Климатиците Midea Mission – толкова умни, че предвиждат нуждите Ви!

Климатиците Midea Mission – толкова умни, че предвиждат нуждите Ви!
Отпуснете сетивата си и позволете на стенните климатици Midea Mission да се погрижат за комфортната Ви почивка!

Ако трябва да опишем климатиците Midea Mission с няколко думи, те ще са тотална грижа за Вашия комфорт – като се започне от ергономичното дистанционно управление и се стигне до разточителното разнообразие от функционалности, всичко в тези климатици е проектирано така, че да Ви предостави максимално удобство във всеки един момент.

Например дистанционното управление Midea Arctic Fox. Сред предимствата му са ергономичният дизайн, с 27% по-големият дисплей, по-големите бутони, както и вграденият температурен сензор, регулиращ работата на климатика, за да Ви гарантира винаги равномерно охлаждане/отопление.

Ако пък Ви мързи да станете, за да вземете дистанционното управление (на когото му се е случвало, да си вдигне ръката), може да направите необходимата промяна в работата на Вашия климатик Midea Mission и през Вашия смартфон или таблет. Това е възможно благодарение на интегрирания във вътрешното тяло на климатиците Midea Mission модул Midea Smart kit. Разбира се, необходимо е също да инсталирате на таблета или смартфона Ви мобилното приложение на Мидеа. Веднъж, след като сте готови с това, ще можете:

 • Да включвате и изключвате Вашия климатик Midea Mission по всяко време независимо дали се намирате вкъщи или на работа (стига да имате връзка с интернет).
 • Да му задавате седмичен таймер (за всеки ден от седмицата можете да зададете час, в който да се включи, както и час, в който да се изключи).
 • Да се възползвате от функцията Smart Sleep, която Ви позволява да избирате между няколко нощни режима – за деца, за младежи или за възрастни, както и да ги модифицирате според Вашите предпочитания.
 • Да получавате известия, когато филтрите на климатика трябва да се почистят.
 • Да получавате известия, когато Smart Diagnosis системата на климатика открие проблем или неизправност в работата на климатичната система.

Сред другите функционалности на стенните климатиците Midea Mission, разработени изцяло за Ваше улеснение и удобство са:

 • Turbo режимът за ускорено охлаждане/отопление на помещението.
 • Режимите Do Not Disturb и Quiet Mode за спокоен и дълбок сън.
 • Smart Diagnosis системата, която ще Ви извести при проблеми в работата на климатика.
 • Refrigerant Leakage Detect функцията, която ще Ви извести, ако бъде открито изтичане на хладилен агент от климатика.
 • Auto Restart функцията за автоматично възстановяване на последно използвания режим на работа на климатика след възстановяване на захранването при спиране на тока.
 • Louver Position Memory функцията, благодарение на която при включване на климатика хоризонталната му клапа ще заеме последно зададената й от Вас позиция автоматично. Така няма да е необходимо да я нагласяте всеки път, когато включвате климатика.
 • Системата за тройно пречистване на въздуха, състояща се от йонизатор, фотокаталитични и High Density филтри и т.н.

Галерия: климатици Midea Mission

Подобни статии

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Кои овощни видове може да се отглеждат в нашата страна? България е разположена в умерената климатична зона, където може да се отглеждат с у...

Захарен диабет в детска възраст

Захарен диабет в детска възраст

Захарният диабет (захарна болест) е хронично, дълготрайно заболяване, което се характеризира с нарушения във въглехидратната обмяна, както и...

Съхраняване на плодове и зеленчуци

Съхраняване на плодове и зеленчуци

Кореноплодни зеленчуци. В някой по-тъмен ъгъл на мазето се поставя сандък със ситен пясък, в който могат да се съхраня-ват моркови, целина,...

Преработване на гроздето във вино

Преработване на гроздето във вино

Как се установява времето за гроздобер По-голямата част от виненото грозде се преработва във вино. Обикновено то се бере към края на септем...

Сърдечна недостатъчност

Сърдечна недостатъчност

Сърцето на здравия човек се съкращава равномерно и изхвърля ритмично определен обем кръв за задоволяване нуждите на организма. За пълното за...

petkon

petkon

1 публикации

Публикувано
Публикувано

31.08.2016

Обновено
Обновено

25.08.2016

Прочетено
Прочетено

1229

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия