Детайлите - малките тънкости за едно съвършенство

Детайлите - малките тънкости за едно съвършенство

Повечето от нас все по-често се замислят за щрихите и елементите, създаващи цялост. Цялост в живота ни, в облеклото ни, в дома и градината ни - накъдето и да погледнете виждате онези малки акценти, които без никаква суета и трудност привличат погледите върху себе си.

Итроникс дава решения за модерния човек, за който домът е не просто място, а синоним на уют, комфорт и спокойствие. Нестандартните детайли са предизвикателство за всеки един традиционалист и добър избор за всеки, който обича експеримента. Ако за вас дизайнът и атмосферата на жилището ви се е превърнал в мисия, то със сигурност знаете, че най-голямо впечатление, правят малките неща.

Качеството на ключовете и контактите в помещенията ни, съвсем не е за пренебрегване. Магнитното поле, което образуват евтините варианти оказват невидимо, но постоянно влияние върху здравето ни.

 Итроникс предлага на българсия пазар марката BJC-Siemens, която е с дългогодишна история и безкомпромисно качество, доказано в цял свят.

Различните серии съчетават в себе си обичайни и необичайни комбинации, като това ги прави добра алтернатива за всяко едно помещение.

С поглед в бъдещето предлаганият асортимент е добро енергийно решение, а функционалносста и цветовата гама на продуктите, са изключително богати. 

Всички серии предлагат пълнен набор от оборудване както за дома, така и за офиса и хотела - от ключ карта за входната врата, през всички видове електрически ключове и контакти, димерни и ротационни ключове, ключове за управление на щори, сензори за движение, телефонна, интернет и ТВ розетки, розетка с USB зарядно, HDMI, USB и VGA конектори,  до задължителния SOS бутон за инсталиране в банята на хотелската стая. Нов продукт от 2020г. е контакт Шуко с детска защита и две USB изхода, за бързо зареждане на вашите устройства. 

При интерес, изпратете захитване до специалистите на Итроникс и те с радост ще изготвят индивидуална оферта за вас.

Акцент в продуктите на BJC-Siemens се поставя върху безопасността, която е от огромно значение за всеки един производител и клиент. Всички контакти Шуко са с вградена детска защита, защото всеки знае кое е истински ценното в живота, а именно децата ни.

Итроникс предлага решения за „умен дом”, като предлага автоматизация и иновативни решения, с усет към тенденциите, като по този начин се дава възможността на всеки един потребител да изрази своята уникалност и предпочитания.

На мнение сме, че интериорът е завършен тогава, когато точните детайли са поставени на точните им места.

В днешни дни, домът придобива все по-голямо значение и заема все по-голяма част от всекидневието ни. Затова с внимание и обич се обръщаме към всяко кътче и всеки детайл в дома ни и искаме да бъде съвършен.

За допълнителна информация посетете: https://itronix.bg/bg/16-klyuchove-i-kontakti

 

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Игри, ски и плуване за детето от 4 до 7 години

Игри, ски и плуване за детето от 4 до 7 години

Подвижни игри на чист въздух Момиченцето расте. Струва ти се, че едва вчера е направило първите си неуверени крачки и само уплашено от смел...

Луксозен апартамент през лятото – красота, прагматизъм, естетика

Луксозен апартамент през лятото – красота, прагматизъм, естетика

Този тип възможности за настаняване предлагат в пъти повече комфорт и удобство, отколкото морските хотели са в състояние. Абсолютен факт е,...

Подобрете интериора с нови врати

Подобрете интериора с нови врати

     Изберете правилната врата, за да се подсилят идеите във вашия дизайн и добавете контраст или дълбочина на помещението! Няма по-добър на...

Витамини

Витамини

Витамините наред с белтъчините, мазнините, въглехидратите и солите спадат към незаменимите съставки на храната. Те са познати сравнително не...

Детето има повишена температура

Детето има повишена температура

Повишената температура у детето хвърля в тревога родителите и те искат от лекаря бързо да я снижи. Това обаче невинаги е възможно и не винаг...

Itronix

Itronix

1 публикации

Публикувано
Публикувано

09.02.2021

Обновено
Обновено

09.02.2021

Прочетено
Прочетено

440

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия