Научи испански език – БЕЗПЛАТНО

Научи испански език – БЕЗПЛАТНО
Ученето на нов език е своебразна тренировка за мозъка, поддържаща го млад, активен и бързо реагиращ. Позволи за мозъка си да потренира с испански – изцяло безплатно!

Интернет дава свобода. Имаш ли желание да научиш испански, възможностите които ще ти предостави мрежата са повече от обещаващи, особено за начинаещи и средно напреднали в езика. Единственото условие да се възползващ от ресурсите по-долу е да знаеш поне на средно ниво английски език.

Spanish.About.com

Страхотен, подробен, полезен, неизчерпаем, безплатен – това е Spanish.About.com. Уроци по граматика, лексика, онлайн упражнения, форуми, видео уроци и други ресурси. Непрекъснато обновяване на сайта с нова информация. Всичко това прави Spanish.About.com достатъчен дори да научиш испански език на експертно ниво.

Fluencia.com

Мотивиращ, подробен, страхотен, с интуитивен дизайн, създаден за всякакви устройства - това е Fluencia.com. Ученето на испански език с него на 100%-ва сигурност ще даде търсените резултати, т.к. е лесно да се пристрастиш към Fluencia.com. Програмата е продукт на SpanishDict – сайт предлагащ от дълги години безплатно обучение и онлайн преводи от английски на испански език и от испански на английски.

Cramberry.net

Сайтът предлага уникална система на обучение разполагаща с „умна функция", която ще записва прогреса ти и ще набляга на уроци, където са проблемните ти места. Има възможност и за създаване на собствена и индивидуална система на обучение. От Cramberry казват „Обръщаме особено внимание на малките детайли в Cramberry, за да бъде удивително лесен, елегантен, и весел за използване. Надяваме се да ви хареса!".

Livemocha.com

Безплатнo онлайн езиково обучение с уроци, курсове и други учебни дейности. Забавните и ефективни уроци са на разположение на 35 езика. Регистрация, уроци и достъп до общуване с хора, за които испанският е роден език са безплатни!

StudySpanish.com

Изчерпателен сайт предоставящ безплатни уроци по испански език от вече 17 години. Не се залъгвай по привидно невзрачния на вид интерфейс на StudySpanish.com. Има над 1000 страници с безплатни учебни материали за хора, които искат да учат испански език, без значение от нивото на което владеят езика. StudySpanish.com е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Недостатък е, че част от обучението изисква заплащане.

Ocw.mit.edu

Сайт на Масачузетския Технологичен Институт който няма да е полезен с безплатно обучение по испански, но където безплатно можете да посещавате учебни класове по десетки специалности. Обучението се извършва на испански език, английски и още няколко езика. Българският не е сред тях! „Идеята е проста: да публикуваме всички наши учебни материали онлайн и да ги направим широко достъпни за всички.", казва Dick K.P. Yue, Professor, MIT School of Engineering.

Испански език безплатно по "Аз мога повече"

В България самоосигуряващите се и работещи на трудов договор могат да учат испански език, безплатно за тях, по програмата „Аз мога повече" в езикова школа Омега. Повече за обучението по испански - https://omegals.com/курсове/испански-език/.

Ако статията ти е харесала, сподели я с приятели. Нека повече хора имат възможността да научат испански език качествено, докато се забавляват и най-важното – безплатно!

Подобни статии

Испанският – втори по говоримост в света

Испанският – втори по говоримост в света

Испанският език е безспорно един от най-атрактивните и интересни езици, които човек може да чуе и да научи. Освен това испаноговорящите по с...

Сифилис (Луес)

Сифилис (Луес)

Сифилисът (луесът) е заразно заболяване, което се причинява от бледата спирохета. Ако не се лекува, той протича хронично и може да засегне р...

Майката - първият възпитател

Майката - първият възпитател

Възпитанието започва още в първите седмици след раждането и продължава през всички периоди на детската възраст. То трябва да бъде съобразено...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

10 Ежедневни дейности, чрез които да възпитаме добре детето

10 Ежедневни дейности, чрез които да възпитаме добре детето

Много родители наблягат предимно върху задълженията на децата, и по-рядко върху техните права и свобода. Но наблягайки върху задълженията ни...

Georgi Brezin

Georgi Brezin

97 публикации

Публикувано
Публикувано

29.09.2014

Обновено
Обновено

27.09.2014

Прочетено
Прочетено

8798

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия