Винаги четете етикетите на дрехите, обувките и аксесоарите

Не прекалявайте със залагането на сигурно, ако искате да сте в синхрон с модата на Пролет-Лято 2016г. Включете в ежедневния си аутфит към класическия тоалет ярко сако или жилетка в жълто или наситено синъо. Ако това за вас е твърде голяма крачка, започнете с колан или обувки в ярък или закачлив цвят. Веднъж се живее, така че разчупете стереотипите, които сами сте си създавали, експериментирайте и изненадайте любимите хора с нещо неочаквано и симпатично.

Не игнорирайте съдържанието на етикетите. Когато си купувате нови дрехи и аксесоари е много важно да ги съхранявате и поддържате правилно. За това винаги четете съветите на опаковката. Някои дрехи, аксесоари и бижута изискват по-специфични грижи и съхранение в оригиналната опаковка. Това ще ви е от полза и ако в един момент решите да се разделите с тях и да ги продадете онлайн на търг в Ибей, например.

Винаги изпълнявайте съветите на етикетите, но ето и някои универсални правила:

1. Снабдете се със закачалки от пластмаса. От металните закачалки се образуват гънки върху тоалетите, защото те се огъват, когато дрехите са по-тежки.

2. Бельото не се суши в сушилня, защото ластикът се разваля при висока температура. Сутиените се поставят в нея, като се закачат върху закачалка между чашките. Не се поставят така, че да висят на презрамки или само на една презрамка, защото може да се деформират.

3. Не гладете деликатни материи. Топлата ютия оставя следи по тъканите, а може и да ги изгори. Такива се гладят или на пара, или с допълнителна материя. Друг вариант е да ги окачите на закачалка докато си взимате душ в банята.

4. Никога не се опитвайте да почистите елементи, на които пише, че се почистват чрез химическо чистене или в краен случай ги перете на ръка при много ниска температура и нека изсъхнат без помощта на сушилня. Ако на тях пише, че са само за химическо чистене, изобщо не ги третирайте в домашни условия.

5. Дръжте винаги подредени, добре почистени, изсушени и изправени обувките си, ако искате да ги запазите красиви и здрави по-дълго време.

И поменете - да бъдеш стилен и модерен прави добро впечатление в очите на другите. Бъдете стилни и модерни без изключение за никакъв повод, дори ако става въпрос за отиване до магазина.

Източник: Капере

Подобни статии

Гимнастика по време на бременността

Гимнастика по време на бременността

Природата е създала жената, за да дава живот, да бъде майка. Да, това е с нищо несравнимо чудо - да родиш човек! Но често се случва и така:...

Спортно значи съвременно

Спортно значи съвременно

Модата и начинът на живот Какви ли не гневни думи са казвани по адрес на модата! Тя е и капризна, и лекомислена, и деспотична, и неразумна....

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Готовността на детето за поставянето му на гърне е индивидуална и зависи от възрастта. От това, което някои хора казват, можете да добиете в...

Как да изберем безопасни детски стоки?

Как да изберем безопасни детски стоки?

  „Как да избера безопасни детски стоки?" Сигурно всички майки са си задавали този въпрос. Знаем, че в определена възраст детето е готово...

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

Как да се грижите за кожата си в 4 лесни стъпки

  Всички трябва да се грижим за кожата си ежедневно. За да бъде тя здрава не е достатъчно просто да я почистите с лосион. Грижата за нея ...

Анонимен

Анонимен

305 публикации

Публикувано
Публикувано

11.08.2016

Обновено
Обновено

19.07.2016

Прочетено
Прочетено

944

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия