MONT ROSE COLLEGE LONDON набира студенти. Таксите за обучението се поемат от Англия

Невероятен шанс да реализирате карерийните си планове и амбиция. Ние ви даваме този шанс, дайте си го и вие!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РЕАЛИЗИРАТЕ И СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ В СФЕРАТА НА БИЗНЕСА СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ВИСОКО-КАЧЕСТВЕНО АНГЛИЙСКО ОБРАЗОВАНИЕ.
MONT ROSE COLLEGE  набира студенти от цял свят. Финансирането се поема изцяло от Великобритания.  (All London )
Здравейте,
казвам се Николай Митев и работя като Маркетинг асистент в МОНТ РОУЗ КОЛИДЖ, който се намира в Лондон, Великобритания. Набираме студенти за семестър, започващ от Януари 2013г. Всеки който има ентусиазъм и желание да реализира кариерийните си планове и успешното си дипломиране, може да кандидатсва сега.
Условия за кандидатсване:
1. Паспорт или лична карта
2. Диплома за завършено средно/висше (преведена на английски език)
3. Трудов договор (като доказателво за трудов опит) work experience или Letter of Refference, независимо от местоположението им, но ПРЕВЕДЕНИ на Аглийски.
  (2 и 3 не са задължителни. Само АКО НЯМАТЕ диплома)

Крайният срок за представянето на документите  е 07.01.2013г.  НО ЗАПИСВАНЕТО СТАВА ВЕДНАГА. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ! Колкото по-рано, толкова по-добре за вас, за да не изпуснете  мястото си в съответния от вас избран  курс.

Колежът предлага два вида курсове:
1.Business Marketing
2.Hospitality and Management
Има два вида кандидатсване:
1. home students
2. EU studens- привилегировани сте да бъдете напълно спонсорирани от програма на Европейския съюз за всички ученици от държави в Европейският съюз, за това и няма значение от кога сте в Англия. Кредитът,който се отпуска е между 6800 до 14000 паунда. Изчислява се от STUDENTS LOAN COMPANY (правителсвена агенция към министерството на образованието) в зависимост от вашия статут (дали сте женен, имате ли дете, или сте инвалид, дали работите, къде живеете). От заемът ви се отпускат 6000 за колежа, включващи вашите разходи по време на обучението ви за една година.
Относно връщането на студентския заем, на практика нищо не връщате. Вноските се изчисляват според месечната ви заплата. Например, ако печелите 21/к (21 000 паунда) не връщате нищо. 25/к на година, връщате 30 на месец. 30/к на година,65 паунда на месец. Изводът е, че този заем можете да го изплащате дълго време, но за сметка на това на минимална сума. Ето графиката за връщането на заема:
Under £21,000 no repayments/25 000 per year £30per mounth /£30,000per year £67.50 per mounth/ £40,000per year£142.50per mounth / £50,000per year £217.50 per mounth/
За повече информация посетете https://www.direct.gov.uk .
Но за това не се безпокойте! Ние сме тези, които с радост ще ви помогнем с апликацията, когато проявите интерес и ни потърсите на долу-посочените контакти за връзка.
ВАЖНО!! НЯМАМЕ ВЪЗРАСТОВИ ГРАНИЦИ, НЕ Е ОБХОДИМО И ВИСОКО НИВО НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, предлагаме и безплатни курсове по английски, за тези който не покриват необходимото ниво на ангкийски (MEDIUM)
Всички студенти в MONT ROSE COLLEGE  са привилегировани да получат следните документи: National Insurance Number, жълта студентска карта, помощ за тези, които имат деца. А след определен период синя карта и право да работите във всички държави в Европейския съюз със издадената от нас Диплома за успешното ви завършване.
Не губете време! Дайте перспектива на успешното си бъдеще! НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

БЛАГОДАРЯ за отделеното внимание. С радост очакваме да се присъедините към МОНТ РОУЗ КОЛИДЖ.
ЗА ДА КАНДИДАТСТВАТЕ:
телефон: 7907925255 ,  00447907925255- за хора извън Обединеното Кралство
e-m@il:    nick.mitev.ltd@gmail.com
address: 2/A Ruckholt road E105NP, London
https://mrcollege.ac.uk
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Подобни статии

Най-здравословното хранене

Най-здравословното хранене

Все още остава неразрешен един обикновен и конкретен въпрос: Когато дойде време за ядене - закуска, обяд или вечеря - КАКВО ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ...

Приучаване на детето да ходи по малка нужда в гърне

Приучаване на детето да ходи по малка нужда в гърне

Готовност на детето към приучването му. В известен смисъл приучването към уриниране в гърне е по-трудно или поне се постига по-бавно, отколк...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

Мента пиперлива

Мента пиперлива

Ментите са известни още от древността. В своите съчинения Плиний Стари пише, че ментовият аромат усилва мозъчната дейност и затова тогавашни...

Английски език чрез психология

Английски език чрез психология

Английски език чрез психологияИскате ли да научите английски език, но по нов и изпитан метод чрез психологията. Ако отговорът ви да, то не п...

Анонимен

Анонимен

1 публикации

Публикувано
Публикувано

12.09.2012

Обновено
Обновено

12.09.2012

Прочетено
Прочетено

1133

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия