4 съвета как да изберем подходящо обзавеждане за бар

4 съвета как да изберем подходящо обзавеждане за бар
Няма какво да се заблуждаваме – баровете са основно модни места, където хората прекарват своето свободно време.

Естествено при решението на клиентите кое заведение да посетят се стига до сравнителна характеристика. Тя често включва неща като атмосфера, качество на комплексната услуга, музика, цени, обзавеждане за бар т.е. дали е добре проектирано заведението за целите, за които е създадено.

Едно от всички неща обаче изпъква при т.нар. модни заведения. Всички те са уникални, вдъхновяващи, нови и винаги пълни. За това немалка роля играе и добре подбраното обзавеждане за бар, което допринася за цялостното усещане у клиентите. Това е важен детайл, защото, ако цяла вечер сте седели на неудобен стол по една или друга причина, то едва ли ще искате отново да посетите същия бар.

Днес на пазара на обзавеждане за бар се предлага невероятно широка гама решения. Най-подходящи обаче, ако желаете да бъдете топ заведение в своя град е да изберете специално разработено за вас обзавеждане за бар. Така ще сте сигурни, че заведението ви е неповторимо по своя стил и концепция.

Ако обаче търсите реализиране на проект със средна или квартална популярност, то на пазара много фирми предлагат редица варианти за удобно обзавеждане за бар, което дори не на твърде високата цена на поръчковото такова може да постигне доста добри резултати.

Има обаче и детайли, с които задължително ще се наложи да се съобразите:

  1. Локация – ако ще създавате тематично заведение. При тези условия имате нужда и от конкретен тип обзавеждане за бар, което да отговаря на широката ви концепция и да продължи интериорните ви идеи.
  2. Обърнете внимание на своите потенциални клиенти. Какви хора са те? С какво се занимават? Какви са доходите им? Какво консумират основно? Тази точка е приложима особено силно при обзавеждане на ресторанти, тъй като баровете често биват посещавани и от клиенти, които не живеят в близост.
  3. Концепция – при избор на обзавеждане за бар обезателно ще трябва да се съобразите и с цялостния проект за заведението, което планирате да отворите. Не е особено логично да вземете масивно обзавеждане за бар за дискотека, защото то само ще пречи на хората да танцуват и ще заема място, което иначе бихте използвали доста по-добре. Естествено допустими са и изключения, когато идеята на заведението е именно по-масивната стилистика.
  4. Купувайте качествено обзавеждане от доказани доставчици на бар обзавеждане, например МЕЛА ООД! Това ще ви спести куп ядове в последствие. Още повече тези компании са по-големи и предлагат доста по-добри цени и възможности при избор на обзавеждане за бар. Освен това винаги избирайте обзавеждане, което лесно можете да подмените, ремонтирате и почистите.

Категории

Разни

Подобни статии

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели

Лятото е вече тук, време да си оправим терасата и градината с нови градински мебели От SuperSdelka.com Мина повече от една година от пълни...

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

Изберете подходящо кухненско обзавеждане

Изберете подходящо кухненско обзавеждане

Невинаги е лесно да се избере ново кухненско обзавеждане, което хем да е практично и удобно за ползване, хем да е достатъчно стилно, за да с...

Как да подберем изберем правилното обзавеждане за офис

Как да подберем изберем правилното обзавеждане за офис

Важни съвети при обзавеждане на офисаПодготвили сме ви няколко важни неща, които трябва да знаете преди да закупите своето офис обзавеждане,...

Обзавеждане за ресторанти – няколко страхотни и полезни съвета

Обзавеждане за ресторанти – няколко страхотни и полезни съвета

За успеха на един ресторант най-често ключова роля играе атмосферата, която той създаваПри заведенията без претенции за успех може би обзаве...

Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

46 публикации

Публикувано
Публикувано

21.06.2013

Обновено
Обновено

21.06.2013

Прочетено
Прочетено

1481

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия