Актуални цветове и бижута от crystal.bg 2014

Актуални цветове и бижута от crystal.bg 2014
Най-актуалните цветове този сезон! Как да изберем своите бижута според модните тенденции, изразявайки своя стил и индивидуалност.

Актуални цветове и бижута от crystal.bg 2014

Кои цветове са модерни този сезон? Палитрата подбрана от PANTONE, като най-актуална за топлите месеци е невероятна! В колоритно равновесие се преплитат меки пастелни тонове и ослепително ярки цветове, а в основата на този моден микс стоят 3 неутрални цвята, които често срещаме в природата, като фон. Вижте кои са те:

 

Модерни бижута от crystal.bg

 

Placid blue или Спокойно синьо - един съвършено успокояващ цвят - цветът на ясното лятно небе или спокойно море. Бижутата в небесно син цвят излъчват свежест и лекота.
В същото време Violet tulipвиолетово е романтичен и навяващ копнеж и носталгия. Накити в този цвят избират аристократичните и чувствителни хора.
Подобно на свежия зелен цвят в природата през пролетта Hemlock - т. нар. цвят канадска ела е чудесен за декориране и орнаменти. Едно колие в светло зелено излъчва свежест и спокойствие.
Sand - пясъчен е леко препечен и симпатично неутрален. Напомня за плажа и безгрижните летни дни. Задължителен за дамите, които държат да подчертаят своята женственост и много лесен за комбиниране.
Paloma сивото е типичния неутрален, но в същото време достатъчно атрактивен цвят, за да може да се използва самостоятелно, като в същото време се съчетава чудесно с всеки друг цвят. Бижутата в сиво са много елегантни и подходящи за официални поводи.
Cayenne яркочервено добавя доза пикантна топлина към неутралните и пастелни цветове. Повишава настроението и заостря вниманието. Червените аксесоари наелектризират, изпълват с усещане за решителност и позитивизъм.
Freesia жълтото е тропическо ярко, носещо много топлина и енергия. Накитите в жълто ще ви изпълнят с надежда , щастие, радост и желание за забавление.
Celosia orange оранжевото напомня за залеза през лятото. В действителност оранжево е толкова оптимистично и вдъхновяващо, че всички ние трябва да намерим начини да го използваме в ежедневието си, дори ако то е само един оранжев пръстен.
Кръгът се затваря с небезизвестния Radiant orchid - лъчиста орхидея избран за цвят на 2014 година, който разцъфва със своята самоувереност и топлина. Улавя погледа и раздвижва въображението. Асоциира се с кралски особи и лукс.
И не пропускайте Dazzling Blue искрящо синьо или често наричан кралско син цвят. Той е цвят No 1 за пролет 2014. Носи дързост и жизненост, когато се комбинира с другите ярки цветове. Като се замисли човек, не е ли той винаги на мода? Напомня ми за годежния пръстен на Кейт Мидълтън, собственост преди това на покойната Лейди Даяна.
Ние направихме своя избор, а Вие?

Подобни статии

Сватбени тенденции 2013

Сватбени тенденции 2013

Сватбени тенденции 2013Сватбата е най-дългоочаквания ден за всяка жена. Без съмнение желаете всичко да е перфектно и сте готова да пожертват...

Последен писък в обеците с кристали Сваровски

Последен писък в обеците с кристали Сваровски

През всеки сезон от годината излиза нова колекция бижута Сваровски. Преди няколко дена бяха показани на стилна и неповторима изложба най-нов...

Тенденции и стил в златната бижутерия през 2018 година

Тенденции и стил в златната бижутерия през 2018 година

Ето кои са най-актуалните златни бижута, които ще властват през 2018 годинаТъй като модата винаги се „връща", тази година при златните бижут...

Детски дрехи Mayoral

Детски дрехи Mayoral

Майорал Актуални колекции и OutletВ Молив.BG актуалните колекции на Майорал пристигат още преди да е започнал сезона. През Януари вече може ...

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

  Без значение дали търсите нещо, което да носите за вечерна среща или за по-специален повод, изборът на подходящата рокля не само ще под...

Анонимен

Анонимен

2 публикации

Публикувано
Публикувано

13.05.2014

Обновено
Обновено

13.05.2014

Прочетено
Прочетено

1077

Нередност Докладвай за нередност
10 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия