Видове футболни залози предлагани от водещите букмейкъри

Видове футболни залози предлагани от водещите букмейкъри
Лидерите в онлайн залозите предлагат на своите клиенти невероятно разнообразие от залози за футболни срещи. От най-популярният залог за краен изход, до нестандартни събития, като брой корнери и др.

Футболни залози за краен изход

Най-обичаният и гледан спорт в всета е цар футбол. Много хора се вълнуват от този спорт и го гледат редовно. Футболни залози за краен изход са най-разпростанения вид залог. При тях играчите трябва да предвидят крайният изход на срещата след изиграването на пълните 90 минути. Възможните изходи тук са три: победа за домакина на срещата (1); равенство (Х) и победа за госта в срещата (2). Този вид залози се предлага от абсолютно всички букмейкъри и именно тук се отчитат най-големите обороти. Водещите компании предлагат близки коефициенти, но все пак има раминавания между отделните букмейкъри, така че преди да поставите залога си сравнете предлаганите коефициенти.

Футболни залози за Азиатски Хендикап

В последните години особено голяма популярност придобиват един нов вид футболни залози. Това е т.н. Азиатски Хендикап. Този вид залози дава определено голово предимство на един от двата отбора. Любопитна подробност е, че това голово предимство не е цяло цисло. То може да бъде например 0.5 гола; 1.5 гола; 2.5 гола и т.н. При този вид залози възможните изходи от три стават два. Това се дължи именно на факта, че головото предимство не е цяло цисло. Ако например е зададено голово предимство от 0.5 гола за домакина в срещата, при единица или равенство печели домакина. Вторият възможен изход е победа за госта независимо с какъв резултат. 

В последно време популярност набира и един друг вид Азиатски Хендикап с четвъртинки. Тук головото предимство може да бъде 0.25; 0.75; 1.25; 1.75 и т.н. При този вид залог се прави един вид малка застраховка, заложената сума се разделя на две половини.

Футболни залози за точен резултат

Много популярен вид залози при който с малка сума могат да се реализират страхотни печалби. Възможните изходи тук са много. Например 1:0; 0:0; 0:1; 1:1; 2:1; 2:2; 1:2 и т.н. Поради големия брой възможни изходи и коефициентите тук са чувствително по-високи. За да  правите футболни залози на точен резултат се иака наистина много опит в тази сфера и отлично познаване на отборите, които ще играят. Информацията събрана преди началото на срещата е ключов фактор на успеха. Моя съвет към вас е да не залагате много големи суми на такъв вид залози, защото шанса да познаете тук е чувствително по-малък. 

Футболни залози за Първо полувреме/Краен изход

Много популярен вид залози при който трябва да се познае изхода на срещата след първите 45 минути и крайният изход. Възможните изходи тук са девет:

1/1; 1/Х; 1/2

Х/Х; Х/1; Х/2

2/2; 2/Х; 2/1

Коефициентите тук са чувствително по-големи отколкото за краен изход, особено когато имаме т.н "обръщачка 1/2 или 2/1. Риска тук обаче е доста по-голям и вероятността да познаете такъв изход доста по-малка. Затова големи залози тук не са за препоръчване. За да пускате такива футболни залози трябва да имате солидни познания за моментното състояние на отборите и разбира се известна доза късмет.

Футболни залози за брой корнери в срещата

Един от интересните залози предлагани от всички водещи букмейкъри е този за брой изпълнени корнери от двата отбора в конкретната среща. Това не е от най-популярните футболни залози, но много играчи се възползват от това малко нестандартно предложение. Обикновено букмейкърите задават някаква граница от корнери, например 12.5 и вие трябва да познаете дали общия брой на ъгловите удари ще е над или под тази бройка. Друг вариант е да заложите точно на определен брой корнери, например 11. Тук вероятността за успех е много по-малка, но и възможната печалба е много по-голяма.

Подобни статии

Залози в bet365.com

Залози в bet365.com

Един от най - добрите онлайн букмейкъри на пазара. Те се превърнаха в един от най - ползваните и предпочитани онлайн букмейкъри в България а...

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Ако сте любител на футбола и наблюдавате редовно футболни срещи сигурно ви се е приисквало да си пробвате късмета и знанията и да заложите н...

Футболни прогнози

Футболни прогнози

Футболните прогнози предлагани в различните интернет сайтове са един отличен начин за феновете на футбола да припечелят някой лев допълнител...

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Ако сте любител на футбола и наблюдавате редовно футболни срещи сигурно ви се е приисквало да си пробвате късмета и знанията и да заложите н...

Как се извършват беритбата, сортирането и съхраняването на овощните плодове

Как се извършват беритбата, сортирането и съхраняването на овощните плодове

Какво значение има моментът на беритбата за качеството на овощните плодове? От момента на беритбата зависи до известна степен качеството на...

futbolnizalozi

futbolnizalozi

2 публикации

Публикувано
Публикувано

09.04.2012

Обновено
Обновено

08.01.2013

Прочетено
Прочетено

1786

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия