Как да направим бързо, лесно и ефектно бяла дъска?

Как да направим бързо, лесно и ефектно бяла дъска?
Smart Wall Paint е система от решения, които дават възможност да трансформирате всяка повърхност в бяла дъска, независимо от пространството, с което разполагате и формата на основата.

Как се постига трансформацията?

За да постигнете добро и качествено покритие тип бяла дъска е добре да разполагате с гладка повърхност, която няма пукнатини или други неравности. За целта е необходимо да запълните пукнатините с подходящ кит и да заравните неравностите с шкурка или друго подходяща решение.

След първоначалната подготовка на повърхността е добре да я почистите и обезпрашите. Следва една много важна част от полагането на Smart Wall Paint, а именно - да грундирате повърхността. По този начин ще си осигурите запечатване на порите и гладко и хомогенно покритие с боята, което ще гарантира безпроблемното използване и лесното триене отново и отново.

За грундирането използвайте Smart Wall Paint грунд, които Ейджи Бизнес Лаб ООД предлага заедно с боите. Грундът е добре да се нанесе разреден с 10-15% вода. Ако повърхността, която грундирате, е силно абсорбираща, нанесете две ръце грунд като изчакате поне 4 часа между първата и втората ръка.

След като сте постигнали гладка поврхност и същата е старателно грундирана, изчакайте 24 часа преди да положите боята тип бяла дъска. Уверете се, че преди да започнете работа боядисваната повърхност наистина отговаря на квадратурата, описана на комплекта боя.

Преминете към боядисване. За целта смесете двата компонента на боята и разбъркайте старателно минимум 5 минути до получаване на напълно хомогенна смес. След като се уверите, че сместа е готова, разполагате с 1 час да нанесете боята.

Бъдете спокойни - времето е предостатъчно!

Започнете да боядисвате на участъци от около 1м ширина и внимателно проверявайте дали боядисания участък е добре покрит. За целта е добре да застанете под ъгъл спрямо боядисваната повърхност, за да имате по-добра гледна точка и по-лесно да забележите, ако някъде има пропуснат участък.

Не забравяйте - всяко движение с включения в комплекта валък следва да бъде повторено поне 10 пъти, за да разнесете правилно боята и да получите гладко покритие.

След като вече сте боядисали, оставете повърхността да изсъхне за 5 дни и след това ще имате готова бяла дъска. Приятно писане и презентиране!

За повече информация посетете www.agbl-ltd.eu

Как се полага - видео

Подобни статии

Препариране на бозайници

Препариране на бозайници

Устройство на тялото на бозайниците Препарирането на бозайници е също много увлекателно. При тях се иска по-голям скулпторски талант. Ако п...

Боядисване с блажни и алкидни бои

Боядисване с блажни и алкидни бои

Блажните бои и лаковете са сигурно средство за запазване на дървени предмети и плоскости от влага, гниене, изкривяване, атмосферни промени и...

Практически съвети за плетени дрехи и издения

Практически съвети за плетени дрехи и издения

Пране на плетива Често пъти плетените вълнени дрехи при прането се свиват извънредно много. В по-вечето случаи това се дължи на недостатъчн...

Членестоноги

Членестоноги

Това е една от най-големите групи в зоологията. Членестоногите действуват болестотворно на голям брой животни и специално на човека като пар...

Наранявания на опорно-двигателния апарат

Наранявания на опорно-двигателния апарат

СЧУПВАНЕ Счупването представлява частично или пълно нарушение целостта на някоя кост, предизвикано от бързо действуваща сила. От значение...

agblltd

agblltd

4 публикации

Публикувано
Публикувано

26.05.2015

Обновено
Обновено

26.05.2015

Прочетено
Прочетено

1449

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия