Интересно за таблетите

Като по-нова версия на настолния компютър и лаптопа, таблетът се наложи изключително бързо и стана любимата придобивка на редица потребители. В зависимост от бюджета, с който всеки разполага, пазарът предлага разнообразие от скъпи и евтини модели. Всъщност, разликата в цените на едните и другите е в пъти по-голяма, затова често си задаваме въпроса, какво е превъзходството на по-популярните  марки.

В случай, че известна марка таблети реши да намали цената на свой продукт, заради вече утвърденото качество, количеството се изчерпва за отрицателно време. Когато, обаче, това стане, същата тази фирма пуска друг, по-нов артикул, на доста по-висока цена. Защо е необходими всичко това?

Е, стане ли въпрос за китайци, невъзможни неща не съществуват. Те предлагат всякакви продукти, в това число и таблети на много по-ниски и достъпни за повечето хора цени. Често прибягват и до имитация на скъпата марка, която клиентите купуват без да се замислят. За съжаление, почти веднага намират някакъв дефект, който доказва, че качеството въобще не е същото.

Освен тях, от китайските производители може да получите и доста неочаквани неща. При поръчка на дадено количество таблети, дори и да пристигнат при вас заедно, да са направени в един завод и на пръв поглед да са напълно еднакви, това не гарантира тяхната идентичност и „вътре". Съществува и обратния случай – може да с различен външен вид, но с абсолютно еднакво устройство. Ето защо, може би е по-добре да не си купувате китайски таблет.

По съвсем различен начин стоят нещата при по-скъпите модели в magazin.iopz.com. Те са еднакви отвън и отвътре, не притежават дефекти, вършат бързо и точно своята работа и имат покритие по целия свят. Разбира се, ние ги изкарахме перфектни, но си имат малък минус – цената, която не е по силите на всеки. По тази причина, тези, които искат нещо качествено, но и по-достъпно, избират „златната среда".

Това са таблетите, чиито цени варират между 300 и 500 лв. Те се предлагат с гаранция от фирми, чиито служители винаги ще ви обърнат внимание при възникване на нередност. Разбира се, тези таблети притежават и необходимото качество, което ще задоволи изискванията ви.

Теорията на по-голяма част от хората за големите суми, написани върху етикета на скъпите марки, засяга популярността на съответното име. Прави са, но има и нещо друго. Продуктите на тези производители притежават много добри функции, изключителна бързина и интернет на места, където по-евтиния модел едва ли ще има покритие. Да не говорим за разликата в цветовете на дисплея и звука.

Е, при средния клас таблети тези различия не са толкова забележими. Да, при тях може да се наблюдава липса на определени приложения, но тя ще се усети само от тези, които са ползвали най-скъпите модели. За другите, средните модели са си перфектни, а възможността за спестяване на определена сума пари не е за изпускане.

Разбира се, ако умеете да спестявате, винаги може да си купите таблет от най-висок клас, най-скъпото е най-хубаво... поне при таблетите.

Подобни статии

Повече информация за операционните системи на таблетите

Повече информация за операционните системи на таблетите

Иновациите в таблетите са много и безспорно в последните години бележат голям ръст, така че да се чудим каква ще е следващата стъпка – без е...

ПВЦ остъкление за специални помещения

ПВЦ остъкление за специални помещения

 В нашето общество има определени институции и сгради, които имат нужда от по-специално отношение при изграждането на помощенията им. ПВЦ пр...

Местни вкусови подправки

Местни вкусови подправки

Вкусовите представляват различни части от растения - листа, корени, плодове, кори - или получени по изкуствен начин продукти със специфичен ...

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Какво растение е лозата Лозата е многогодишно растение и в зависимост от грижите, които се полагат за нея, може да живее 40-60 и повече год...

Бебето става все по-умно

Бебето става все по-умно

У възрастните доброто настроение се изразява с думи, с песен, то проличава и по израза на лицето. У новороденото това трудно може да се прец...

ivanov101s

ivanov101s

49 публикации

Публикувано
Публикувано

27.01.2014

Обновено
Обновено

25.01.2014

Прочетено
Прочетено

948

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия