13-седмична програма за отслабване

13-седмична програма за отслабване
90-дневната диета и нейните трудности – защо не можем да издържим на изпитанията ѝ На онези, които не са и чували за тази изключително модерна и популярна диета, ще кажем, че навярно всеки втори, к

90-дневната диета и нейните трудности – защо не можем да издържим на изпитанията ѝ

На онези, които не са и чували за тази изключително модерна и популярна диета, ще кажем, че навярно всеки втори, който някога се е подлагал на диети, е опитал и от сладостта и горчилката ѝ. 

В какво се изразява това ли? 

За разлика от много други не чак дотам популярни режими за корекция на телесното тегло, 90-дневната диета залага предимно на разделния начин на живот и цикличното хранене. Ротацията на храните като основа на режима включва редуване на белтъчен ден, скорбелен , въглехидратен, плодов и воден ден като последният се пада на всяко 29-о число от месеца.

Въглехидратният ден или „моментът за наваксване“

90-дневната диета е известна с един доста интересен елемент, свързан с въглехидратния ден, с който спазващите могат да приплакнат очи. С други думи, именно тогава на диетуващите се позволява напълно свободна консумация на хранителни изделия, богати на въглехидрати.

Внезапното захранване с такива (често, представени от захарни, тестени изделия и прочее) стресира тялото в изключително висока степен поради неочакваната изненада от предимно празни калории (вредни изделия), които биват внесени в организма.

Тази малка, дори незначителна подробност за хората, целящи сваляне на телесното тегло и достигане до оптималното за тях такова, бива в почти всички случаи пренебрегната. Стресът, на който подлагате тялото си след внимателно, разумно хранене и подбор на храните през останалите дни води не само до надскачане на дневната препоръчителна дажба от калории в пъти, ала и предизвиква редица здравословни смущения в храносмилателната система.

Всичко това обезсмисля изцяло идеята за разделно, балансирано и здравословно хранене за достигане на индивидуално оптимално тегло, с което 90-дневната диета не само че се проваля, но и често отключва популярния „йо-йо“ ефект.

Избегнете тези неприятни за здравето, теглото и самочувствието ви последици. Запознайте се  с нов, полезен, вкусен, здравословен, балансиран и най-важното напълно безопасен начин на хранене, предлаган от 13-седмичната програма, разработена от опитния екип на д-р Каменов.

Запишете се сега, за да се видите в перфектната физическа форма навреме преди лятото!

Освен това, доктор Камен Каменов би могъл да ви предложи индивидуална програма за отслабване. Също така, останалите лекари от медицински център "Орто Пункт" са готови да ви съдействат, стига да желаете веднъж завинаги да се преборите с проблемите, съпровождащи нездравословното тегло.

А тези проблеми трябва да бъдат решени, защото биха могли да застрашат дори вашия живот, причинявайки състояние като запушване на артериите.

 

Подобни статии

Ето как часовникът помага да отслабнем по-бързо!

Ето как часовникът помага да отслабнем по-бързо!

Ето как часовникът помага да отслабнем по-бързо!Дневното разписание, което следваме при програма за редукция на теглото, има специално значе...

Програма за отслабване - бързо и лесно!

Програма за отслабване - бързо и лесно!

Строгите диети, предназначени за редуциране количеството на вашите телесни мазнини, трябва да се прилагат не повече от няколко дни. Преди на...

Неврози

Неврози

Неврозите са заболявания на нервната система, конто се определят най-общо като функционални нарушения в дейността на главния мозък, без да и...

Пробиотиците помагат да се спасим от излишните килограми!

Пробиотиците помагат да се спасим от излишните килограми!

Пробиотиците помагат да се спасим от излишните килограми!Някои пробиотици могат да съдействат на прекрасните дами да свалят излишните килогр...

Отслабване

Отслабване

Правилното хранене – това е начин на живот, към който трябва да се придържаме постоянно. Да погледнем реалността в очите! Трябва ли да започ...

Безплатен блог

Безплатен блог

25 публикации

Публикувано
Публикувано

14.03.2016

Обновено
Обновено

14.03.2016

Прочетено
Прочетено

1193

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия