3 нови хранителни добавки за отслабване

3 нови хранителни добавки за отслабване
3 нови хранителни добавки за спорт с едновременно отслабване?

Хранителните добавки, освен че се използват в спорта са много подходящи и за отслабване. Трябва да знаете, че с посещението на сайтове като Спортен склад, които предлагат хранителни добавки вие си гарантирате използването на доказано качествени и изпитани хранителни добавки.

При нас вие ще намерите много полезни съвети за фитнес тренировки или за отслабване, чрез използване на най-новите и модерни хранителни добавки подходящи за тази дейност.

1. Колкото и да ви е чудно първата такава хранителна добавка е суроватъчен протеин

Много от спортистите хвалят ползата от суроватъчен протеин в продължение на години, но най-вече, освен за изграждането на мускулите и за оформяне на тялото.

 Хранителните добавки освен, че се използват в спортната дейност за изграждане на мускулите са много ефективни и за отслабване или регулиране на теглото на спортистите. 

Въпреки това, суроватъчен протеин също потиска апетита, като по този начин ви помага да ядете по-малко. Суроватъчен протеин, който, както можете да се досетите е получен от суроватката на млякото, е лесно смилаема форма на протеин. Той съдържа високи нива на аминокиселината цистеин. И освен  повечето мускули помага и за  загуба на тегло.

 

2. Хранителни добавки с бета глюкан

Това са концентрирани разтворими фибри, получени от дрожди, гъби и водорасли, бета-глюкани идват в много форми, но всички те имат ефекта на понижаване на холестерола с допълнителни ползи от загуба на тегло и помагат за контрола на диабет.

 

3. Линолова киселина или CLA

Омега-3 мастни киселини и здравословни мазнини са полезни за най-различни неща, от здравето на мозъка до здравето на сърцето. Но едни от тях наречени CLA, помагат  за намаляване на теглото, както и в допълнение на противоракови лечения. 

CLA се намира предимно в говеждото месо и млечните продукти, така че ако сте вегетарианец, вие вероятно не получавате достатъчно. Порди тази причина тези хранителни добавки са жизнено необходими за такива хора.  CLA е са едни от най-популярните хранителни добавки за намаляване на мазнините в тялото. 

 

Все пак в заключение трябва да знаете, е няма универсални хранителни добавки, които с вълшебна пръчица да оправят всичките ви проблеми. Всяко тяло се нуждае от различни вещества, затова за да тренирате ефективно или да отслабвате използвайте тези хранителни добавки, които работят във вашия случай. Не се колебайте да пишете в коментарите, коя добавка ви е помогнала.

 

Категории

Спорт, За мъже

Подобни статии

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди от студ | Градушка | Изресяване | Пригор | Хлороза | Мана | Оидиум | Сиво гниене | Антракноза | Бактериен рак | Филоксера | Гроздови...

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Какви условия трябва да се спазват при създаването на овощни градини

Кои овощни видове може да се отглеждат в нашата страна? България е разположена в умерената климатична зона, където може да се отглеждат с у...

Какво значение има резитбата на овощните растения за плододаването им

Какво значение има резитбата на овощните растения за плододаването им

Какво е необходимо да се знае за устройството на овощните растения във връзка с резитбата? Овощното дърво има надземна и подземна част. Над...

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Резитбата на лозата се състои в премахване напълно или отчасти на различни нейни органи. Когато това мероприятие се извършва върху зрели час...

Как се отглежда ягодата

Как се отглежда ягодата

В кои райони може да се отглежда ягодата? Ягодата може да се отглежда в цяла България, стига да се подберат подходящи места. Тя не е взиска...

petkodimoff

petkodimoff

16 публикации

Публикувано
Публикувано

18.03.2015

Обновено
Обновено

18.03.2015

Прочетено
Прочетено

2070

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия