Как да освежим банята си по собствен вкус

Как да освежим банята си по собствен вкус
Чудите ли се как да освежите банята си ? Тази статия ще ви даде някои интересни идеи

Освежаване на баня

Аксесоари в банята – цветята, които будят възхищение

Как да добавим цветя?

След като приключите с декорирането на банятаможе да добавите още нещо, като например цвете на свободното място до стойката  или рафта зад стола. Можете да си вземете глинена скасия и да я лакирате – изсъхването на лака ще отнеме време, за това е най-добре да я оставите да съхне за 24 часа. Вземете шаблон във формата на цвете или нещо друго, което вече присъства в дизайна на банята и го налепете по саксията.

След като саксията е готова и стените са сухи е време да добавите и самото цвете. Можете да сложите саксията  на стойката, рафта или направо на пода. Отстъпете и се насладете на новата си баня. С малко боя и много креативност  направихте много. Според вас по-лесно ли щеше да бъде да изберете аксесоарите за баня или да си направите свои собствени?

Така е по-лесно. Онлайн можете да намерите голям избор от аксесоари за баня, като месингови вани, пръстени, огледала. Интернете пренаситен с аксесоари за баня, включително Bouvet, Emtek, Ginger, Arredobagno, Myson и др. Можете да намерите допълнителни продукти, като диспенсъри, кошове за баня, пръчки за баня, декоративни кошници, душ-глави, аксесоари за под и др.

Свободностоящите стълбове са чудесни аксесоари за баня, защото можете да окачите на тях бельо, кърпи и други подобни. Също така можете да добавите вази за цветя или други растения, за да привлечете посетителите си. В добавка, можете да добавите цвете или ваза до стол или рафт в някой ъгъл на стаята.

Ginger имат чудесна линия продукти, включително и стъклени рафтове. Ако децата ви не са пакостници, стъклените рафтове ще изглеждат чудесно с наредени по тях цветя, вази и други елементи. Ginger произвеждат стъклени рафтове „Chelsea „, които са около 45 см и направени от чувсвително стъкло. Подпорите/скобите са включени. Chelsea е направен от фалшив декориран месинг с текстура, стила, материала и всичко друго е направено толкова добре, че човек лесно може да се заблуди, че това е истински месинг.

Прибавянето на стъклени рафтове, свободностоящи стълбове и други ще ви даде допълнително място за съхранение. В допълнение можете да прибавите допълнителни артикули като кранчета, тръби, приставки за врата и други неща, които ще допълнят изгледа на банята. Шкафове също можете да закупите онлайн, които да се вържат с цветовете и шарките в банята ви.

Ако имате хубава баня, можете да добавите месингови дръжки. Дръжката на вратата ще усили атмосферата. За да подчертатете дръжката на вратата,  можете да смените цялата врата с нова, по-модерна.  Цената им започва от $49.99. Можете да намерите страхотни оферти в интернет или в най-близкия магазин за врати.

Как да спестите пари:

Можете да спестите пари, като следите най-различните разпродажби и промоции.

Повечето магазини и онлайн магазини пускат реклами най-вече, когато искат да промотират даден продукт. Запомнете, че повечето магазини свалят цените след седмица или повече. Понякога чакането си заслужава.

Ако сте добре запознати с интернет трябва да знаете, че много сайтове предлагат директно да си свалите и отпечатате купони. Тези купони ще ви позволят да спестите малко пари. Понякога можете да спестите истинско състояние, благодарение на купоните.

Веднъж закупили всички нужни ви аксесоари можете да започнете да строите. Искате да ремонтирате банята си – може да замените сегашния скучен облик в окраските на цветна градина. Флоралните аксесоари за баня са тези, от които се нуждаете.

Ако имате проблеми с отпушване на канали експертите от Vik112 са винаги насреща
https://vik112.com/ 

Подобни статии

Офисите в Стара Загора - как да намерим най-подходящия офис?

Офисите в Стара Загора - как да намерим най-подходящия офис?

„Офис” е сравнително млада дума в нашия език, от която дъха на власт, пари, влияние. „Да отвориш офис” е начална фаза на всяко начинание, „д...

Една година е опасна възраст, избягвайте нещастните случаи и страховете

Една година е опасна възраст, избягвайте нещастните случаи и страховете

Родителите не могат да предотвратяват всички инциденти. Ако те се опитват да сторят това, тяхното внимание и загриженост биха направили дете...

10 съвета как да откриете подходящите тапети за вашия дом

10 съвета как да откриете подходящите тапети за вашия дом

  Благодарение на тях може да добавите текстура, модел или живописна сцена на вашите стени и така да промените изцяло облика на вашето жи...

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта.

Как да изберем перфектната дамска чанта?В наши дни пазарът е препълнен с дамски чанти, състезаващи се за вашето внимание и информираност. То...

Почистване на петна от плесени

Почистване на петна от плесени

Върху тъкани, кожени изделия и други предмети, съхранявани на влажни места без достъп на свеж въздух и слънчева светлина, след непродължител...

Иван Денев

Иван Денев

3 публикации

Публикувано
Публикувано

04.01.2013

Обновено
Обновено

01.02.2013

Прочетено
Прочетено

1894

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия