Ръководство за избор на подходяща дамска чанта

Ръководство за избор на подходяща дамска чанта
Стигнали ли сте до извода, че е прекалено лесно да купите много дамски чанти, но е трудно да се намери такава, която ще използвате често в ежедневието си ? Ако е така, това ръководство е за вас.

Пазарни и tote чанти: Когато е наложително да поберете много от принадлежностите Ви, тези чанти са най-подходящи, защото са обемни и издръжливи. Предлагат се в няколко вида материал, по-често платнени или кожени и имат квадратна или правоъгълна форма. Някой са отворени, други имат допълнителни отделения за ключове, телефони, бутилки с вода и всичко друго от което можете да имате нужда. Почти винаги имат дръжки, достатъчно дълги да се носят на рамо.

Hobo: Отпуснатата структура, която имат тези чанти ги прави перфектни за почивните дни. Те имат младежки и ежедневен вид. Дръжката е достатъчно дълга, за да се носят на рамо, а меката форма сякаш обгръща тялото и го подчертава. Този вид чанти обикновено са достатъчно големи за да се ползват в ежедневието, а ако искате да изглеждате по-елегатно, изберете такава от естествена кожа.

Тип кофа: С техния интересен дизайн, чантите тип кофа са добро допълнение към гардероба ви. Ако имате нужда от чанта за ваканциите и почивните дни, те са перфектния избор. Предлагат се в различни размери, а някой от тях могат да се носят като раница, но повечето се носят на рамо.

Вечерни и клъч чанти: Това са чантите, които искате да носите на нощни събития. Със страхотни детайли, като мъниста, пайети и материи, вечерните чанти ще се впишат успешно в по-формалния ви тоалет. Ако вечерната ви чанта има дръжка, можете да я приберете вътре, за да я трансформирате в клъч. Изберете между мека кожа или металически, в зависимост от това колко формален е повода.

През рамо: Дръжка достатъчно дълга, за да носите чантата през тялото е главния фактор, който различава чантите за през рамо от другите. Като изключим това, дизайнът им може да варира – от малки и елегантни, до големи и функционални.

Раменни: Перфектни за ежедневна употреба. Те са най-важните чанти, които можете да имате в гардероба си. Дръжките им често са регулируеми, което им позволява да бъдат носени до бедрата или талията. Много от тях имат външни и вътрешни джобове за по-лесно организиране на принадлежностите. Раменните чанти се предлагат в различни стилове. От функционални кожени чанти, до луксозни дизайнерски такива. С голямата разновидност от цветове, размери и форми, със сигурност има такава в която ще се вклюбите.

Satchels: С техния широк,плосък интериор и двойни дръжки, тези чанти са класика. Техните дръжки са достатъчно къси, за да се носи чантата в ръка, но често имат допълнителна дълга дръжка за рамо. Използвайте тези чанти за ежедневието.

За всякаква информация свързана с дамските чанти посетете https://damskichanti.com . Сайтът разполага с голяма колекция от модели и цветове, както и блог в който може да следите най-новите тенденции.

Подобни статии

 Как да изберете правилната риболовна макара

Как да изберете правилната риболовна макара

  Затова когато се готвите да си купите макара първото условие за правилния ѝ избор е да бъдете добре ориентирани за това, на каква въдиц...

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

  Неправилното им използване може да доведе до нараняване и дори потенциална загуба на пръст, око или друга част от тялото, при по-рисков...

Блясък с бижута от Oliver Weber

Блясък с бижута от Oliver Weber

Всички си мечтаем да сме звезди или поне да се докоснем за малко до звездния блясък. Влечението към лукса, великолепието и блясъкът е още от...

Дамска чанта - важен аксесоар за всяка жена

Дамска чанта - важен аксесоар за всяка жена

Дамска чанта – това е вид чанта, която е много желана, използвана и модерна от жените. Този моден атрибут, обикновено се използва от дамите,...

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

harveysmurf

harveysmurf

2 публикации

Публикувано
Публикувано

12.01.2015

Обновено
Обновено

09.01.2015

Прочетено
Прочетено

1256

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия