Как да изберем мебели и обзавеждане за нашия ресторант?

Как да изберем мебели и обзавеждане за нашия ресторант?
Ако Ви предстои обзавеждане на Вашия ресторант, със сигурност ще се зарадвате на тази статия! В нея ще Ви разкажем за няколко основни момента, които са изключително важни за доброто ресторантско обзав

Няколко думи за обзавеждането от Design Group ...

Ако Ви предстои обзавеждане на Вашия ресторант, със сигурност ще се зарадвате на тази статия! В нея ще Ви разкажем за няколко основни момента, които са изключително важни за доброто ресторантско обзавеждане, от гледна точка на мебелите.

Не забравяйте, че доброто обзавеждане и интериор, в съчетание с добрата кухня, която предлагате на Вашите клиенти, е основната и най-важна причина, поради която някой би посетил именно вашето заведение.

За голямо съжаление, няма как да Ви предоставим универсална формула или решение за обзавеждането, а само насоки в намирането на подходящите за Вас мебели за ресторант. Причината е, че това са индивидуални решения, които завсят изцяло от това, с което разполагате като площ и вида ресторант, който обслужвате.

Изборът на подходящи маси за ресторант е първата стъпка...


Достатъчно леки, но не и прекалено! Имайте предвид, че ще Ви се наложи честото им разместване и реанжиране. Не залагайте на тежка мебел, но вземете под внимание и факта, че тя трябва да е стабилна и удобна за хранене. На пазара съществуват всевъзможни решения за ресторантско обзавеждане - от леки и практични маси, до тежки и класически.

При наличие на външна градина, също трябва да помислите за екстериорните предложения, които биха били максимално удобни за обслужване. Алуминий, ратан, дърво, полипропилен - все материали и съчетание от такива, на които можете да заложите смело, спрямо цялостната интериорна концепция.

Ето малко идеи за обзавеждането на ресторанта ви:

При изборът на ресторантски столове, също обърнете внимание на следното…

Също както при търсене на подходящите маси за ресторант, столовете са не по-малко важен елемент за всяко интериорно обзавеждане. В напътствията за масите, по-горе, погледнахме и към външното обзавеждане.

Ако при масите е почти немислимо да използвате едни и същи модели и вид, както за въшното обзавеждане, така и за вътрешното обзавеждане на Вашия ресторант, със столовете можете да се направи изключение. Тази стъпка би Ви спестила пари, при поръчката на по-големи количества, но трябва да прецените дали това наистина би бил подходящ ход.

Интересуват Ви ПРЕДИ ВСИЧКО удобни столове. Не правете компромис с това. Все пак, на тях ще се хранят хора! Заложете на комфорта както на бъдещите Ви клиенти, така и на Вашият личен - като стопанин на собствения си дом. Помислете, кои решения биха били лесни за стифиране и реанжиране!

Дизайн груп | Design group - лидерът в професионалното обзавеждане.

В заключение на тази статия, идва и последния ни съвет - задължително се консултирайте с със стабилен доставчик на мебели за Вашия ресторант. Ние сме хората, които най-добре познават качествата на предлаганите от нас мебели, на нашия сайт имаме специален раздел www.designgroup.bg/restorantsko-obzavezhdane за обзавеждането на ресторанта Ви.

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели От SuperSdelka.com Мина повече от една година от пълни...

3 съвета при избор на холна секция

3 съвета при избор на холна секция

Всекидневната е любима зона за отдих в повечето домове. Това е причината да отделим такова голямо внимание на нейното обзавеждане. Мебелите,...

Как да изберем подходящо легло според спалнята ни?

Как да изберем подходящо легло според спалнята ни?

Леглото, на което спим всяка нощ, може да се превърне в наш пръв приятел, но и във враг. За да не се случва второто, то трябва да бъде закуп...

Достъпна и стилна декорация за дома

Достъпна и стилна декорация за дома

Достъпна и стилна декорация за дома Модерна и достъпна декорация за Вашия дом. Стикерите за стена са последна тенденция в интериорното ...

Димитър Николов

Димитър Николов

4 публикации

Публикувано
Публикувано

06.10.2014

Обновено
Обновено

03.10.2014

Прочетено
Прочетено

3191

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия