Ваканция в Дисниленд Париж 2014

Ваканция в Дисниленд Париж 2014
Първите месеци от годината са идеални за да се възползвате от специалните оферти за ранни записвания за многобройните дестинации, специално за пролетната и за лятната ваканции през 2014 година

Дисниленд Париж 2014

Първите месеци от годината са идеални за да се възползвате от специалните оферти за ранни записвания за многобройните дестинации, специално за пролетната и за лятната ваканции през 2014 година.

Ако изберете семейна почивка, най-добрият вариант е Дисниленд Париж, мястото където цялото семейство ще се забавлява – както децата така и възрастните. Двата парка – Дисниленд парк и Уолт Дисни Студиос Парк ще очароват най-много децата както и цялото семейство и ще се забавлявате с всекидневните паради по улиците на Дисниленд Париж.

Сред всички забавления, на които ще се радвате по време на престоя ви в Дисниленд Париж са и кулинарните изкушения на повече от 50 ресторанта на територията на парковете и хотелите, ще обядвате или вечеряте с героите на Дисни, принцесите и принцовете, ще пазарувате в тематичните магазини, ще посетите магическите царства и атракциите в тях: Main Street USA , Frontierland , Adventureland , Fantasyland , Discoveryland in Disneyland Park and Front Lot, Toon Studio Backlot , Toy Story Playland in Walt Disney Studios Park.

Също така посетителите ще могат да видят музикалните фестивали, спортни събития и да се качат на невероятни балон PanoraMagique.

За повече информация за парковете на Дисниленд и атракциите посетете сайта на туристическа агенция Перфект Тур, официален представител на Дисниленд за България.

Перфект Тур предлага на всеки един клиент възможността да си подари една прекрасна вакация в Дисниленд Париж за 3 или 4 дни на промоционални цени, ако се възползвате от специалните оферти за ранни записвания. Туристическите пакети включват: настаняване в избрания хотел за определения брой нощувки, закуски, входни билети за двата парка на Дисниленд за целия престой, а децата до 7 ненавършени години се настаняват и забавляват безплатно, децата до 12 ненавършени години заплащат само летищни такси с отпътуване само от Букурещ.

Можете да планирате вашето магическо пътуване до Дисниленд предварително, да изберете хотела, изхранването и допълнителните екскурзии. През цялата година можете да пазарувате най-различни марки дрехи от Valley Village, до там можете да стигнете с автобус срещу допълнително заплащане. Можете да изберете и пътуване до Sea Life Aquarium в мола Val d' Europe, с повече от 350 морски вида и Дисниленд Голф, отворен всеки ден от седмицата и е подходящ за всички играчи.

Възползвайте се и от допълнителните екскурзии с автобус до Париж. Така ще можете да посетите само за един ден повечето от забележителностите на града:Бастилията, Шанз-Елизе, площада Конкорд, квартала Льо Маре, круиз по река Сена за да видите Айфеловата кула,Лувъра, музея Орсе, катедралата Нотър Дам и други известни забележителности.

За да избегнете опашките пред атракциите в Дисниленд Париж, ние ви съветваме да използвате безплатната услуга Фаст Пас, която се получава пред атракциите.

Подарете си една прекрасна почивка в магическия свят на Дисниленд Париж за цялото семейство!

Категории

Туризъм

Коментари за Ваканция в Дисниленд Париж 2014

  1. 1.

    ева

Подобни статии

Коледа и Нова Година в Париж

Коледа и Нова Година в Париж

Коледа и Нова Година в ПарижМагията на Коледа очаква всеки един посетител в Париж всяка година. Столицата на светлините ви дава възможността...

Коледа в Дисниленд Париж

Коледа в Дисниленд Париж

Дисниленд ПарижВсеки един празник е прекрасен когато го прекарвате с най-любимите хора, особено ако имате възможност да празнувате Коледа на...

Замъкът на Пепеляшка Дисниленд Париж

Замъкът на Пепеляшка Дисниленд Париж

Кой не си е мечтал за увеселителния парк Walt Disney World във Флорида? Всички ние сме израстнали с героите на Дисни и сега имаме уникалната...

Коледа в Дисниленд Париж

Коледа в Дисниленд Париж

Дисниленд ПарижВсеки един празник е прекрасен когато го прекарвате с най-любимите хора, особено ако имате възможност да празнувате Коледа на...

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

ФранцияЗа запалените по зимните спортове има добри новини, ски сезонът ще започне съвсем скоро. Въпреки че туристическите агенции предлагат ...

Kiril Dinov

Kiril Dinov

26 публикации

Публикувано
Публикувано

29.01.2014

Обновено
Обновено

28.01.2014

Прочетено
Прочетено

2344

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия