обновено

09.11.2012

Прочетено
Прочетено

2402

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия