Какво да очакваме от една фирма за счетоводни услуги?

Какво да очакваме от една фирма за счетоводни услуги?
Имате нужда от фирма за счетоводни услуги във Варна? Чудите се с какво професионалистите в сферата на счетоводното обслужване могат да ви бъдат полезни?

6 неща, които трябва да очакваме от една счетоводна кантора

Може би искате да изберете най-добрата фирма за счетоводни услуги за своят бизнес?

Но все пак какво можем да очакваме от една фирма за счетоводни услуги? Какви са най-често срещаните услуги, които се предлагат от тези компании? Ето и кратък списък:

  1. Текущо счетоводно обслужване на фирмата. Така, чрез тази услуга вие имате възможност да управлявате правилно документацията на своята компания според законовите разпоредби.
  2. Регистрация на фирма – една от най-често срещаните услуги, които една счетоводна къща предлага на своите клиенти е тази, касаеща регистрация на фирма. Без значение дали става въпрос за ЕТ, ООД, ЕООД или друг тип дружество, то помощта от компетентни счетоводители е винаги съществена за крайния успех.
  3. Сред най-важните функции на една фирма в сферата на счетоводното обслужване са и така наречените счетоводни консултации, тоест дори фирмата да не движи счетоводството на вашата компания, то вие можете да се обърнете към нея за професионален съвет по темата.
  4. Данъчни консултации. Данъчното законодателство е едно от най-заплетените в българската нормативна правна уредба. Именно това е причината често дори самоосигуряващи се лица, а не само фирми да търсят помощта на фирма за счетоводни услуги, когато говорим за данъчни консултации.
  5. Регистрация по закона за ДДС. Една все по-често срещана тенденция е нуждата от регистрацията на една фирма по закон за данък с добавена стойност. Това предоставя възможност на фирмата за ползване на данъчен кредит и редица други опции при развиването на бизнеса в дългосрочен план.
  6. Административни услуги. Този тип услуги, предоставяни от редица фирми за счетоводно обслужване във Варна има за цел да ви спести лутането из административните дебри на българските закони. Така вие ще можете да се фокусирате върху своя бизнес, а не да губите време с неща, които така или иначе не са от вашите компетенции.

При всички положения, преди да предприемете каквито и да е било действия, ви съветваме да се възползвате предварително от счетоводните консултации на някоя фирма - skkdelta.com във Варна, например.

Категории

Разни

Коментари за Какво да очакваме от една фирма за счетоводни услуги?

  1. 1.

    Предлагам счетоводни услуги на изгодни цени. За повече информация моля пишете на е-майл адреса emachka2002@abv.bg

Подобни статии

Какво трябва да знаем при регистрация на ООД?

Какво трябва да знаем при регистрация на ООД?

У нас дестабилизираният и откровено хаотичен пазар на труда често изправя хората на нокти и ги кара да се чувстват несигурни за своето бъдещ...

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

    Въведение в товарния транспорт Как да превозваме товари за близки и далечни разстояния (национален и международен транспорт) и какъ...

Реклама в Интернет

Реклама в Интернет

Маркетингът и Рекламата през 2016-та От около 10 години се интересувам от реклама и маркетинг и освен като образование имах възможност да н...

Как се формират цените на счетоводни услуги у нас

Как се формират цените на счетоводни услуги у нас

Брой платежни нареждания за обработка – при някои фирми се налага обработка на голям обем платежни нареждания, докато при други такива почти...

Как да изберем правилното счетоводно обслужване

Как да изберем правилното счетоводно обслужване

Понякога се налага да се обърнете към услугите на счетоводна къща, друг път е по-рентабилно да назначите собствен счетоводител на пълен рабо...

Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

46 публикации

Публикувано
Публикувано

27.11.2012

Обновено
Обновено

27.11.2012

Прочетено
Прочетено

1485

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия