Какво казва вашето бельо за вас

Какво казва вашето бельо за вас
Докато дамите са склонни да обръщат много внимание на дрехите, които обличат, понякога това, което носят под облеклото, може да разкрие най-много за самите тях!

Цветове

Черно-бели

Ако чекмеджето ви се състои предимно от черно-бели цветни дрехи, това е сигнал, че сте практична дама! В крайна сметка, кой се нуждае от цвят, когато черно-бялото гарантирано върви с всичко? Перфектни за всеки повод!

Пъстри и ярки

Ако колекцията ви бельо е пълна с цвят, най-вероятно сте дама, която обича да се забавлява. Просто се уверете, че не перете цветното си бельо заедно с бялото пране.

Смесица от двете

Дамите, чиито чекмеджета съчетават неутралните и пъстрите цветове, обикновено се радват на най-доброто от двата свята. За дни, които изискват цветно съгласувани бикини, черните и белите са готови за доставка. Когато избирате чифт панталони, които да носите под дънки или дънкови шорти, защо не разтърсите цветния си асортимент!?

Материали

Дантела

Дантелата е най-добрият материал и ако се появи на по-голямата част от вашите дрехи, определено сте забавна и флиртуваща жена! Независимо дали се използва в прашки или боксерки, дантелата моментално кара всяко момиче да се чувства като принцеса.

Коприна

Луксозни и снизходителни, коприненото бельо е за дами с вкус към по-фините неща в живота. Най-вероятно гардеробът ви е пълен с дизайнерски етикети, изискани чанти и високи токчета, нали?

Памук

Нищо не надвишава практичността и комфорта на памучните бикини! Ако вашата колекция бельо се състои предимно от памучни дрехи, това говори, че сте една разумна жена. Въпреки това, практичното не трябва да означава скучно. Velina Vanity съхранява огромна гама памучни бикини от най-високо качество, които отговарят на вкуса на всяка жена.

Стилове

Прашки

Ако вашата колекция е изцяло свързана с прашки, вие сте жена, която се чувства чудесно в тялото си. Въпреки това, което списанията изобразяват, прашките изглеждат страхотно на дами от всякакъв размер. Дамите, които търсят нещо малко по-специално, ще харесат продукти, включващи женствени нотки като дантели и сатенени лъкове.

Оскъдно бельо

Ако разглеждате колекцията си с бельо и виждате цяла гама от оскъдни чифтове и комплекти, несъмнено сте жена, която не се страхува да флиртува и представи себе си такава, каквато е. 

От имате нужда да обновите колекцията си от качествено бельо, Velina Vanity предлага фантастична гама от луксозни сутиени, бикини, прашки и комплекти, които да отговарят на индивидуалните вкусове и стилове на всяка жена!


Подобни статии

Бебето става все по-умно

Бебето става все по-умно

У възрастните доброто настроение се изразява с думи, с песен, то проличава и по израза на лицето. У новороденото това трудно може да се прец...

Сънят на бебето

Сънят на бебето

По време на съня клетките на кората на главния мозък си почиват, тъй като по време на бодърстване много лесно се изморяват. Затова не се учу...

Въглехидрати

Въглехидрати

Въглехидратите съставляват основната част от диетата ви. Те осигуряват енергия за функционирането на органите в тялото и за нормалното проти...

Гимнастика за бебето и детето до 7 години

Гимнастика за бебето и детето до 7 години

Детето и движението Какво ви се е родило? Момиченце ли? Е, смятайте, че ви е потръгнало. Все пак с момиченце е по-лесно, има по-малко грижи...

Роля на родителите в отглеждането на децата

Роля на родителите в отглеждането на децата

Имайте доверие в себе си Вие знаете повече, отколкото предполагате. Скоро ще имате бебе. Може би вече го имате. Вие сте щастливи и развълну...

LeoMessive

LeoMessive

2 публикации

Публикувано
Публикувано

09.02.2021

Обновено
Обновено

28.01.2021

Прочетено
Прочетено

874

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия