5 причини да изберете речен круиз по Дунав по време на Коледните празници

5 причини да изберете речен круиз по Дунав по време на Коледните празници

Не Ви се готви и почиства по време на тазгодишните Коледни празнества? Речният круиз по река Дунав може да бъде идеалното решение на проблема Ви.
Представете си колко специално и интересно би било да отпразнувате празниците на борда на луксозен и стилен речен кораб, плаващ по една от най-красивите Европейски реки.

Ето ви поне 5 причини да го направите:

1. Супер изгодни пакетни цени

Много речни круизни компании предлагат намалени круизни пакети по време на ваканционния сезон. Тъй като това изисква краткосрочно планиране, наличието е ограничено. Но ако някога сте решили да предприемете круиз по река Дунав, това е чудесно време да го направите, спестявайки някой лев от цената!

2. Празнични вечери и блюда

Речните круизи са известни с отличната си кухня, но ваканционните речни круизи са още по-добри! Въпреки, че автентичната кухня е на разположение, ваканционният сезон е единственото време на годината, когато много круизни компании също предлагат традиционни коледни вечери и ястия. Така че, дори когато сте на речен круиз из Европа няма да пропуснете традиционната пуйка и всички гарнитури!

3. Коледните базари

Ваканционният сезон е единственият момент от годината, когато можете да се насладите на прочутите коледни пазари. Тогава градските площади се превръщат в рай за всеки купувач, със своите ръчно изработени предмети, шоколади и коледни украшения. Разходете се по калдъръмените улички и се слейте с местните жители. Усетете аромата на домашно приготвени сладкиши, фини шоколадови бонбони или немски колбаси. Това е чудесно време да си в Западна Европа!

4. Коледни декорации и светлини

Декорирането за празниците е любима традиция в Европа. Всички молове, градски площади и селски магазини стават ослепителни светлинни дисплеи. Хиляди светлини са нанизани над главите на минувачите, огромни вечнозелени живи коледни елхи и ярки, лъскави червени ленти украсяват повечето входове. Световно известните опери и симфонични зали са богато украсени и особено ослепителни.

5. Коледни продукции, симфонии и концерти

Част от радостта от пътуването е да преживеете културните събития, а влиянието на Волфганг Амадеус Моцарт е очевидно в района на река Дунав. Възползвайте се от пешеходна обиколка на родното му място, в красивия град Залцбург, Австрия. Открийте защо Виена е известна като "столицата на валса" . Насладете се на великолепието на елегантната Виена и посетете кафене, където да опитате прословутата торта Сахер, поднесена с чаша любимо Виенско кафе.. Коледните празници са прекрасен момент, за да се насладите на гледки и звуци от този специален район!

Река Дунав е една от най-обичаните реки в цяла Европа, поради заобикалящите я буйни гори, елегантни градове и приказни замъци. Но през Коледния сезон речните круизи са много специални и дават уникалната възможност да изживеете и да се насладите на коледните чудеса, както никога до сега.

Резервирайте сега!

Ваша: Авиата - www.aviata.cruises  

Подобни статии

Ботуши за Коледа - точното попадение за дамски подарък!

Ботуши за Коледа - точното попадение за дамски подарък!

Коледните празници са само след 35 дни, а вие сте мачо и искате да зарадвате половинката си? Чудите се какво да и купите за светлия празник?...

Отравяния в детска възраст

Отравяния в детска възраст

Децата се отравят около 10 пъти по-често, отколкото възрастните. Най-честа жертва на отравяне са малките палавници на възраст от 1 до 5 годи...

Какво трябва да се знае във връзка с торенето на овощните растения

Какво трябва да се знае във връзка с торенето на овощните растения

Какви хранителни елементи са необходими за овощните растения? Безусловно необходими за овощните растения са следните хранителни елементи, в...

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Кои овощни видове може да се отглеждат в нашата страна? България е разположена в умерената климатична зона, където може да се отглеждат с у...

Късогледство – всичко, което трябва да знаете за него

Късогледство – всичко, което трябва да знаете за него

Въведение в проблематикатаМиопия или късогледство такова състояние, при което човек вижда обектите в близост до него съвсем ясно, но далечни...

Aviata.Cruises

Aviata.Cruises

1 публикации

Публикувано
Публикувано

14.07.2017

Обновено
Обновено

11.07.2017

Прочетено
Прочетено

1385

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия