Модерен Кухненски Интериорен Дизайн

Модерен Кухненски Интериорен Дизайн
Съвети за това как да модернизирате дизайна на вашата кухня. Не е нужно да смените цялото кухненско обзавеждане. С леки промени може да постигнете голяма промяна и модерен ефект.

В днешно време интериорният дизайн е базиран върху простите, изчистени линии. По този начин се подчертава мебелировката и арт елементите като картини и склуптори, които са част от модерният интериорен дизайн. Така постигаме един психологически ефект на отпускане и релакс. Модерният дизайн ви предлага уют, комфрот и по-добра функционалност за вашият дом.

Ако нямате възможност за нова мебелировка, то вие може тотално да промените визията на старите си мебели, като им обновите визията. Дори не е нужно да претапицирате. Достатъчно е да наблегнете на светлите цветове, тонове и нюанси за един позитивен ефект. Може да експериментирате със всяко помещения с различни цветове.

Да започнем от кухнята. Това е сърцето на дома. Ако сте домошари, то кухнята е помещението, което най-често ползвате. За това е нужно то да бъде променено в новите тенденции. Ето няколко съвета за това как да имате по-модерна кухня.

Съвременно кухненско обзавеждане

Да започнем от уредите. В днешно време модерната кухня е немислима без печка, хладилник, съдомиялна машина и аспиратор. Това са основните уреди. Вече разните там кухненски роботи, фурни за хляб, електронни везни и други са само добавка към вашата нова и модерна кухня.

Желателно е вашите уреди да са с иноксово покритие. Така хем ще се запазят по-дълго време, по-лесно се почистват, но и най-важното – веднага променят вида на кухненското ви помещение. Връзват се с всички цветове на кухненската ви мебелировка. А самите кухненски шкафове е желателно да са изработени от МДФ, което е по-доброто решение спрямо ПДЧ. И фолиото е по-добро и изглежда по-добре и като цяло качеството на тези мебели е по-добро и те са по-издръжливи на влагата.

Относно цветовете – напоследък са модерни по-светлите нюанси, които отразяват светлината. Но също така има кухни в тъмно червено, които изглеждат много добре. Дали ще изберете светлите цветове като кремаво бяло, бежово или сиво или нещо по-тъмно зависи от вашият вкус.

Дизайна на кухнята може да допълните с модерни иноксови фруктиери, чаши или вази с нестандартна форма, разноцветни кърпи и салфетки. Тук вече идва на помощ вашата фантазия и желание за експерименти. Тези елементи на интериора можете периодично да подменяте и така с малки промени да постигате огромни ефекти.

Повече идеи за модернизация на вашата кухня може да намерите в нашият сайт Как да Обзаведа

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки

Интериорът е във ваши ръцеСъживете вашата печка и мивка с пъстрата гама от дизайнерски плочки, които ще добавят чувство за стил към всяка ин...

Декоративни 3D стенни панели, добавящи измерение към празните стени в модерния интериор

Декоративни 3D стенни панели, добавящи измерение към празните стени в модерния интериор

С нея може да се покрие цялата празна стена или да се декорира само част от нея, добавяйки стилен цвят, атрактивен модел на декорация и текс...

9 идеи за интериорен дизайн, които ще направят всяка стая по-красива и стилна

9 идеи за интериорен дизайн, които ще направят всяка стая по-красива и стилна

По природа те са акреативни и обичат да си представят, мечтаят и реализират своите планове, следвайки интуицията си. И все пак всеки добър и...

Подредете своя дом чрез специалист по интериорен дизайн

Подредете своя дом чрез специалист по интериорен дизайн

Домът наистина е важна част от живота на човек. В развитието на всеки, рано или късно идва момент, когато се появява нуждата от собствено жи...

Как да направите интериора си да изглежда подреден от интериорен дизайнер

Как да направите интериора си да изглежда подреден от интериорен дизайнер

Съвети при декорирането на дома виНе всеки може да си позволи интериорен дизайнер да влезне в дома му и да се развихри с идеите си. От друга...

irgynet

irgynet

19 публикации

Публикувано
Публикувано

08.01.2014

Обновено
Обновено

08.01.2014

Прочетено
Прочетено

2219

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия