Автоморга

Защо да дам колата си в автоморга? Защо автоморга би купила колата ми? Какви авточасти продават автоморгите? Коя е най-добрата автоморга?

Целта на автоморгите е да се оттървете от стар автомобил, който вече е неизправен и не може да се намери купувач за него. Също така често по автоморгите могат да бъдат видяни ново производство автомобили, които са претърпели катастрофа и е твърде скъпо да бъдат ремонтирани.

Защо да дам колата си в автоморга?

Кола, която е непродаваема и не е в движение е един досаден постоянен разход. Макар, че колата не е в движение трябва всяка година да бъде плащан данъка й, а също така и задължителната застраховка „Гражданска отговорност".

Давайки колата си в автоморга ще се освободите от въпросните разходи, а и ще получите определена сума за автомобила.

Защо автоморга би купила колата ми?

Независимо, че колата е стара или дори да е претърпяла ПТП от нея има някои части в добро състояние, които автоморгата предлага на свои клиенти. Разбира се, авточастите втора употреба са по-евтини от новите авточасти и когато са в добро състояние, много шофьори предпочитат да изберат употребяваните авточасти пред новите такива.

Какви авточасти продават автоморгите?

В автоморгите може да бъде намерено почти всичко от което имате нужда – врати, стъкла, седалки, елементи от купето, двигатели, гуми, ауспуси и още много, много други.

Коя е най-добрата автоморга?

Автоморги има много, защото употребявани авточасти ще се търсят винаги. Ако искате да продадете автомобил на автоморга не се спирайте на първата намерена. Позвънете на колкото можете повече автоморги, за да получите най-висока цена за колата.

Ако пък търсите употребявани части и не желаете да инвестирате в нови, то проучете в колко автоморги ги има желаните части и задължително се пазарете. В повечето случаи търговците на употребявани части в автоморгите ще се съгласят на значително по-ниска цена отколкото са искали първоначално за дадена част, т.к. нямат интерес частите да залежават в търсене на човека който би платил с няколко лева повече за тях, отколкото давате Вие.

Автоморга и авточасти Франц

Етикети

автоморга

Категории

Разни

Подобни статии

Покупка на лаптоп - мода или необходимост

Покупка на лаптоп - мода или необходимост

Покупка на лаптоп - мода или необходимост Лаптопите са удобни и практични, за това спор няма. Въпросът е, нужен ли ни е наистина лаптоп и а...

Как да намерим авточасти онлайн

Как да намерим авточасти онлайн

Интернет може да бъде изненадващо силен източник на информация, не само в разузнаването на пазара и откриването на наличности на авточастите...

Автоморгите –източник на страхотни авточасти втора употреба

Автоморгите –източник на страхотни авточасти втора употреба

Понякога и най-обичаната кола се превръща в бреме тежащо на плещите. Почне ли се с ежемесечни посещения до автосервиза, то нещата не отиват ...

Georgi Brezin

Georgi Brezin

97 публикации

Публикувано
Публикувано

03.04.2013

Обновено
Обновено

03.04.2013

Прочетено
Прочетено

1149

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия