Кой хотел в София си заслужава?

Кой хотел в София си заслужава?
Този въпрос си задава всеки насочил се с цел командировка към столицата.

Когато ми се налага да пътувам за командировка в София, често хотелът в който ми се налага да отседна е избран от шефа на фирмата. Това ми създава редица неудобства, т.к. често ключов фактор за определяне на хотела е цената на нощувка.

Рядко обаче се взема под внимание от работодателя локацията на хотела и тя улеснява ли изпълнението на служебните задачи, лесно ли е да се придвижиш от хотела до местата на ако които трябва да свършиш работа и има ли удобен обществен транспорт.

Безспорно най-голямото предимство за всеки хотел е локацията му. Хотел Арис в София е добър избор, ако ви се налага пътуване в София, но нямате на разположение служебен или собствен автомобил.

Разположението на хотела е близо до автогарата и жп гарата на гр. София. Бързо можете да се придвижите пеша от тях до хотела – за не повече от 5 минути дори и да имате много багаж. Стаите са подходящи за всеки вкус, т.к. предлагат са доста луксозни, а хотелът прави впечатление на поддържано и чисто място.

Локацията на хотела е много удобна за стартова точка на придвижване към всеки адрес в София, защото близо до хотела има 2 метро станции, трамвайна спирка, автобусна спирка и тролейбуси.

От последното разширение на метро линията и възможността на комбиниране на подземната железница с наземен градски транспорт, това стана един от най-бързите и предпочитан от хиляди хора начин за придвижване в София.

Макар, че хотел Арис е разположен на ключов транспортен възел, уникалната архитектура правят стаите и лятната градина на хотела зелено, тихо и спокойно кътче, подвеждащо, че сякаш е разположено на десетки километри от шума на София.

Ако сте от късметлиите със служебна или собствена кола и изберете придвижване с нея пред градския транспорт, можете да се възползвате от открит или закрит паркинг, които са изградени към хотела.

Хотел Арис – гр. София

Категории

Туризъм

Подобни статии

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

  В повечето случаи когато се пътува със самолет, цените на редовните билети са доста високи. Разбира се, има и изключения, в които ави...

В търсене на евтин хотел в София

В търсене на евтин хотел в София

София е една от най-предпочитаните дестинации за шопинг в страната заради многобройните си търговски центрове и молове. Освен това, тук са и...

Евтин хотел в София предлагащ всички съвременни удобства

Евтин хотел в София предлагащ всички съвременни удобства

Намирането на евтин хотел в София наистина може да ви спести страшно много пари. В действителност има доста хотели на атрактивни цени в стол...

Как се отглежда ягодата

Как се отглежда ягодата

В кои райони може да се отглежда ягодата? Ягодата може да се отглежда в цяла България, стига да се подберат подходящи места. Тя не е взиска...

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

 Аз не съм от най-големите хотелиери на света, но имам малко опит. Когато преди десет години започнах този бизнес, не бях наясно къде навлиз...

Georgi Brezin

Georgi Brezin

97 публикации

Публикувано
Публикувано

12.06.2013

Обновено
Обновено

12.06.2013

Прочетено
Прочетено

1244

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия