Как да открием добрата фирма за професионално почистване в София

Как да открием добрата фирма за професионално почистване в София
Полезна информация при избора на почистваща фирма в София

По какво да различим добрата фирма за почистване от останалите

Ако сте сред хората, които най-после са открили, че почистването изисква твърде много време и усилия, които не можете да си позволите, вероятно е дошло време да се доверите на фирма, която да поеме този товар от Вашите плещи. Но, за да бъдете напълно спокойни и доволни от услугата е важно да откриете добра почистваща фирма, която няма да Ви накара да съжалявате за това свое решение.


Как, обаче да открием добрата фирма за професионално почистване в София?
Е, столицата ни е голям град, но всъщност не чак толкова голям, като Ню Йорк, Лондон или Париж и хората, ползващи почистващи услуги могат да споделят своя опит и да препоръчат или заклеймят използваната от тях фирма за професионално почистване в София. Освен това интернет пространството е чудесно поле за комуникация, където всеки говори свободно и ако се интересувате от конкретни почистващи фирми в София можете да ги проверите, чрез специализираните форуми.


Освен, чрез препоръка от приятел, добра фирма за професионално почистване в София можете да откриете, като потърсите отново в интернет. За фирмите, от които се интересувате можете да научите много, като разгледате внимателно техния онлайн портал, където всяка фирма дава подробна информация за своята дейност и предлаганите от нея услуги.


На първо място вероятно ще се информирате за обявените от фирмата за професионално почистване цени, но имайте предвид, че добрата фирма няма да предлага своя опит и висококачествен продукт на безценица. Ако търсите наистина добра почистваща фирма не се скъпете, защото, както знаем качеството струва пари.


За реномето на една фирма за професионално почистване в София говорят най-красноречиво нейните редовни клиенти, затова изберете тази, която разполага с най-много клиенти, ползващи абонаментно почистване в София. Тези, които могат да си позволят редовните услуги на професионални чистачи не са от скромния тип хора, които се задоволяват с посредствено поднесена услуга.


Добрата почистваща фирма има утвърдено име, което обикновено винаги е сред първите споменати, когато се заговори за този вид услуга. Името, градено с години е гаранция, че фирмата няма да направи компромис и да се отнесе безотговорно към Вашите желания. Добрата фирма има голям и опитен екип от специалисти, най-модерната техника и предлага най-разнообразния пакет от услуги. Една от доказаните фирми в областта е Рефлекс М, а на сайта www.reflex-m.com можете да видите част от доволните клиенти и тяхното мнение за качеството на предлаганите услуги.

Коментари за Как да открием добрата фирма за професионално почистване в София

 1. 1.

  Аз обикновено търся съвет в БГ Мама.

 2. 2.

  Аз пък използвам услугите на http://mr-clean.bg/ . От няколко години са на пазара и се доказаха като добри и опитни професионалисти.

 3. 3.

  За добра фирма в София мога да ви препоръчам тази magic-clean.bg

 4. 4.

  Преди 4 години от бг мама попаднах на рефлекс м и сме много доволни

 5. 5.

  Здравейте,

  аз съм много доволна от едни момчета. Дойдоха и за половин ден ми лъснаха къщата - Маджик Клийн се казва. Млади са, действат бързо и цените са добри.

 6. 6.

  Здравейте на всички!!! :)
  Искам и аз да споделя мнение от личният си опит свързано с една сравнително нова фирма(поне това ми казаха момчетата) на пазара.Казва се "Еко Про Тек" Ровейки в интернет случайно ги открих и реших да ги пробвам,като ги извиках в апартамента на майка ми.Момчетата свършиха феноменална работа,пристигнаха с много препарати и машини и ефекта беше поразителен.А цените са доста по-евтини от всяка една оферта,която съм прочела на пазара.Притежавам и ресторант и още два апартамента,договорихме се за абонаментно почистване и до момента съм доста доволна и приятно изненадана.Сайт не знам дали имат,но имат фейсбук страница,която ще ви споделя,за да я разгледате при интерес: https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%9E%D1%84%D0%B8%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8-1054876117926835/

  Горещо препоръчвам!!! Надявам се да съм била полезна с мнението си! ;)

 7. 7.

  Здравейте :) Потвърждавам написаното по-горе от колежката за фирмата "Еко Про тек" ЕООД.Ние имаме къща звън София и момчетата идват,за да я почистят,споразумяхме се дори и за косене на тревата в дворното място,цените са доста ниски,а почистването на високо ниво.От скоро чистят на мъжа ми две производствени халета,офис и магазин.Както и на едно приятели апартамента,доволни сме!! ;) Дано и аз съм била полезна.Хубав ден на всички!

 8. 8.

  P.S.
  Забравих да добавя,че ако ги търсите във фб може лесно да ги намерите,като напишете в търсачката "почистване на домове,офиси и търговски обекти" Офисът им е в Овча Купел 1,но пътуват на всякъде.

 9. 9.

  Здравейте, вече няколко пъти ползвам услугите на http://fresco-bg.com/n/. Бих ги препоръчала, гъвкави са, точни и коректни. Доволна съм от чистенето - общо взето чистят всичко. Мисля, че няма да съжалявате ако ги пробвате. :)

 10. 10.

  Аз пък случайно попаднах на една фирма от фейсбук. Прах си колата при тях...е честно да си призная от всички места, където съм го правила, само там се справиха безупречно. После като се заговорихме, се оказа че се занимават и с професионално почистване, но са тясно специализирани в прането на автомобили, пране на дивани, матраци и като цяло прането на мека мебел. Аз лично не съм ползвала другите им услуги, но имам приятели, на които им чистят домовете и офисите на абонамент и до момента все хубави отзиви! Горещо препоръчвам. Момчетата ще Ви изслушат и ще намерят истинско решение на проблема Ви, а няма да Ви вземат само парите както повечето. Разбира се качеството се заплаща! Ето и страниците им, от където ги открих:
  Почистване - https://www.facebook.com/profesionalno.pochistvane.sofiq/
  Пране на автосалони - https://www.facebook.com/prane.saloni/

 11. 11.

  И аз съм много доволна от "Еко Про тек" ЕООД. Избрах ги на база вашите коментари и останах доволна!! Изпраха ми дивана и стана като нов!! Момчетата са усмихнати и старателни, а цените са повече от достъпни. Препоръчвам с две ръце :))

 12. 12.

  С колегите в офиса сме много доволни от https://cleanworks.bg/. Препоръчаха ни ги в бг мама, когато се постопли обмислям да ги използвам вкъщи.

 13. 13.

  Аз препоръчвам https://kalina2012.com/za-kompaniqta/ перфектно свършена работа.

 14. 14.

  Момичета и аз да изразя мнение относно почистващите фирми,на които уповавам за вкъщи и за офиса. Пробвах почти всички големи в бранша с нечение на годините,но да си кажа честно-при всяка една имаше по доста забележки! :( Тогава видях коментарите за въпросната Еко Про Тек.(www.facebook.com/ecopro.ltd ).Доволна съм.Приятни млади отговорни хора,които си свършиха работата чудесно.Както казах ползвала съм и други фирми (имам база за сравнение) тази е най-добрата.Работят бързо и качествено с усмивки.Явно са приятелчета ,а какво по-хубаво от задружен колектив,който като машинки в шеги и закачки свършиха в детайли работата за кратко време.Направих си абонамент за апартамента и ресторанта ми,защото това е голямо удобство на разумна цена. Надявам се да съм ви била полезна с мнението си!
  Г.Андонова

 15. 15.

  Здравейте на всички!!! :)
  Искам и аз да споделя мнение от личният си опит свързано с една нова фирма на пазара- "Еко Про Тек". Ровейки в интернет случайно ги открих и реших да ги пробвам,като ги извиках в апартамента на дъщеря ми.Момчетата Николай и Ангел свършиха феноменална работа,пристигнаха с много препарати и машини и ефекта беше поразителен. Тяхната колежка Нина.... УДИВИТЕЛНА РАБОТА!!!...БРАВО!!! МНОГО доволна и приятно изненадана.имат фейсбук страница,която ще ви споделя,за да я разгледате при интерес: https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%9E%D1%84%D0%B8%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8-1054876117926835/

  Горещо препоръчвам!!! Надявам се да съм била полезна с мнението си!

 16. 16.

  Здравейте ,аз от няколко месеца ползвам услугите на фирма " Начисто ".Офиса им е близо до метростанция Мусагеница. Точни са , коректни са и съм доволна от услугите им.

 17. 17.

  Присъединявам се към горното мнение за фирма Начисто.Извиках ги за почистване след основен ремонт и нямам забележки.

 18. 18.

  Здравейте,
  искам да изкажа възмущението си от фирма Начисто ЕООД.
  Работата е мърлява, персонала е арогантен и невъзпитан. Изключително непрофесионално отношение. Особено една служителка ми направи изключително неприятно впечатление. Едно момиче с очила- изключително надменно и невъзпитано. Това е недопостимо. Ходи като слон в стъкларски магазин без да се съобразява от обстановката и околните. Всичко след това се нуждаеше от възстановяване. Възмутени са и мои приятели, които са използвали услугите им. При тях са си оставили ръцете. Първоначално са им предложили добра оферта като нови клиенти, след това рязко сте понижили качеството. Това е поредното доказателство за непрофесионализма им. Грубите и невъзпитани служители само правят лоша услуга на фирмата.

 19. 19.

  Използвах тази фирма случайно ЕВРО ВИП. Първо бях впечатлен от бързата реакция на мениджъра на фирмата за организиране на оглед. Сравнено с конкуренцията им(10 обаждания), първата възможност беше за след седмица. На другия ден дойде екип от трима за почистване след наематели и освежителен ремонт (потресаващо мръсен апартамент). След тях апартамента беше неузнаваем. Адмирации за добре свършена работа както от персонала (заслужават поощрение :) така и от офиса.

 20. 20.

  Здравейте, аз използвах услугите на фирма Go Cleaning, оказаха се професионалисти. Препоръчвам ги горещо: https://www.facebook.com/pochistvanesofia11/?hc_ref=ARTZC9KjK9mruvX1KkueSxQcontkLRhcCsKEn9wx04HJKL5Y0FjzJacjLfD1xYBS9lE

 21. 21.

  Наскоро открих един сайт...май работят отскоро, щото не съм го видяла преди...www.chistim-vsichko.com... много информация ми излезе за почистващи фирми, избрах от там фирми за миене на прозорците и на дивана...две различни фирми, като цяло останах доволна..предстои ми почистването на килими, всяка година го правя, мисля пак да потърся там

 22. 22.

  Ползвал съм услугите на Начисто ЕООД и за основно почистване в нас и за основно почистване в офиса. Доволен съм. Основното почистване в офиса отне повече време от предвиденото, но пък беше идеално почистен. Според мен момчетата си разбират от работата.

 23. 23.

  Открих ги случайно в мапса. Фирма Начисто ЕООД. Работят много добре. Ползваме ги за офиса. Не работят за без пари. Но пък съотношението цена качество е супер. Препоръчвам.

 24. 24.

  Здравейте! :)
  И аз да споделя мнение. В тъсене на фирма за почистване на апартамент след основен ремонт , празен, без мебели, поразгледах мненията във форумите и се спрях на фирма Чичи - https://chichi.bg/
  Обадих се директно на посочения тел, един любезен младеж дойде на място за оглед и оферта същия ден. Напълно нормална цена ми даде и след 2 дни екип от 3 момчета, които чистиха 6 часа гарсониерата. Много съм доволна, всичко заблестя от чистота !Препоръчвам! Предимство е, че правят предварителен оглед, давта цена и после няма недоразумения :)

 25. 25.

  Препоръчвам Начисто с чиста съвест. Ползвах ги за основно почистване преди време и когато търсехме фирма за почистване на офиса ги препоръчах на офис асистентката. Вече 3 месеца почистват офиса и досега толкова хубаво не е било в офиса от към чистота. Стандартите на фирмата са наистина високи, а цените са нормални.

 26. 26.

  Да изразя и моето мнение за фирма Чичи. Използвам услугите им от над 2 години както за почистване на дома ми, така и за офиса. За мен най-добрата фирма за почистване е Чичи! До сега не са имали грешка никога :) Спомням си в началото, че беше малка фирма с един екип. Сега, когато звъня в офиса им, за да направя заявка се чувам с търговски отдел, като екипа им приключи с почистването идват други хора, които отговарят за качеството. Явно фирмата им се разраства сериозно. За щастие не за сметка на качеството на почистване. :) Дано да съм била полезна!

Подобни статии

Как да изберем добър шофьорски курс

Как да изберем добър шофьорски курс

Как да изберем добър шофьорски курс Изборът на автошкола, която предлага качествени шофьорски курсове на приемливи цени е трудна задача. Сл...

Защо почистването на офиси е толкова важно

Защо почистването на офиси е толкова важно

Всички знаем, че за да бъде бизнесът ни успешен, то трябва да се обръща внимание и на по-малките детайли около нас. Почистването на офиса е ...

Асфалтиране на паркинг у дома

Асфалтиране на паркинг у дома

На вилата нямаме гараж, защото при строежа на къщата, никой не е предвидил такъв. Причината е тривиална – в моя род никой от близките роднин...

Отоплителни съоръжения

Отоплителни съоръжения

Най-често употребяваните отоплителни съоръжения за жи-лищни помещения са печките за дърва и въглища, отоплителните нафтови печки, кахлените ...

ПВЦ остъкление за специални помещения

ПВЦ остъкление за специални помещения

 В нашето общество има определени институции и сгради, които имат нужда от по-специално отношение при изграждането на помощенията им. ПВЦ пр...

yhom

yhom

24 публикации

Публикувано
Публикувано

22.01.2015

Обновено
Обновено

17.01.2015

Прочетено
Прочетено

8384

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия